agakz 18.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja w temacie płotów i bram. Podjazd już mam wybrukowany, ale kończy się na płocie, bo wypadł w innym miejscu niż stara brama Teraz trzebaby machnąć tę bramę... Z niezbyt oryginalnych powodów przełożymy chyba starą 4-metrową, ale przydałaby mi się firma, która to zmechanizuje. Znacie jakąś od napędów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 18.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja w temacie płotów i bram. Podjazd już mam wybrukowany, ale kończy się na płocie, bo wypadł w innym miejscu niż stara brama Teraz trzebaby machnąć tę bramę... Z niezbyt oryginalnych powodów przełożymy chyba starą 4-metrową, ale przydałaby mi się firma, która to zmechanizuje. Znacie jakąś od napędów? Hej Aga Może firma ROBSON ? Ja u nich mam zamówioną bramę garażową, ale napędami też się zajmują. http://www.robson.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 19.05.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 kto z Was ma przydomową przepompownię ścieków i jaką??musimy wybrać do nas, a nie wiem co i jak...proszę o info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 19.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Sprzedam bramę i furtkę Suchy Las pod Poznaniemhttp://www.allegro.pl/item639775931_okazja_brama_dwuskrzydlowa_furtka_bcm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.05.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja w temacie płotów i bram. Podjazd już mam wybrukowany, ale kończy się na płocie, bo wypadł w innym miejscu niż stara brama Teraz trzebaby machnąć tę bramę... Z niezbyt oryginalnych powodów przełożymy chyba starą 4-metrową, ale przydałaby mi się firma, która to zmechanizuje. Znacie jakąś od napędów? Hej Aga Może firma ROBSON ? Ja u nich mam zamówioną bramę garażową, ale napędami też się zajmują. http://www.robson.com.pl Kris, dzięki, zadzwonię i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 19.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ma ktoś namiary na granity w okolicy Poznania?Jeżeli ktoś przerabiał temat to proszę o jakieś wskazówki, potrzebuję na wykończenie posadzki w salonie i na parapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 19.05.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ma ktoś namiary na granity w okolicy Poznania? Jeżeli ktoś przerabiał temat to proszę o jakieś wskazówki, potrzebuję na wykończenie posadzki w salonie i na parapety. W Przeźmierowie w promieniu 1km są przynajmniej 3 firmy. My zamawialiśmy w Imperial na Rynkowej. Ogólnie sympatycznie ale był zgrzyt gdyż jeden parapet przyjechał porysowany i mieli mały poślizg. Parapet oczywiście dostaliśmy nowy. Gdybym jeszcze raz kupował kazałbym sobie pokazać całą płytę (tak sugerował sprzedawca w pierwszym miejscu do którego pojechaliśmy). My się trochę zdziwiliśmy gdy zobaczyliśmy nasze parapety gdyż w niewielkim stopniu przypominały ten ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 19.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ma ktoś namiary na granity w okolicy Poznania? Jeżeli ktoś przerabiał temat to proszę o jakieś wskazówki, potrzebuję na wykończenie posadzki w salonie i na parapety. W Przeźmierowie w promieniu 1km są przynajmniej 3 firmy. My zamawialiśmy w Imperial na Rynkowej. Ogólnie sympatycznie ale był zgrzyt gdyż jeden parapet przyjechał porysowany i mieli mały poślizg. Parapet oczywiście dostaliśmy nowy. Gdybym jeszcze raz kupował kazałbym sobie pokazać całą płytę (tak sugerował sprzedawca w pierwszym miejscu do którego pojechaliśmy). My się trochę zdziwiliśmy gdy zobaczyliśmy nasze parapety gdyż w niewielkim stopniu przypominały ten ze sklepu My też mamy z Imperiala konglomeraty na wewnętrzne parapety i granit na zewnętrzne. Po za dwudniowym poślizgiem wszystko ok. Nie wiem czy oni mają mozliwość pokazania płyty, bo wytwórnię mają w Rawiczu. No chyba, że zdjęcia. Te nasze zewnętrzne też wypadły nieco inaczej niż myslałam, ale sądzę że to głównie wina małej próbki, a parapet ma sporo większą poweierzchnię i w związku z tym pewnie dlatego jest więcej żyłek. Co do konglomeratu Fiorito, wyszedł dokładnie taki jak chciałam. Na szczęście żadnych rys nie było, ani na jednym kamieniu ani na drugim. A ceny, no cóż, sa bardzo konkurencyjni. W Przeźmierowie byłam u pozostałych dwóch, było sporo drożej (lepszy był ten koło Nowa France). Kotowo odpadło w przedbiegach - kosmiczne ceny, chociaż podobno można uzyskać rabat ( moja siostra kupowała u nich botticino jakieś 1,5 roku temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ma ktoś namiary na granity w okolicy Poznania? Jeżeli ktoś przerabiał temat to proszę o jakieś wskazówki, potrzebuję na wykończenie posadzki w salonie i na parapety. Ja kupowałem parapety z konglomeratu Santa Anna 2cm od http://www.pietrucha.pl Mają skład przy św. Wincentego - blisko ronda Śródka. Dostarczają parapety do wielu sklepów w Poznaniu. Ja wziąłem od nich z montażem - cena przyzwoita, ale był mały poślizg. Gość z którym się kontaktowałem jest na tyle sympatyczny, że nie robiłem problemu. Przez zamieszanie dostałem parapet do kuchni gratis. Z montażu (dokładność co do mm) jak i z samych parapetów jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 19.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 a teraz na gwałt potrzebujemy odkupić 50 - 60 używanych stępli budowlanych oraz siatkę leśną (używaną) do ogrodzenia 170mb działki.info na priva PLIZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 20.05.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 My też kupowaliśmy w Kagranie koło Nowa France. Zaletą jest to, że mają slaby na placu. Można też dostać parę kawałków, aby móc sobie dopasować do pozostałych kolorów. Poślizgów nie było. Stwierdziliśmy, że jesteśmy w stanie zaakceptować różnicę w cenie ok. 300 zł na wszystkich parapetach rzecz tego, aby parapety nam się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 20.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam:) Szukam taniej trawy w rolkach!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgia37 21.05.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Gdzie w Poznaniu i okolicy można kupić gruby karamzyt pod tuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 21.05.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Gdzie w Poznaniu i okolicy można kupić gruby karamzyt pod tuje? Zobacz w Leroy Merlin maja tam keramzyt frakcja jak dobrze pamiętam 10-20mm, sprzedają w workach chyba po 20 litrów i w big bagach chyba 3 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 21.05.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Gdzie w Poznaniu i okolicy można kupić gruby karamzyt pod tuje? ??? Keramzyt pod tuje w jakim celu? Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgia37 21.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Gdzie w Poznaniu i okolicy można kupić gruby karamzyt pod tuje? ??? Keramzyt pod tuje w jakim celu? Pawlok Chciałam obsypać korą,ale z wątków wynika że korę rozwiewa wiatr i wszędzie jej pełno,więc postawiłam na agrowłókninę i albo keramzyt albo kamień.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 21.05.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam Mam pytanie z innej beczki.Poszukuje firmy która podstawi mi kontener na śmieci tzn gruz kawałki cegieł itp, wszystko co pozostaje po budowie domu. Odbiór śmieci z Kostrzyna Wielkopolskiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 21.05.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Śmieci Eko Tom w wyszukiwarkach: kontenery na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 21.05.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Czy moglibyście mi proszę polecić jakiegoś architekta? Chcielibyśmy zlecić projekt ogrodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 22.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Czy ktoś załatwiał sprawę ogrodzenia od strony ulicy? Dzis byłam w urzędzie gminy i odesłali mnie do powiatowego (a tu sprawa oczywiście 30 dni). Miałam nadzieję że jak droga gminna, to załatwia gmina, a tu taka niemiła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts