Gość Gosc_gość 23.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a te drzwi ze szkłem bezpiecznym? U mnie będzie tzw. szynszyla biała i wielkość szybek w moich drzwiach nie wymaga szyb bezpiecznych, np taki wzór będzie u mnie w łazienkach i garderobach : http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i914268.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 23.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ładne,ale takie to miałabym za maksymalnie 750zł/szt więc sporo taniej..bo mnie dużo szkło wyniesieu mnie drzwi będą takie:http://images50.fotosik.pl/149/00620136feb5c40d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Też pikne, ale mnie się bardziej podobują moje http://emotka.net/emots/h/tuptup_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 23.06.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 to pewnie dlatego jest na rynku więcej wzorów niż jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Pytanie w kwestii ocieplenia poddasza, a konkretnie zabudowy skosów nidą. Jak macie stawki za ocieplenie poddasza i nide to co macie w tym wliczone ? Czy np. jak jest stawka 40zł za m2 to w tym też jest założenie narożników, maskowanie połączeń płyt i lekki szpachel tych połączeń i narożników ? Jak to u Was jest ? bo mi teraz majster ( zresztą mój kolega) wymyśla cuda wianki do dopłaty i mówi, że te rzeczy się robi przy szpachlowaniu i że to nie było w cenie A mi ta nida wygląda na niedokończoną Będę wdzięczny za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 24.06.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 U mnie nidziarze za 45 zł zrobiliwełna 15 + wełna 10 + stelarze + folia + założenie nidy + tasma antyrysowa na łaczenia + flizelina na łączenia + megaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 24.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Gdzie i za ile kupię przyzwoitą i niedrogą deskę na podbitkę? Jaka powinna byś szerokoś i długość, żeby ładnei wyglądało? No i jeszcze w którą stronę sie układa podbitkę, równolegle do ścian czy prostopadle? Czy ma to jakieś znaczenie (po za ceną drewna, bo krótsze deski są sporo tańsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 25.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 z podbitką znaczenie ma tylko wizualne. Może jednak różnić się cena robocizny. Poza tym, jeżeli ściany nie są idealnie rowne, przy deskach równoległych wyjdą krzywizny. deski na podbitkę Tartak Zębowo, Tartak Jawor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikapl 25.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzięki za namiary na parapety. Byłam, rabaty wynegocjowałam i zamówiłm piękne granitowe parapety (Firma Pietrucha- trafić tam to istny koszmar, ale opłaciło się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 25.06.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 podbitke maja tez z tego co wiem w tartaku w Śremie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 26.06.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam starszyznę z doświadczeniami - zaczynam budowę w Potaszach gm. Czerwonak i potzrebuję namiarów na sprawdzonych kierowników budowy. Dodatkowo przydałoby się parę kontaktów na polecane przez Was firmy od fundamentów. Przy okazji pytanko - jak to jest kupujecie materiał sami a firmie placicie za robociznę czy bierze sie od nich wszystko? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 29.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzięki za namiary na parapety. Byłam, rabaty wynegocjowałam i zamówiłm piękne granitowe parapety (Firma Pietrucha- trafić tam to istny koszmar, ale opłaciło się) Monikapl, ile placilas za parapety jesli wolno spytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 29.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A oni mają jakąs strone www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejowy 30.06.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam, poszukuję namiary na wkłady kominkowe. Nie musi to być mercedes, będe go raczej użwał tylko do stworzenia "fajnego klimatu". Jedyny warunek to żeby miał wlot do powietrza z zewnątrz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 30.06.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Na ul. Obornickiej jest centrum kominków - bardzo fachowa, kompetentna obsługa, duża wystawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 30.06.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Czy ktoś nie jest zainteresowany ściągnięciem szamba z Radomia?? Można by przeanalizować koszty i może coś by się taniej dało Czy ktoś już przywoził z Radomia? Jak to wyszło cenowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 30.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzięki za namiary na parapety. Byłam, rabaty wynegocjowałam i zamówiłm piękne granitowe parapety (Firma Pietrucha- trafić tam to istny koszmar, ale opłaciło się) Monikapl, ile placilas za parapety jesli wolno spytac? A oni mają jakąs strone www? Ja też u nich kupowałem wewnętrzne parapety z konglomeratu marmurowego wszyło dość tanio i z montażem adres mają prosty http://www.pietrucha.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 30.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Na ul. Obornickiej jest centrum kominków - bardzo fachowa, kompetentna obsługa, duża wystawa. Hej, A moge poprosic o jakis bliższy namiar bo Obornicka troche długa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 30.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Czy ktoś nie jest zainteresowany ściągnięciem szamba z Radomia?? Można by przeanalizować koszty i może coś by się taniej dało Czy ktoś już przywoził z Radomia? Jak to wyszło cenowo?? w najbliższym czasie będę musiał rozejrzeć się za szambem, jak dla mnie może być z Radomia:) Jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 30.06.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Czy ktoś nie jest zainteresowany ściągnięciem szamba z Radomia?? Można by przeanalizować koszty i może coś by się taniej dało Czy ktoś już przywoził z Radomia? Jak to wyszło cenowo?? w najbliższym czasie będę musiał rozejrzeć się za szambem, jak dla mnie może być z Radomia:) Jestem zainteresowany A dlaczego akurat z Radomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts