pawlok 07.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 pawlok firma jest z okolic Obornik. Do mnie do Pobiedzisk i do piwa do Lubonia przywieźli gratis . : Dzięki w poniedziałek dzwonie i pertraktuje Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 08.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kochani! Mam prośbę o namiary na podłogi drewniane. Wiem,że piękne są w ARDIM w Gądkach, ale mniej piękne są ceny. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 09.08.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Bedziemy mieć deski z tartaku Sapo, ale będą dopiero 20,08, kupiłam na podstawie próbek, które mi przywieźli. Ekipa też będzie stamtad. Ceny przyzwoite. Kolejną ofertą był tartak Konstantynów koło Pecnej (obok Mosiny) i tartak Racot (trochę droższy). Mogę zeskanować cennik sapo, ale poproszę na pw maila, gdzie mogę wysłac cos z załacznikiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 09.08.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Bedziemy mieć deski z tartaku Sapo, ale będą dopiero 20,08, kupiłam na podstawie próbek, które mi przywieźli. Ekipa też będzie stamtad. Ceny przyzwoite. Kolejną ofertą był tartak Konstantynów koło Pecnej (obok Mosiny) i tartak Racot (trochę droższy). Mogę zeskanować cennik sapo, ale poproszę na pw maila, gdzie mogę wysłac cos z załacznikiem pozdrawiam to ja poprosze ten cennik [email protected] dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 10.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No to krótkie pytanie.Do tych którzy maja dach deskowany - jaka zostawiacie/zostawiliście szczelinę wentylacyjna między wełną a deskami? Ile cm?pozdrawiamPawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bortek79 10.08.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Hej! Ja między wełną a deskami zostawiłem szczelinę około 4cm. Moje krokwie mają wysokość około 19,5cm i między nie dałem wełnę toprock 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 10.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ile płaciliście za ocieplenie domu chodzi mi o położenie styropianu, siatli i pomalowanie tym czymś białym (lub szarym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 11.08.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ile płaciliście za ocieplenie domu chodzi mi o położenie styropianu, siatli i pomalowanie tym czymś białym (lub szarym ) Pytałem się o to parę wiadomości wyżej Z racji że z przyczym losowych ekipa która miałem zaklepana za 30zł/m2 mi się rozsepała - Właśnie robiłem szybki casting - mam zaklepana ekipę za 33 zł/m2. Inne oferty oscylowały wokół kwot 35-50 zł/m2 (tak jeden gostek chciał 50zł /m2 bez tynkowania!!!). pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 11.08.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Hej! Ja między wełną a deskami zostawiłem szczelinę około 4cm. Moje krokwie mają wysokość około 19,5cm i między nie dałem wełnę toprock 15cm. Dzięki za odp! U mnie mam 20cm i zastanawiam się nad 16 cm. Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 11.08.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 wie ktos moze gdzie mozna na w miare szybko kupic deski w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 12.08.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 wie ktos moze gdzie mozna na w miare szybko kupic deski w dobrej cenie? Dzwoń do firmy Fast na Góreckiej - szefuje temu P. Walich - tel 693-150-410. jeśli maja na stanie to ceny są bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neko 12.08.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Czy mogę prosić o namiary na dobrego instalatora od wody, gazu i kan., najlepiej znającego się na kotłach Viessmanna? Byłem zdecydowany na jedną firmę polecaną na forum, ale ostatecznie otrzymałem sprzeczne informacje na ich temat i teraz jestem w kropce. Czy może ktoś polecić firmę instalacyjną która się sprawdziła na Waszej budowie w 100%? Niestety na Białej Liście nie ma za wielu instalatorów, a nie chciałbym brać kogoś zupełnie w ciemno. Zależy mi aby praca była zrobiona korzystając z dobrych materiałów i za rozsądną, średnią cenę (nie szukam okazji ale nie chcę też przepłacać). PS. Dziękuję za info w sprawie okien Jezierskiego. Kupiłem z pakietem 3-szybowym, mam nadzieję że się sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badboyryba-M05aL 12.08.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witajcie, Ile płaciliście za docieplenie poddasza tzn. ułożenie wełny+montaż profili+nida ze szpachlowaniem?Czy było jakieś rozbicie na poszczególne elementy?Ile trzeba liczyć za materiały na ten etap? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.08.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ło jejku, ale mam plecy w wątku - pi........ powiadomienia mailowe, których nie było A już myślałem, że wątek wygasa W takim razie wracam z nieświadomości i mam do nadrobienia 3 strony. I od razu z pytaniem: Macie namiary na sprawdzoną ekipę od niwelacji terenu i od układania kostki brukowej ? Dobre, niedrogie ekipy mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazar 15.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Macie namiary na sprawdzoną ekipę od niwelacji terenu i od układania kostki brukowej ? Dobre, niedrogie ekipy mile widziane podłączam się do zapytania pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 16.08.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Ja i piwo kupowaliśmy toprocka w firmie Nadstaga. ) A teraz pytanie techniczne czym cieliście tę wełnę ? Jeszce nie mam ale sie zastanawiam się czym to ciąć pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.08.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Ja i piwo kupowaliśmy toprocka w firmie Nadstaga. ) A teraz pytanie techniczne czym cieliście tę wełnę ? Jeszce nie mam ale sie zastanawiam się czym to ciąć pozdrawiam Pawlok Piłka ręczna jednostronnie uzębiona do drzewa daje radę o taką piłą cieli moje majstry wełnę Toprocka i Superocka http://img.nokaut.pl/p/01/03/0103a5c3ecaa1ddc6af9038a90dd565f90x90.jpg i całkiem równo im to szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bortek79 16.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 A teraz pytanie techniczne czym cieliście tę wełnę ? Jeszce nie mam ale sie zastanawiam się czym to ciąć pozdrawiam Pawlok Hej! Ja używam nóż 28cm do chleba. Kupiłem go za parę złotych w markecie i spisuje się rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 16.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Czy ktoś może wie gdzie w Poznaniu lub okolicach jest duży wybór parapetów zewnętrznych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Czy ktoś może wie gdzie w Poznaniu lub okolicach jest duży wybór parapetów zewnętrznych??? odp dałem tu: http://forum.muratordom.pl/post3566801.htm#3566801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts