gospie 23.08.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 .. moze ktos poleci w okolicach Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 24.08.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Hej! Szukam kogoś dobrego i oczywiście w rozsądnej cenie do wykonania balustrad metalowych na balkony. Czy ktoś może napisać ile płacił za metr balustrady? oooo, dołączam się do zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 24.08.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Gdzie kupić szkło lacobel, lacomat itp do kuchni między szafki zamiast kafli, przestali sprzedawać w ikea i mój misterny plan zakupu legł w gruzach. Wiem ze sprzedaje Alhen, ale ceną ma zaporową, a ja trochę potrzebuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgia37 26.08.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Zwariuję chyba,skosili pole rzepaku i mam myszy w domu.Wszędzie są ich ślady,a łapka z chlebkiem,wędlinką nic nie daje.Czy kot da radę? Poświęcę się i wezmę kotka jesli mój pies go przyjmie.Jak Wy walczycie z myszami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgia37 26.08.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Byliśmy dziś w Markslojd w Dąbrowie, raz na jakiś czas robią wyprzedaż lamp z końcówek serii, lamp bez opakowań itp. Za całkiem rozsądną kasę można kupić ładne lampy. Co rozumiesz pod pojęciem rozsądna cena? My troszkę kupiliśmy na Kotowie w lampowie. Na stronie http://www.lampowo.pl nie mają wszystkich dostępnych w katalogach na miejscu. pozdrawiam Pawlok za poszczególne lampy zapłaciliśmy w przedziale 25-80 zł, zróznicowane zastosowanie, od kinkietów przez gabinetowe sufitowe do biurkowych i łazienkowych, dostępne były żyrandole, lampy stojące, nocne, ogrodowe Gdzie w Kotowie jest to LAMPOWO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 26.08.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Zwariuję chyba,skosili pole rzepaku i mam myszy w domu.Wszędzie są ich ślady,a łapka z chlebkiem,wędlinką nic nie daje.Czy kot da radę? Poświęcę się i wezmę kotka jesli mój pies go przyjmie.Jak Wy walczycie z myszami?kotem tylko jak masz się "poświęcać" to nie ma sensu. kota trzeba pokochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 26.08.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Gdzie w Kotowie jest to LAMPOWO? Poznań ulica Kotowo, patrząc w kierunku Lubonia po lewej stronie - dawne miejsce hurtownii elektrorygiel. pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 26.08.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Polecicie sprawdzone firmy przeprowadzkowe? (najlepiej z kosztami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 26.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Damon - ja korzystałam z Kamińskich, maja stronyę w necie. Dali pojemniki na książki i inne szpargały. Zapłaciłam coś ok 450zł, szybko i bezproblemowo - 4 h wszystko trwało, no ale ja z dwóch pokoi się wynosiłam. Odległość ok 20km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 27.08.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Damon - ja korzystałam z Kamińskich, maja stronyę w necie. Dali pojemniki na książki i inne szpargały. Zapłaciłam coś ok 450zł, szybko i bezproblemowo - 4 h wszystko trwało, no ale ja z dwóch pokoi się wynosiłam. Odległość ok 20km. Znajoma też się przeprowadzała z Kamińskimi, tylko im zajęło to cały dzień w dwie ekipy, więc zapłaciła sporo, tak myślę że u nas będzie 1 ekipa, cały dzień, wtedy koszt też już niezły, będę dalej szukać, a ten namiar sobie zostawiam, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgia37 27.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Polecicie sprawdzone firmy przeprowadzkowe? (najlepiej z kosztami ) Ja tez polecam KAMINSKICH bezproblemowo,punktualnie,szybko.Przeprowadzka trwała z dojazdem ok 6 godz przejazd 26 km - ok 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 28.08.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Hejka,może ktoś polecić dobrego i niedrogiego stolarza do wykonania schodów wewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazar 28.08.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hejka, gdzie kupowaliście podbitkę na dach ?z góry dzięki za namiary pozdrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgia37 01.09.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam kogo polecacie jesli chodzi o kominek,oczywiście zwykły wkład i obudowa.Ile Was to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam kogo polecacie jesli chodzi o kominek,oczywiście zwykły wkład i obudowa.Ile Was to kosztowało? Ja postawiłem na Kam-bud z Miętowej - kiedyś ktoś na forum polecał. Wkład Arysto A10 450H obudowa kamień Brecia Sarda ( czy jakoś tak się pisze) na gotowo niecałe 9 tysi - montaż pod koniec września. dodam, że kominek do celów rekreacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 03.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 [Ja postawiłem na Kam-bud z Miętowej - kiedyś ktoś na forum polecał. Wkład Arysto A10 450H obudowa kamień Brecia Sarda ( czy jakoś tak się pisze) na gotowo niecałe 9 tysi - montaż pod koniec września. dodam, że kominek do celów rekreacyjnych ha, ha, i znów stawiamy na to samo, Kam-bud, Arysto, montaż ostatni tydzień września (tylko trawertyn zamiast brecii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 [Ja postawiłem na Kam-bud z Miętowej - kiedyś ktoś na forum polecał. Wkład Arysto A10 450H obudowa kamień Brecia Sarda ( czy jakoś tak się pisze) na gotowo niecałe 9 tysi - montaż pod koniec września. dodam, że kominek do celów rekreacyjnych ha, ha, i znów stawiamy na to samo, Kam-bud, Arysto, montaż ostatni tydzień września (tylko trawertyn zamiast brecii) Wooo A to ciekawe - to Ty mi się wstrzeliłaś w ten termin to mój pewno będzie po Twoim montowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 04.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Czy ktoś z szanownych Pyrlandczyków miał kontakt z pracownią architektoniczną 3wymiary (http://www.3wymiary.pl) z ul. Słowackiego i architekt Agnieszką Jurasz? Potrzebuję architekta do adaptacji gotowego projektu i polecono mi tę pracownię. Ale rekomendacje forumowiczów są dla mnie najcenniejsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 04.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam, nie, nie miałem, ale 2 miesiące temu korzystałem z Comproju (projektanci na Wildzie) i jestem bardzo zadowolony. Młode chłopaki, pracują nowczesnie ( z nowoczesnymi programami) i w chwile poprawili mi do gotowca do moich wymagań (a było ich sporo) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 04.09.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam, nie, nie miałem, ale 2 miesiące temu korzystałem z Comproju (projektanci na Wildzie) i jestem bardzo zadowolony. Młode chłopaki, pracują nowczesnie ( z nowoczesnymi programami) i w chwile poprawili mi do gotowca do moich wymagań (a było ich sporo) . Pozdrawiam A ile wzięli za adaptację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts