rocky0973 04.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 2500 - ale było dużo moich zmian. Np. powiekszenie garażu i zmiana dachu z tym związana, zmiany w innych elementach zewnętrznych, zmiany w poziomach, wrzucenie wentylacji mechanicznej w zamian za grawitacyjną. Poza tym wyrzuciłem słupy i przeprojektowali mi podciągi i jeszcze wiele innych drobniejszych kwestii związanych z innym ociepleniem ścian, dacu, itp. Najważnijesze jest to ze dostajesz tak na prawde nowy projekt w wersji elektronicznej i papierowej. Z resztą sam zadzwon i pogadaj - mozesz sie powolac bo ich kiedys uprzedzilem ze bede ich chwali na forach . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 04.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia33 04.09.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Jetem na etapie zakupów sprzętu do zabudowy, chyba będzie to BOSCH, czy mozecie polecić jaki dobry sklep internetowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmk03 04.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 czy mozecie mi polecić kogoś od instalacji, najlepiej takiego co robi też podłogówkę i rekuperator z instalacją i do tego nie zedrze ze mnie zbyt wiele.będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubik 05.09.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć, Jestem na etapie poszukiwanie ekipy budowlanej (stan surowy otwarty). Czy ktoś z Was może polecić ekipę budowlaną (solidną i w miarę tanią) działającą w okolicach Poznania? (proszę o wiadomości na priv) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 05.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 kupowałm przez internet: oleole oraz mizar, euro rtvagd... nie było problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 06.09.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Korzystałam z Neo24m szybko i bezproblemowo - odebrałam sobie sama z Katowickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 07.09.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 NEO24- potwierdzam.Odbierałam sama lodówkę i zmywarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 07.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Odnosnie NEO 24 tez kupowałem bo tanio i wszystko ok chociaż nie obyło się bez zgrzytu.A co tam opisze na na szybko: Zakupiłem okap Gorenje , odebrałem po czym okazało sie ze jest to ten model wyższy a zamówiłem ten model nizszy czyli tańszy. Pojechałem i chciałem go oddać a oni ze spoko ze dadzą mi ten właściwy tańszy tylko siana nie oddadzą bo zapłaciłem za ten tańszy. fakturę miałem w reku ze zapłaciłem jednak za ten droższy.... Postraszyli mnie policja ze wyłudzam a okap został u mnie ten lepszy i do dziś nie wiem ile tak właściwie za niego zapłaciłem.... DREWNO KOMINKOWEE Ktoś z was robił rozeznanie cenowe?Gdzie najlepiej zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melek_65 08.09.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam , jestem nowy na forum . Pozdrawiam wszystkich budujących w okolicach Poznania.Mam do Was pytanie : chcę kupić komin systemowy firmy Plewa. Czy można gdzieś taniej kupic taki system niż w firmie Plewa w Pokrzywnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 08.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 NEO24- potwierdzam.Odbierałam sama lodówkę i zmywarkę. neo24 mnie olało, nie odpowiadali na zapytania o dostępność, potem jak zadzwoniłam to odesłali mnie po informacje do producenta, chodziło o szerokość płyty gazowej od dołu (szafka 60 cm a płyta 75) sprawę załatwiłam w hoopla, pan oddzwonił do mnie po kilku minutach, odbiór w Poznaniu na Hetmańskiej (szklana płyta i okap), duze gabaryty od razu na budowę polecam też kati-kati - najlepsze ceny baterii, swietna obsługa jutro odbieram zlewozmywak teka w model agd w Swarzędzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neko 08.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, Czy może któraś z poniższych firm robiła u Was instalacje wewnątrz budynku? 1. Andrzejewski & Gawron z Poznania2. Elmar (M. Kęcel) z Lubonia Jak wypadło? Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neko 08.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, Czy może któraś z poniższych firm robiła u Was instalacje wewnątrz budynku? 1. Andrzejewski & Gawron z Poznania2. Elmar (M. Kęcel) z Lubonia Jak wypadło? Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 08.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 WitamMożecie podać ile płaciliście za ocieplanie poddasza, kładzenie płyt gipsowych itp itd oraz polecić jakiś sprawdzonych wykonawców?Bedę miał 15 cm między krokwiami położone i do zrobienia 10 cm pod, ruszt i płyty g-kpozdrawiamPawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 10.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam Możecie podać ile płaciliście za ocieplanie poddasza, kładzenie płyt gipsowych itp itd oraz polecić jakiś sprawdzonych wykonawców? Bedę miał 15 cm między krokwiami położone i do zrobienia 10 cm pod, ruszt i płyty g-k pozdrawiam Pawlok U nas robiła ekipa polecana na forum,strop drewniany więc naszukaliśmy się trochę-wszyscy się bali,że będzie pękac.Ci zrobili wszystko izolacje,podłogi ocieplenie ,płyty GK,suchą zabudowe.Cene negocjowaliśmy ze względu na spory zakres prac.Rok minął żadnych pęknięc,reszta też OK.Tak więc mogę polecic pan Michał 501 519 293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 10.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Czy możecie polecić kogoś kto zrobi projekt inststalacji gazowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 11.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Terry mi projekt gazowy robił pan Maciej 664-716-506 (nazwiska nie pamiętam) cena 700zł , po wykonaniu instalacji i odbiorze kominiarskim dokumenty wracają do niego i on załatwia odbiór w odpowiednich urzędach. scooby drewno do kominka kupowałam na alegrohttp://www.allegro.pl/item736886247_drewno_kominkowe_poznan_transport_gratis.html polecam dąb , suchutki i świetnie się pali , bardzo długo trzyma ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.09.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Forumowa jjsod robi projekty, między innymi instalacji gazowej.Skorzystaliśmy z jej usług, jesteśmy zadowoleni, zapłacilismy 400zł za projekt i dostalismy wszystkie dokumenty gotowe do oddania do Starostwa.Link do jej ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grum 13.09.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Poszukuje elektryka z uprawnieniami projektowymi, do wykonania projekt paru gniazdek i lamp w lokalu usługowym w centrum handlowym, proszę was o namiary jeśli znacie takiego miejsce Poznań z góry dzięki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.09.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Bry Poszukiwany, Poszukiwana do zrobienia certyfikatu zbytecznego znaczy się energetycznego - szybko, sprawnie i niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts