makus31 14.09.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witam, poszukuje godnego polecenia stolarza. Wiem, ze temat juz sie przewijał, ale nie moge znaleźć na tych 55 stronach. Front robót szeroki - meble kuchenne, łazienkowe, zabudowa garderob, szafy wnękowe i meble do slalonu. Będę wdzięczny za kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 15.09.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Bry Poszukiwany, Poszukiwana do zrobienia certyfikatu zbytecznego znaczy się energetycznego - szybko, sprawnie i niedrogo To ja sie też podłącze z tym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 15.09.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Bry Poszukiwany, Poszukiwana do zrobienia certyfikatu zbytecznego znaczy się energetycznego - szybko, sprawnie i niedrogo To ja sie też podłącze z tym tematem ja też, ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 15.09.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 A bardzo prosze - Firma Comproj z Wildy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 A bardzo prosze - Firma Comproj z Wildy. Pozdrawiam A tak może więcej szczegółów co i jak i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 16.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 A ja szukam kominiarza do zrobienia protokołu odbioru oraz podłączenia kozy - ma ktoś może jakiś sprawdzony namiar? W kwestii certyfikatu będę się dzisiaj kontaktować z kolegą, który to robi - wypytam co i jak i dam znań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 16.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 szukam kogoś kto mi dotnie blachę przed kominek w kształcie L, nie mam pomysłu w jakiej branży wykonawczej tego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 16.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 damon - wpisałam cięcie blachy poznań w google i jest sporo ofert, min http://www.gielnik.pl z Dopiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 16.09.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 damon - wpisałam cięcie blachy poznań w google i jest sporo ofert, min http://www.gielnik.pl z Dopiewa. dzięki, szukałam jako blacha pod kominek i różne takie, o usłudze nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 17.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Forumowa jjsod robi projekty, między innymi instalacji gazowej. Skorzystaliśmy z jej usług, jesteśmy zadowoleni, zapłacilismy 400zł za projekt i dostalismy wszystkie dokumenty gotowe do oddania do Starostwa. Link do jej ogłoszenia. Hejka, a możesz podac namiary do tej osoby od projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 17.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Forumowa jjsod robi projekty, między innymi instalacji gazowej. Skorzystaliśmy z jej usług, jesteśmy zadowoleni, zapłacilismy 400zł za projekt i dostalismy wszystkie dokumenty gotowe do oddania do Starostwa. Link do jej ogłoszenia. Hejka, a możesz podac namiary do tej osoby od projektów. W profilu jjsod masz GG i nr kontaktowy: http://forum.muratordom.pl/uzytkownik26984.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 17.09.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A bardzo prosze - Firma Comproj z Wildy. Pozdrawiam A tak może więcej szczegółów co i jak i za ile ? A to niestety nie wiem Robiłem u nich adaptację projektu - poszło szybko sprawnie i najwazniejsze nowoczesnie (dostajesz wersje elektroniczne projektu, nowe wydruki, itp). Przy okazji widzialem ze specjalizuja sie w swiadectwach i rozmawilismy na ten temat - ale stawek nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenji 20.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Poszukiwane namiary na żwir w sensownej cenie. Na razie znalazłem po 70 zł/t.Żwir ma być do drenażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 28.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam! Czy udało się komuś zmienić prąd budowlany na zwykły dla gospodarstw domowych na podstawie zaświadczenia o zameldowaniu? Dzwoniłam dzisiaj do Enei i powiedzieli że potrzebny jest odbiór budynku a jeszcze tego nie zrobiliśmy. Dla mnie to spore zaskoczenie bo wiem że jeszcze jakiś czas temu znajomi zmieniali taryfe na podstawie meldunku i nie mieli z tym żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 01.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 widzę że nie zostałam zapomniana robię i projekty instalacji i certyfikaty zapraszam poszukujących a odnośnie wyników - to są podawane 2 - energia końcowa i pierwotna - końcowa nie zależy od tego czym się grzeje - ale pierwotna już tak - a na tym śmiesznym wykresiku zaznacza się się właśnie pierwotną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 01.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 potrzebuje gruz lub coś czym można utwardzić drogę może ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 01.10.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam! Czy udało się komuś zmienić prąd budowlany na zwykły dla gospodarstw domowych na podstawie zaświadczenia o zameldowaniu? Dzwoniłam dzisiaj do Enei i powiedzieli że potrzebny jest odbiór budynku a jeszcze tego nie zrobiliśmy. Dla mnie to spore zaskoczenie bo wiem że jeszcze jakiś czas temu znajomi zmieniali taryfe na podstawie meldunku i nie mieli z tym żadnego problemu. wczoraj byłam w Enei i babka powiedziała, że zamiana z budowlnego na zwykły będzie mozliwy po odbiorze technicznym budynku, nic nie wspomniała o zameldowaniu, zresztą teraz można byc zamelodwanym zupełnie w innym miejscu i nic nikomu do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 02.10.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam! Czy udało się komuś zmienić prąd budowlany na zwykły dla gospodarstw domowych na podstawie zaświadczenia o zameldowaniu? Dzwoniłam dzisiaj do Enei i powiedzieli że potrzebny jest odbiór budynku a jeszcze tego nie zrobiliśmy. Dla mnie to spore zaskoczenie bo wiem że jeszcze jakiś czas temu znajomi zmieniali taryfe na podstawie meldunku i nie mieli z tym żadnego problemu. wczoraj byłam w Enei i babka powiedziała, że zamiana z budowlnego na zwykły będzie mozliwy po odbiorze technicznym budynku, nic nie wspomniała o zameldowaniu, zresztą teraz można byc zamelodwanym zupełnie w innym miejscu i nic nikomu do tego z tego co mi wiadomo to na terenie Enei wlasnie tak jest czytalem na formu ze na Slasku wystarczy budynek zamknac i zrobic rozdzielnie i juz mozna zmienic prad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 03.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 WitamCzy może ktoś słyszał o tych dwóch sklepach z oknami PCV :1.-sklep to OKBAS z poznania2.-sklep to DZIEMIDOWICZ z gnieznaz góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacza82 05.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Potrzebuje namiary na ekipy od dachów.Dzięki za wszystkie sprawdzone ekipy. Jakie są teraz stawki za m2 dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts