Foczki 16.02.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja chyba się zdecyduję na Antoninek Ale jeszcze jutro podzwonię do innych. Dzięki mowa ! A w Antoninku też można przedpłatę zrobić? I co z innymi dzwoniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gimy 17.02.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Wracając do tematu ekipy budowlanej, to trafiłem na ekipę zorganizowaną wręcz wzorowo. Budowa na podstawie kosztorysu z programu WINBUD: - wszystko czarno na białym krok po kroku, każdy element, część i prace wyszczególnione w ilościach i cenach- podpisanie umowy i rozpoczęcie prac bez żadnych zaliczek- budowa podzielona na etapy i płatność po zakończeniu każdego etapu, odbiór przez kierbuda i po naszej akceptacji przelew, a następnie rozpoczęcie kolejnego etapu- czas stanu surowego otwartego ok 1,5 - 2 miesięcy- i cena dosyć atrakcyjna, nie najtańsza spośród moich ofert ale atrakcyjna Rewelacja, pierwszy raz spotkałem się z propozycją pracy bez zaliczek co chyba jest rzadko spotykane. Co o tym sądzicie, czy gdzieś coś się kryje? Dla porównania proponują mi też materiały i np. beton B10 - 190/m3 + 7%VAT B20 230 m3 + 7%VAT, Porotherm25 6,20+7%VAT Porotherm44 7,40 + 7%VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 17.02.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam, grupę 2008 Dla osób mających problem z dojazdem na własną działkę informacja - mam do sprzedania używane płyty drogowe (8 szt). Mogą również służyć jako wzmocnienie szamba z PCV na podjeżdzie. Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 17.02.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Wciornastek napisał :U mnie jeden systemowy do gazu z Bolesławca IBF a do kominka murowany z cegły pełnej. Co do komina IBF to kupowałam w Firmie Animir przy Obornickiej. Handluja praktycznie wszelkimi kominami i dachówkami. Jest tam niejaki Jarek którego mile wspominam z współpracy i z rabatów które zdobywał u producenta (ceny zawsze konsultowałam w kilku hurtowniach) Ile płaciłeś za komin systemowy i o jakiej długości ? Podaj kontakt telefoniczny do tej hurtowi Animir . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 17.02.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Gimy napisał :- i cena dosyć atrakcyjna, nie najtańsza spośród moich ofert ale atrakcyjna A ile Ci wyliczyli za postawienie domku i co wycena obejmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 17.02.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Wracając do tematu ekipy budowlanej, to trafiłem na ekipę zorganizowaną wręcz wzorowo. Budowa na podstawie kosztorysu z programu WINBUD: - wszystko czarno na białym krok po kroku, każdy element, część i prace wyszczególnione w ilościach i cenach - podpisanie umowy i rozpoczęcie prac bez żadnych zaliczek - budowa podzielona na etapy i płatność po zakończeniu każdego etapu, odbiór przez kierbuda i po naszej akceptacji przelew, a następnie rozpoczęcie kolejnego etapu - czas stanu surowego otwartego ok 1,5 - 2 miesięcy - i cena dosyć atrakcyjna, nie najtańsza spośród moich ofert ale atrakcyjna Rewelacja, pierwszy raz spotkałem się z propozycją pracy bez zaliczek co chyba jest rzadko spotykane. Co o tym sądzicie, czy gdzieś coś się kryje? Dla porównania proponują mi też materiały i np. beton B10 - 190/m3 + 7%VAT B20 230 m3 + 7%VAT, Porotherm25 6,20+7%VAT Porotherm44 7,40 + 7%VAT Witam, nasza ekipa także nie żąda zaliczek zresztą my byśmy się na to nie zgodzili, zapłata następuje po odbiorze przez kier bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 17.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Czy ktoś mi podpowie jak to zrobić aby cytat był w ramce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 17.02.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Kliknij CYTUJ skopiuj tekst i kliknij CYTUJ ot to wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielcie1 17.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dom w parterze 120 m2 + garaż, działka 740m2 w Wirach. W zasadzie już buduję (obecnie izolacja ścian fundamentowych), ale faktycznie zacznie rosnąć od marca tego roku. Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielcie1 17.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Doradźcie proszę kiedy i u kogo (adresy i inne namiary) zamówić Beton na fundamenty, jeśli planujemy ich wylewanie na połowę marca?? Czy ktoś z Was orientował się może jaki jest koszt w okolicach Poznania ???? Bonus Beton w Luboniu - można sie dogadać cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dom w parterze 120 m2 + garaż, działak 740m2 w Wirach. W zasadzie już buduję (obecnie izolacja ścian fundamentowych), ale faktycznie zacznie rosnąć od marca tego roku. Pozdrawiam wszystkich budujących. Witam sąsiadów! U mnie po jednej stronie ulicy jeszcze Luboń, a po drugiej Wiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielcie1 17.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A moi budowlańcy maja agregat Gorzej z cieślą - ale mam nadzieję że do tego czasu będę już miała swój prąd Teraz myślę intensywnie nad studnia wierconą - ma ktoś może? Jaki to koszt? Dzisiaj trochę podzwoniłam i szczerze mówiąc nie myślałam że to aż tyle kosztuje. studnia wiercona ok. 120 zł za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielcie1 17.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dom w parterze 120 m2 + garaż, działak 740m2 w Wirach. W zasadzie już buduję (obecnie izolacja ścian fundamentowych), ale faktycznie zacznie rosnąć od marca tego roku. Pozdrawiam wszystkich budujących. Witam sąsiadów! U mnie po jednej stronie ulicy jeszcze Luboń, a po drugiej Wiry czyżby ul. Nowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielcie1 17.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A czy ktoś może polecić taniego i dobrego geodetę do wytyczenia domu na działce ? 501 232 258 - można wspomnieć, że od Daniela posiadłość w Wirach, będę miał lepsze układy Z czystym sumieniem mogę polecić również geotechnika - dobra cena tel. 693 186 877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.02.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dom w parterze 120 m2 + garaż, działak 740m2 w Wirach. W zasadzie już buduję (obecnie izolacja ścian fundamentowych), ale faktycznie zacznie rosnąć od marca tego roku. Pozdrawiam wszystkich budujących. Witam sąsiadów! U mnie po jednej stronie ulicy jeszcze Luboń, a po drugiej Wiry czyżby ul. Nowa ? Blisko - Polna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ja kupowałam w leroy w Komornikach - niestety zabrakło mi 5 mertów - gdyby tobie zostało to od ciebie odkupię mowaleria, ja Cię bardzo przepraszam za brak odpowiedzi Ja tę siatkę dopiero w marcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.02.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ja planuje ogrzewanie na eko-groszek + 2 kolektory (brak gazu) Zastanawiam się nad reku + GWC Do tego przydomowa oczyszczalnia A co wy planujecie ? Tokas, na czym stanęło z "nowoczesnymi technologiami" - reku itd? A u innych? Próbowałam dziś zgłębić wątek o GWC i mam głowę kwadratowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leo2007 18.02.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam wszystkich! Ponieważ ja juz mam to wszystko za sobą to życzę powodzenia! mam do sprzedania skrzynkę elektryczną budowlaną kompletną wystarczy tylko podłączyć! jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 18.02.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Wciornastek napisał :U mnie jeden systemowy do gazu z Bolesławca IBF a do kominka murowany z cegły pełnej. Co do komina IBF to kupowałam w Firmie Animir przy Obornickiej. Handluja praktycznie wszelkimi kominami i dachówkami. Jest tam niejaki Jarek którego mile wspominam z współpracy i z rabatów które zdobywał u producenta (ceny zawsze konsultowałam w kilku hurtowniach) Ile płaciłeś za komin systemowy i o jakiej długości ? Podaj kontakt telefoniczny do tej hurtowi Animir . Komin IBF Universal 7 m wys, 140 fi, z wszystkimi bajerami typu drziczki, kominek, ocieplenie itp- w 2006 roku 2tys, tel. 606889669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 18.02.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Wciornastek napisał :Komin IBF Universal 7 m wys, 140 fi, z wszystkimi bajerami typu drziczki, kominek, ocieplenie itp- w 2006 roku 2tys, tel. 606889669 Dzięki dzisiaj będę dzwonił ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts