tmk52 07.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Pytanie odnośnie ziemi na wyrównanie terenu z rejonu Kostrzyna Witam, Mam pytanko ile w Waszym rejonie kosztuje ziemia do podniesienia terenu i co za rodzaj ziemi. Najtansza opcje jako znalazlem to 300zl/30t z transportem 10 km (ze Swarzędza) ziemia z drobnymi kamyszkami. Moze macie jakis namiar na ziemie z okolic Kostrzyna Wlkp. Dzieki za pomoc,TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 07.01.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam.Nam przywozili ziemię ze żwirowni Karo w Wierzycach(5-6 klasa),znajomi kupowali chyba w Sannikach,koło Pobiedzisk jest też żwirownia Nadrożno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmk52 07.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A w jakich cenie kupowaliscie ziemie na wyrownanie terenu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.01.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 WitamPotrzebuję namiary na sprawdzoną firmę od okien drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 08.01.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam Potrzebuję namiary na sprawdzoną firmę od okien drewnianych. ja ma od Słowińskich ze Słupcy rozważałem także okna firmy Drutex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 08.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 zna ktos moze ceny wewnetrznej instalacji gazu tzn od skrzynki do np kuchenki i kotla gazowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bortek79 09.01.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 zna ktos moze ceny wewnetrznej instalacji gazu tzn od skrzynki do np kuchenki i kotla gazowego U mnie zrobienie instalacji od skrzynki do kotłowni, czyli jakieś 12m, kosztowało 1100pln. W cenie była robocizna i materiały łącznie ze skrzynką na gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo 1 10.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam. Jestem nowy. Mam do sprzedania Garaż, skrzynkę elektryczną (z licznikiem, itp.) oraz drewniane WC - Wszystko ma 1 rok (jak nowe), cena do uzgodnienia. Tel. kontaktowy 696 08 22 85. Pozdrawiam Pablo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 10.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 zna ktos moze ceny wewnetrznej instalacji gazu tzn od skrzynki do np kuchenki i kotla gazowego U mnie zrobienie instalacji od skrzynki do kotłowni, czyli jakieś 12m, kosztowało 1100pln. W cenie była robocizna i materiały łącznie ze skrzynką na gaz. dzieki bardzo a to skrzynki gazownia nie daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 11.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzieki bardzo a to skrzynki gazownia nie daje? To już Twoja inwestorska sprawa Co gorsza aktualnie 9,9% przypadkach owa szafka musi stać w granicy posesji - czyli robisz więcej m instalacji na swój koszt - pamietam jak w latach 90 montowali mi skrzynie (tez moją) na scianie budynku jakeis 25 metrów od granicy posesji .... Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 11.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 To już Twoja inwestorska sprawa Co gorsza aktualnie 9,9% przypadkach owa szafka musi stać w granicy posesji - czyli robisz więcej m instalacji na swój koszt - pamietam jak w latach 90 montowali mi skrzynie (tez moją) na scianie budynku jakeis 25 metrów od granicy posesji .... Pawlok a to akurat wiem ze w granicy tak sie po prostu zastanawiam czy warto ciagnac gaz do kuchenki ktora ma byc w budynku gospodarczym z tylu dzialki (trzeba polozyc jakies 25 m rurociagu) czy nie lepiej tzn taniej miec tam gaz z butli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 11.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jakie dokumenty trzeba zebrac i gdzie zlozyc, zeby oddac budynek do użytku i móc w nim zamieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 13.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jakie dokumenty trzeba zebrac i gdzie zlozyc, zeby oddac budynek do użytku i móc w nim zamieszkać? Wszystko jest tutaj: http://www.pinbpowiatpoznan.neostrada.pl/index_pliki/Informacje.html Jak coś nie jasne zadzwoń na Zieloną wyjaśnia. pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 15.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.01.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 WitamMam jeszcze pytanie związane z okienkami z PCV - czy ktoś z Państwa zamawiał okna na Głogowskiej w 'Oknotech" - jak montaż? bądź okienka u Mielczarka.Chodzi mi konkretnie o profil schuco.A może ktoś mi poleci firmę specjalizującą się w tym profilu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 18.01.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Czy możecie polecic nam kierownika budowy? Mam zamiar kilku obdzwonic i wybrac, ale gdzie szukac na nich namiarow? Zbyszko Konieczny - kierownik z powołania jestem z niego baaardzo zadowolony , przyjezdza na wezwanie wszystko ze spokojem wyjasnia itd. tel.604 175 485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 21.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Sory bo pewnie się wcinam w temat , ale pewnie jesteście już po montowaniu parapetów drzwi itp. , ja montowałam parapety prawie dwa tyg. temu, 4 dni temu drzwi znaczy futryny , wszystko było montowane na piankę Dan Bravena niskoprężną , i o dziwo po 2 tyg pianka spod parapetów zaczyna ginąc , normalnie kurczy się , a futryna po dwóch dniach się rozeszła , znaczy górna część normalnie jakby została wessana mimo, że przecież futrynę się skręca , nikt nie umie mi tego wytłumaczyć ani stolarz który drzwi montuje nie od wczoraj , facet w hurtowni gdzie kupiłam piankę też zdziwiony , bo gdyby pianka rozepchała wszystko no to oki , było za dużo pianki wciśniete , ale tego zjawiska nie umie mi nikt wytłumaczyć , może miał ktoś z Was podobne zdarzenie lub ktoś znajomy bo strasznie mnie ta sprawa nurtuje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 26.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Szukam sensownego wykonawcy do c.o. i wod-kan. Macie może namiary na kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 02.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Grupa zamarła Wszyscy pewnie już mieszkają a nikt się nie chwali ? To ja się pochwale od wczoraj mam papierek ze mieszkamy legalnie urząd nie wznosi sprzeciwu itp itd Formalnie budowa zajeła nam 23 miesiące bez jednego dnia (od daty decyzji pozwolenia do daty niewniesienia sprzeciwu do użytkowania) Dzisiaj skanuje papiery i składam do Enei bo już dośctego drogiego prądu budowlanego :- ( pozdrawiam grupowiczów Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts