joaz 26.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam.Szukam bruku klinkierowego grubości 3-3,5cm.Nie orientujecie się gdzie mogę coś takiego znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 26.02.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ten sklep przy Tesco w Mosinie jest jedyny w okolicy i najdroższy zarazem. Ja tam kupuję jak już nie ma innej możliwości. Zresztą cały dom mam z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 27.02.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 . Ja tam kupuję jak już nie ma innej możliwości. Zresztą cały dom mam z internetu. Ne przesadzaj. Ostatnio kupowałem tam kluczyk do odpowietrzania grzejników - Mosina 1,60zł w Przeźmierowie chcieli odemnie za taki kluczyk 2 złote... Na Dietrecha mieli dobrą oferte w porównaniu z innymi, no ale to było prawie rok temu pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 27.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Pawlok ty zawsze masz inne doświadczenie niż ja. Ja znam władze Gminy i wiem co można się po nich spodziewać, i że nie jest tak kolorowo w Gminie Mosina. Tobie się tutaj bardzo podoba. Pomieszkasz to zobaczysz. Co tam kluczyk. Kup u nich podejścia V firmy HERZ do grzejników. Oczy Ci zbieleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ten sklep przy Tesco w Mosinie jest jedyny w okolicy i najdroższy zarazem. Ja tam kupuję jak już nie ma innej możliwości. Zresztą cały dom mam z internetu. Że to teraz domy w internecie też robią. Kto by się spodziewał. Co za czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 27.02.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Piękne na budownictwo. Zapewniam Cię tylko kasę mieć a reszta hulaj dusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.02.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Piękne na budownictwo. Zapewniam Cię tylko kasę mieć a reszta hulaj dusza. Jak na zdjęciu to nie wiadomo czy nie budowane w Photoshopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 27.02.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Zaiwaniam sam na budowie i nie mam czasu na zakładanie jakiś dzienników robieniu sesji zdjęciowych i fotografowaniu budowlańców. Musiałbym sam siebie sfotografować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 28.02.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Pawlok ty zawsze masz inne doświadczenie niż ja. Ja znam władze Gminy i wiem co można się po nich spodziewać, i że nie jest tak kolorowo w Gminie Mosina. Tobie się tutaj bardzo podoba. Każdy ma swoje doświadczenia. Bardzo dobrze mi się mieszka w Mosinie w przeciwieństwie do Lubonia - jedynie gdyby poprawił się transport publiczny to byłoby lepiej, no cóż może kiedyś doczekam poznanskiej S-bahny Co tam kluczyk. Kup u nich podejścia V firmy HERZ do grzejników. Oczy Ci zbieleją. Z każdym asortymentem jest tak że coś masz taniej w punkcie X a inne drożej. Ostatnio łopaty do śniegu mieli drożej niż np Kleiber a taniej niż sklep 50 m dalej koło dawnego ASa ,. Rury PCV do kanalizy z tego co pamiętam wychodziły kilka groszy drożej niż w Instalatorze na 28 Czerwca - oczywiście mówię o ilościach detalicznych. I tak jak pisałem cene na Dietrecha mieli swego czasu bardzo dobrą - choć ostatecznie kupiłem taniej w inny sposób pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 28.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 http://mosina.blox.pl/html poczytaj o czym ludzie piszą i jakie są problemy w Gminie. Zastanawiam się na jakiej podstawie twierdzisz, że jest dobrze, bo sąsiad mówi dzień dobry i trawa za oknem jest zielona? Zainteresuj się głębiej życiem Mosiny, bo za mało mieszkasz żebyś twierdził, że jest dobrze gdy naprawdę jest bardzo źle. Nie bądź obłudny chłopie. Zadłużenie Gminy rośnie i możesz przez 15 lat niczego nowego nie mieć a to co jest rozleci się. Ja mieszkam w Mosinie 42 lata i coś wiem. Już prawo daje egzekwowanie odszkodowania za złe decyzje urzędników na szkodę mieszkańca. Budżet Mosiny tego nie wytrzyma. ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH GMINĄ MOSINA NA http://mosina.blox.pl/html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 28.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 http://mosina.blox.pl/html poczytaj o czym ludzie piszą i jakie są problemy w Gminie. Zastanawiam się na jakiej podstawie twierdzisz, że jest dobrze, bo sąsiad mówi dzień dobry i trawa za oknem jest zielona? Doskonale tą stronę znam - jeden z moich linków w ulubionych. Tak dzieje się w każdej gminie czy to w Poznaniu czy w Luboniu. Zresztą przykład idzie z góry od zadłużania się państwa. Biorą kredyty bez myślenia co będzie za kilka lat, biorą kredyty by np zrobić drogę przy których powstaną osiedla developerskie (Luboń). Ba obecne władze Mosiny jakiś czas temu skasowały ze swojej strony www publiczne miejsce zadawania pytań przez mieszkańców (gdzie było widać pytania i odpowiedzi) - i właśnie na dniach zrobili to samo w Luboniu - a zrobiła to ekipa która 4 lata temu wygrała wybory bo wiara uwierzyła że zmienią coś w Luboniu rządzonym przez developerów. Tak samo było by widać ze na tej stronie w Mosinie odpisali np mi ze odtworzą zieleń przy Budzyńskiej po wycięciu drzew a nie zrobili nic. Niestety demokracja ma to do siebie ze jak nawet tylko świnie przy korycie zagłosują na siebie to i tak będą mieć mandat sprawowania władzy, Sorki za OT Ale to Wielkopolski OT Ogólnie myślę że dla nas budujących się głównie pod Poznaniem kluczową sprawą jest to by kiedyś powiat poznański miał sprawną komunikacje publiczną wzorem Niemiec . kino, teatr , CH, uczelnie wyższe to wszystko jest i będzie w Poznaniu a my mieszkając 20-30 minut od centrum Poznania potrzebujemy tylko lub aż sprawnego, taniego,s zybiego transport by nie stać w wiecznych korkach. pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 28.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja też jestem za tym, żeby usprawnili transport, bo jest za wąsko i się korkuje. Problem w tym, że nic w tej sprawie się nie robi. Park zamknął temat sąsiadującym Gminą.Piszesz tam czasami na blogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 28.02.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja też jestem za tym, żeby usprawnili transport, bo jest za wąsko i się korkuje. Problem w tym, że nic w tej sprawie się nie robi. Park zamknął temat sąsiadującym Gminą. Piszesz tam czasami na blogu? Jak na razie czytam jeszcze się nie czuje 100% kompetetnym mosinianinem by zabierać głos A co do drugiej tezy - to chyba myślisz ze błędem WPNu było zablokowanie poszerzenie drogi do Poznania ? A ja to uważam to za słuszną decyzje! Nie potrzebujemy kolejnych km asfaltu ! Potrzebujemy sprawnego transportu - dla Mosiny mamy szyny i 20 minut jesteśmy na Głównym w Poznaniu - wiec potrzeba lokalnej S-bahny w takcie powiedzmy 15 minut, linia 101 dobrze ze jest ale tak naprawdę Mosina jak już alternatywnej komunikacji autobusowej potrzebowałaby reguralnej linii na Starołęke (alternatywa dla PKP + skomunikowanie gminy). Tu też swego czasu pytałem się Pani burmistrz czy Mosina ma jakąś strategie komunikacyjną - wyglądało że nie bardzo - choć wiem ze razem z Puszczykowem zablokowali pomysł definitywnej likwidacji toru do Pożegowa a przydałby się szynobus choć w godzinnym takcie. Z dugiej strony mimo wszystko podpisali porozumienie z Poznaniem na 101 z czym Luboń miał straszliwe problemy. Sorki za OT w temacie budowlanym. Pawlok PS:a w podpisie masz ze mieszkasz w Luboniu to jak to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 28.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Mieszkam tymczasowo w Luboniu ale wracam do Mosiny. Za blokowaniem torowiska przed likwidacją niech Pani Burmistrz sobie łatki nie przykleja. Na tym jakieś Towarzystwo zabiegało co im się udało a dodatkowo był pomysł na wakacyjną kolej weekendową do Osowej Góry. Autobus szynowy dla Was na Pożegowie to fajna by była sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROZA POZNAN 01.03.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Sprzedam grzejnik KERMI 900x1000 .nowy,pozostał po budowie.mam grzejniki KREMI w całym domu i jestm bardzo zadowolona.kosztowal 700 zł,sprzedam za 350. tel 791 838 722.odbiór okolice Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 20.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 WitamMam pytanie odnośnie ogrodzenia z klinkieru. Możecie polecić jakieś sprawdzone ekipy od ogrodzeń i od kostki brukowej?DziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 21.03.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 a ja mam pytanie- braliście moze gdzieś tłuczeń ostatnio? potrzebuję na moją ścieżynę prowadzącą do domu. coś w dobrej cenie, ale jednocześnie w miarę drobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 21.03.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Może gruz z kruszarni z Mosiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 21.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 a dziękuję za pomysł, poszukam i podzwonię.a może coś na pólnocy poznania (okolice czerwonaka?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 21.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 U nas sprzedają gruz o rożnej granulacji cegła, beton itp. Poszukaj w swojej okolicy kruszarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts