Prince 27.05.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Mam do sprzedania ok. 100 sztuk stempli, długość ok. 2,80 m. Odbiór własny w okolicach Kórnika. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel. 608 67 09 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 27.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Bardzo dziękuję gospodarzom spotkania wielkopolskiego forum Państwu Foczkom - bardzo miło było i domek bardzo ładny w fajnej okolicy. [/b] szkoda że nie wiedziałem, też chętnie bym na żywo wymienił doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodzinnebudowanie 28.05.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Pozwoliłem się wreszcie odezwać. Po uważnym przestudiowaniu całego waszego forum, postanowiłem się zgłosić do was. Jesteśmy dopiero na pierwszym etapie (czekamy za geodetą), a budować się będziemy w Promnicach na ulicy Leśnej, projekt Wspaniały M04 z Muratora Wiem że są wśród was i tacy co są na półmetku prac więc tym milej będzie się podzielić praktyką i teorią. W tym roku zamierzamy wylać fundamenty (jak wszystko załatwimy to może do września sie wyrobimy ) budowę jako taką zaczniemy dopiero w roku przyszłym. Pozdrowionka dla wszystkich przyszłych sąsiadów z Murowanej, Miękowa i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 28.05.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 pado, tole, Martuszek - i my dziękujemy Wczoraj miał być zalany strop ale w betoniarni popsuła się pompa i nie wiadomo kiedy będzie zalany Jeden plus to taki że jeszcze dziś chłopaki kończą deskować więc tak sobie myślę że nie byłoby co zalewać, a robili całą sobotę i niedzielę i ja razem z nimi robiłem. Da się odczuć w kręgosłupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 28.05.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Pozwoliłem się wreszcie odezwać. Po uważnym przestudiowaniu całego waszego forum, postanowiłem się zgłosić do was. Jesteśmy dopiero na pierwszym etapie (czekamy za geodetą), a budować się będziemy w Promnicach na ulicy Leśnej, projekt Wspaniały M04 z Muratora Wiem że są wśród was i tacy co są na półmetku prac więc tym milej będzie się podzielić praktyką i teorią. W tym roku zamierzamy wylać fundamenty (jak wszystko załatwimy to może do września sie wyrobimy ) budowę jako taką zaczniemy dopiero w roku przyszłym. Pozdrowionka dla wszystkich przyszłych sąsiadów z Murowanej, Miękowa i okolic Pozdrawiamy z Miękowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 28.05.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kto sie wybiera na targi wnetrzarskie na MTP???:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankar 28.05.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a kiedy są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 28.05.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 30-31 maja (piątek -sobota) Duzo ciekawych rzeczy bedzie mozna zobaczyc no i czegos madrego sie dowiedziec -bezpłatne porady architektów wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kto sie wybiera na targi wnetrzarskie na MTP???:) Ja się wybieram w sobotę po śniadaniu razem z moją ładniejszą połową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankar 28.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 to niestety nie bede mogla sie zjawic. iwett27 jesli jedziesz i Kristofuros - moze bedziecie pełnili funkcje forumowych korespondentow d/s wnętrzarskich MTP? fotorelacje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 jak ja nie lubię wszelkich wersji na małż.... Wybieramy się w piątek po południu Ale pewnie dostanę oczopląsu od nadmiaru wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A propos fotorelacji, zawsze mam opory przed fotografowaniem ekspozycji, że ktoś na mnie nakrzyczy A jeszcze bardzie jak mnie kusi aby uwiecznić prywatną posesję jak mi się coś podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 jak ja nie lubię wszelkich wersji na małż.... Już zmieniłem specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 28.05.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zdjecia postaram sie zrobic a na pewno wyjde z "reklamówką" wszelkiego typu gazetek i ulotek pomocnych w urzadzaniu domku:):) Aha pierwsze 500osób ktore przekrocza targi w sobote ma sznase wygrac zestawwypoczynkowy skórzany do salonu:) Kristofuros...pewnie sie miniemy albo bedziemy stac przy tych samych stoiskach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zdjecia postaram sie zrobic a na pewno wyjde z "reklamówką" wszelkiego typu gazetek i ulotek pomocnych w urzadzaniu domku:):) Aha pierwsze 500osób ktore przekrocza targi w sobote ma sznase wygrac zestawwypoczynkowy skórzany do salonu:) Kristofuros...pewnie sie miniemy albo bedziemy stac przy tych samych stoiskach:) HeHe o tym zestawie wypoczynkowym to nie wiedziałem - trzeba będzie się wcześniej zerwać iwett27 jak będziesz widzieć gościa z lekką łysinką ( no może trochę bardziej jak lekką ) z ładną kobitką przy boku to mogę być to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 28.05.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 hhahahha dobra w razie czego bede zagadywac:) A Ty jak zobaczysz faceta z brzuszkiem i ładna kobitke obok to tez bede ja ( ta kobitka) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 hhahahha dobra w razie czego bede zagadywac:) A Ty jak zobaczysz faceta z brzuszkiem i ładna kobitke obok to tez bede ja ( ta kobitka) :) Tylko jak będę zagadywał ładne kobitki to czasem mogę dostać po facjacie, albo od faceta z brzuszkiem, albo od swojej ładnej kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no to jesteście umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no to jesteście umówieni Tia, będzie wiadomo, że to ja - jak będę dostawał od kogoś po twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 28.05.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ote="agakz"]no to jesteście umówieni Aga a tak zmieniajac temat.....czytałam sobie Twoj dziennik i podoba mi sie wizualizacja kuchni...robiłas ja sama czy masz architekta ( bo tego nie doczytałam) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts