Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Budująca Wielkopolska 2008 Poznań i Wielkopolska

pado

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D

Pozwoliłem się wreszcie odezwać.

Po uważnym przestudiowaniu całego waszego forum, postanowiłem się zgłosić do was.

Jesteśmy dopiero na pierwszym etapie (czekamy za geodetą), a budować się będziemy w Promnicach na ulicy Leśnej, projekt Wspaniały M04 z Muratora :lol:

Wiem że są wśród was i tacy co są na półmetku prac więc tym milej będzie się podzielić praktyką i teorią.

W tym roku zamierzamy wylać fundamenty (jak wszystko załatwimy to może do września sie wyrobimy :wink: ) budowę jako taką zaczniemy dopiero w roku przyszłym.

Pozdrowionka dla wszystkich przyszłych sąsiadów z Murowanej, Miękowa i okolic :D :D

pado, tole, Martuszek - i my dziękujemy 8)

Wczoraj miał być zalany strop ale w betoniarni popsuła się pompa i nie wiadomo kiedy będzie zalany :evil:

Jeden plus to taki że jeszcze dziś chłopaki kończą deskować :wink: więc tak sobie myślę że nie byłoby co zalewać, a robili całą sobotę i niedzielę i ja razem z nimi robiłem. Da się odczuć w kręgosłupie :wink:

:D

Pozwoliłem się wreszcie odezwać.

Po uważnym przestudiowaniu całego waszego forum, postanowiłem się zgłosić do was.

Jesteśmy dopiero na pierwszym etapie (czekamy za geodetą), a budować się będziemy w Promnicach na ulicy Leśnej, projekt Wspaniały M04 z Muratora :lol:

Wiem że są wśród was i tacy co są na półmetku prac więc tym milej będzie się podzielić praktyką i teorią.

W tym roku zamierzamy wylać fundamenty (jak wszystko załatwimy to może do września sie wyrobimy :wink: ) budowę jako taką zaczniemy dopiero w roku przyszłym.

Pozdrowionka dla wszystkich przyszłych sąsiadów z Murowanej, Miękowa i okolic :D :D

Pozdrawiamy z Miękowa:)

Zdjecia postaram sie zrobic a na pewno wyjde z "reklamówką" wszelkiego typu gazetek i ulotek pomocnych w urzadzaniu domku:):):) Aha pierwsze 500osób ktore przekrocza targi w sobote ma sznase wygrac zestawwypoczynkowy skórzany do salonu:):)

Kristofuros...pewnie sie miniemy albo bedziemy stac przy tych samych stoiskach:):)

Gość Gosc_gość
Zdjecia postaram sie zrobic a na pewno wyjde z "reklamówką" wszelkiego typu gazetek i ulotek pomocnych w urzadzaniu domku:):):) Aha pierwsze 500osób ktore przekrocza targi w sobote ma sznase wygrac zestawwypoczynkowy skórzany do salonu:):)

Kristofuros...pewnie sie miniemy albo bedziemy stac przy tych samych stoiskach:):)

HeHe o tym zestawie wypoczynkowym to nie wiedziałem - trzeba będzie się wcześniej zerwać 8)

iwett27 jak będziesz widzieć gościa z lekką łysinką ( no może trochę bardziej jak lekką ) z ładną kobitką przy boku to mogę być to ja :wink:

Gość Gosc_gość
hhahahha dobra w razie czego bede zagadywac:) A Ty jak zobaczysz faceta z brzuszkiem i ładna kobitke obok to tez bede ja ( ta kobitka) :):):)

Tylko jak będę zagadywał ładne kobitki to czasem mogę dostać po facjacie,

albo od faceta z brzuszkiem, albo od swojej ładnej kobitki :p