Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Budująca Wielkopolska 2008 Poznań i Wielkopolska

pado

Recommended Posts

Aga a tak zmieniajac temat.....czytałam sobie Twoj dziennik i podoba mi sie wizualizacja kuchni...robiłas ja sama czy masz architekta ( bo tego nie doczytałam) ???:)

Dziękuję :D Planowałam sama w programie IKEA a potem rysował mi jeden miły pan znaleziony na Allegro - na obrazkach kuchni jest chyba adres jego strony. Bo ja lubię planować tylko nie umiem robić wizualizacji :(

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie mam pojecia niestety gdzie szukac tych bram, nie jestem jeszcze na tym etapie:) A poza tym nie mamy garazu w projekcie:)

Zmieniajac temat kolejny raz tak dla informacji jest nowy katalog w Castoramie z inspiracjami łazienek:):) Jutro jade sie zaopatrzyc:)

oo, a jest w Internecie?

My też nie jesteśmy na etapie bram, ale podpisując umowę z Generalnym Wykonawcą, wiele decyzji musimy podjąć dużo wcześniej.

To znowu zmieniając temat: gdzie pooglądam na żywo bramy garażowe Hormanna i Normstahl? Potrzebuję koloerk pasujący do okien orzech Oknoplastu.

Bramę Normstahla zobaczysz w ŻALUKSIE ul. Mateckiego 17

Do orzecha OKNOPLASTU idealnie pasuje kolor ZŁOTY DĄB(Normstahl akurat ma taką nazwę swojego koloru). Albo to był CIEMNY DĄB :roll: :roll: :roll: Dziś pojadę i sprawdzę .

Ja będę mieć takie zestawienie.

Witam was.

Ja się buduje w Wysogotowie, jestem w tej chwili po zalaniu ław.

Jeśli chodzi o Żwirownie w Dąbrowie to ja 3 dni temu płaciłem za piasek na posypkę ( pospółka) 50 ton 1460 brutto

Za piasek 0,2 25 ton płaciłem 750 brutto około.

Betonownie polecam z Lutyckiej, bardzo elastyczni i niedrodzy.

Ja właśnie wynajołem Inspektora nadzoru bo sobie nie radzę sam :-(

Przerasta mnie to.

Pozdrawiam Was

Łukasz

A dzień dobry.

Mimo obecności na forum od 2004 roku zaczynam się budować dopiero dziś. Konkretnie - w poniedziałek mi się uprawomocniło pozwolenie.

Dziennik budowy założę, jak się co do ekipy dogadam, czyli niedługo.

Buduję w Borówcu, ale po drugiej stronie Katowickiej ;), koło obserwatorium astronomicznego. Na razie działeczka piękna, ptaszki śpiewają, sarenki sarenkują, Katowicka szumi niczym morze.

Pozdrawiam i do przeczytania

Doom_