Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Budująca Wielkopolska 2008 Poznań i Wielkopolska

pado

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A tak w ogóle, to czy ktoś z grupy może polecić zaradnych bankowców z banków:

Millenium

Nordea

Fortis

GE Money

Lucas???

Ja mogę polecić z czystym sumieniem osobę z DB - super bank, indywidualna obsługa, no i bardzo dobre warunki. 2 transze już za nami i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zero problemów.

Jakby co info na priva mogę przesłać.

Pozdr.

A tak w ogóle, to czy ktoś z grupy może polecić zaradnych bankowców z banków:

Millenium

Nordea

Fortis

GE Money

Lucas???

Ja mogę polecić z czystym sumieniem osobę z DB - super bank, indywidualna obsługa, no i bardzo dobre warunki. 2 transze już za nami i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zero problemów.

Jakby co info na priva mogę przesłać.

Pozdr.

Nie polecam Millenium, same problemy a doradcy niekompetentni i do tego kłamią!!!!

Ja sie dogadałem na refinans w Nordea 0% prowizji i marża 0,85%. Dobre warunki również w DB.

pozdr

adam

Gość Gosc_gość

Poszukiwany solidny wykonawca do wentylacji ( najlepiej Bartosza) z GWC,

Do zrobienia PILNIE projekt tej wentylacji, a w następnym etapie jego wykonanie łącznie z GWC.

Dobre sprawdzone namiary mile widziane :p

ja odradzam GE MONEY

bardzo niekompetentni, w umowie ktora nam przedstawili 3 razy znajdowalam bledy i wracala do poprawki

po podpisaniu okazalo sie ze znow byly bledy i podsuneli nam bardzo niekorzystny aneks do podpisania, na ktory sie nie zgodzilismy

cala sprawa ciagnei sie juz pol roku, placimy nadal odsetki wyzsze, bo nie wpisalli sie do ksiegi

po naszych reklamacjach niby maja nam oddac ten naddatek zaplacony, ale ogolnei to kretacze, nieuki i nieudacznicy

zamierzamy szybko kredyt splacic i jak najszybciej zakonczyc wspolprace z nieudolnym bankiem GE MONEY

Gość Gosc_gość

Potwierdzam, Dek-pol na Sytkowskiej robi dobre ceny

http://www.dek-pol.com.pl

konkretny kontakt to Pan Szymon Krawczyński 502 041 740 - konkretny gość i naprawdę sie stara.

A w ogóle polecam dachówki Jacobi najlepiej w angobie szlachetnej, mają super jakość i np w moim przypadku dach prawie 300m2 Jacobi J12 czarna angoba szlachetna była tylko 1500 zł netto droższa od Koramica renesansowa L15 antracyt :p

Potwierdzam, Dek-pol na Sytkowskiej robi dobre ceny

http://www.dek-pol.com.pl

konkretny kontakt to Pan Szymon Krawczyński 502 041 740 - konkretny gość i naprawdę sie stara.

A w ogóle polecam dachówki Jacobi najlepiej w angobie szlachetnej, mają super jakość i np w moim przypadku dach prawie 300m2 Jacobi J12 czarna angoba szlachetna była tylko 1500 zł netto droższa od Koramica renesansowa L15 antracyt :p

Potwierdzam, super kontakt i konkretne rozmowy :)

Mamy przyłącza.

Tempo po prostu ekspresowe. W piątek pojawiła się na działce woda, a wczoraj prąd.

Dodatkowo udało się przy okazji umówić koparkę i mamy już zdjęty humus.

Teraz mała przerwa (będzie czas żeby geodeta wytyczył fundamenty) i jak dobrze pójdzie to 23-go startujemy z kopaniem.

Mam więc dokładnie tydzień na wybranie dobrej hurtowni która zapewni mi przynajmniej materiały na stan zero, a najlepiej na całą budowę.

Napiszcie proszę gdzie Was dobrze obsłużono, bo Ja pojeździłem już trochę po okolicy i średnio jestem zadowolony. A to transport tylko przy dużych zamówieniach, a to płatność koniecznie gotówką w hurtowni przed wysłaniem towaru...

Normalnie zaraz się okaże że będę musiał robotę rzucić na te kilka miesięcy.

Pomóżcie proszę:)