pado 08.06.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Szukam niepotrzebnej komuś beczki plastikowej lub metalowej .Proszę o info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 08.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Może ktoś polecić fachowca od szaf wnękowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 09.06.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Może ktoś wie gdzie w okolicy Poznania mogę kupić używany zbiornik na wodę taki 1000l w metalowym koszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzoo 10.06.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A tak w ogóle, to czy ktoś z grupy może polecić zaradnych bankowców z banków: Millenium Nordea Fortis GE Money Lucas??? Ja mogę polecić z czystym sumieniem osobę z DB - super bank, indywidualna obsługa, no i bardzo dobre warunki. 2 transze już za nami i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zero problemów. Jakby co info na priva mogę przesłać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamlugi 10.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A tak w ogóle, to czy ktoś z grupy może polecić zaradnych bankowców z banków: Millenium Nordea Fortis GE Money Lucas??? Ja mogę polecić z czystym sumieniem osobę z DB - super bank, indywidualna obsługa, no i bardzo dobre warunki. 2 transze już za nami i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zero problemów. Jakby co info na priva mogę przesłać. Pozdr. Nie polecam Millenium, same problemy a doradcy niekompetentni i do tego kłamią!!!! Ja sie dogadałem na refinans w Nordea 0% prowizji i marża 0,85%. Dobre warunki również w DB. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamlugi 10.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam,Mam do sprzedania: Okno FTS-V 78/140 - 6 sztFTP-W 78/140 - 2 sztKolmierz EZV 78/140 - 6 sztKolmierz KZV-1 78/140 -1 sztKolmierz KZV-3 78/140 - 1sztKolmierz XDP 78/140 Nr tel 601342548pozdrAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 11.06.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Poszukiwany solidny wykonawca do wentylacji ( najlepiej Bartosza) z GWC, Do zrobienia PILNIE projekt tej wentylacji, a w następnym etapie jego wykonanie łącznie z GWC. Dobre sprawdzone namiary mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 13.06.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 gdzie mogę w Poznaniu kupić komin systemowy Schiedla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 13.06.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ja odradzam GE MONEY bardzo niekompetentni, w umowie ktora nam przedstawili 3 razy znajdowalam bledy i wracala do poprawki po podpisaniu okazalo sie ze znow byly bledy i podsuneli nam bardzo niekorzystny aneks do podpisania, na ktory sie nie zgodzilismy cala sprawa ciagnei sie juz pol roku, placimy nadal odsetki wyzsze, bo nie wpisalli sie do ksiegi po naszych reklamacjach niby maja nam oddac ten naddatek zaplacony, ale ogolnei to kretacze, nieuki i nieudacznicy zamierzamy szybko kredyt splacic i jak najszybciej zakonczyc wspolprace z nieudolnym bankiem GE MONEY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 13.06.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Może ktoś polecić fachowca od szaf wnękowych? Pan Cezary Tonder, 501393023 (Senator) REWELACJA jakościowa i cenowa (casting - patrz dziennik) powołaj się na Górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 13.06.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam Gdzie mogę kupić tanio papę termozgrzewalną? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 13.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 gdzie mogę w Poznaniu kupić komin systemowy Schiedla?? ja kupowałam u Maszewskich tel. 061/ 877 19 02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 13.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kochani gdzie najlepiej kupic caly dach (dachowka-jaka najlepsza roben czy brass ) rynny okna dach. itp. i gdzie zrobia wycene Dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 13.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 W moim przypadku najkorzystniejsze cenowo oferty otrzymałem w Dek Pol na Sytkowskiej oraz w hurtowni Bol-ann w Gnieźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.06.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Potwierdzam, Dek-pol na Sytkowskiej robi dobre ceny http://www.dek-pol.com.pl konkretny kontakt to Pan Szymon Krawczyński 502 041 740 - konkretny gość i naprawdę sie stara. A w ogóle polecam dachówki Jacobi najlepiej w angobie szlachetnej, mają super jakość i np w moim przypadku dach prawie 300m2 Jacobi J12 czarna angoba szlachetna była tylko 1500 zł netto droższa od Koramica renesansowa L15 antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 14.06.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Potwierdzam, Dek-pol na Sytkowskiej robi dobre ceny http://www.dek-pol.com.pl konkretny kontakt to Pan Szymon Krawczyński 502 041 740 - konkretny gość i naprawdę sie stara. A w ogóle polecam dachówki Jacobi najlepiej w angobie szlachetnej, mają super jakość i np w moim przypadku dach prawie 300m2 Jacobi J12 czarna angoba szlachetna była tylko 1500 zł netto droższa od Koramica renesansowa L15 antracyt Potwierdzam, super kontakt i konkretne rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 14.06.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Jakie macie ceny na wykonanie elewacji - wełna, siatka + tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenji 14.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ktoś pisał o kredycie. Mi w BPH zaproponowali marżę 0,75 i odstąpienie od prowizji za przyznanie kredytu. Mogę polecić ten bank. Jest to już mój drugi kontakt z nimi i jak do tej pory jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 15.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Może ktoś polecić fachowca od szaf wnękowych? Sam bede u niego robil szafy i byc moze kuchnie. Widzialem jego robote w domu u sasiada-rewelacja. 661915220 Dariusz Chudy. Powiedz, ze z polecenia z Kruszewni Nie pamietam jak sasiadka ma na imie-Patrycja chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pgrams 15.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Mamy przyłącza. Tempo po prostu ekspresowe. W piątek pojawiła się na działce woda, a wczoraj prąd. Dodatkowo udało się przy okazji umówić koparkę i mamy już zdjęty humus. Teraz mała przerwa (będzie czas żeby geodeta wytyczył fundamenty) i jak dobrze pójdzie to 23-go startujemy z kopaniem. Mam więc dokładnie tydzień na wybranie dobrej hurtowni która zapewni mi przynajmniej materiały na stan zero, a najlepiej na całą budowę. Napiszcie proszę gdzie Was dobrze obsłużono, bo Ja pojeździłem już trochę po okolicy i średnio jestem zadowolony. A to transport tylko przy dużych zamówieniach, a to płatność koniecznie gotówką w hurtowni przed wysłaniem towaru... Normalnie zaraz się okaże że będę musiał robotę rzucić na te kilka miesięcy. Pomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts