pawlok 25.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Za gazowymi to ja bym chciała sie rozgladac ale co zrobic skoro nie mam gazu???? Ja to mam problem:( LPG - to sie opłaca? Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 26.08.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Cholera człowiek w bloku mieszkał to sie o ogrewanie nie martwił a teraz domu nam sie zachciało i same problemy:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 26.08.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 czy ktoś z szanownych forumowiczów zdecydował się może na pompę ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 26.08.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A konkretnie jaki i za ile o ile mozna wiedziec? De Dietrich MCR 24 + zasobnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 26.08.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Czy komuś z Forumowiczów nie zostało może 3 metry bieżące siatki ze STO? Taka potrzeba.... A nie chialabym kupować calej rolki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 26.08.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Mam do sprzedania po cenie symbolicznej 100 zł - drzwi "budowlane" z płyty, wykonane samodzielnie. Odbiór własny na Podolanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 26.08.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam wszystkich "nowobudujących". Szukam kogoś do wykonania tynku zewnętrznego. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 26.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A konkretnie jaki i za ile o ile mozna wiedziec? De Dietrich MCR 24 + zasobnik A co przeważyło ten wybór? Widzę an forum muratora dyskusje o kotłach tu : http://forum.muratordom.pl/jaki-piec-kociol-gazowy,t122326.htm pozdro Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 26.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Pawlok a masz moze linka do dyskusji o kotłach ale nie- gazowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 26.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Pawlok a masz moze linka do dyskusji o kotłach ale nie- gazowych? Cos gdzies widzialem Sporo tego jest wejdz na wymiane doswiadczen: http://forum.muratordom.pl/piece-na-wszystko-jak-to-naprawde-jest-co-wybrac,t138145.htm http://forum.muratordom.pl/pytanie-dot-ogrzewania,t138317.htm Ale tresci nie sledze gdyz WZ zakladały zastsowanei paliwa ekologicznego - otulina WPNu:-) pozdro Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 27.08.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A co przeważyło ten wybór? Cena w oparciu o opinie "Marzina" i "1950" - jeśli chodzi o jakość. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 27.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Podobno od 2 wrzesnia maja zdrozec okna...słyszeliscie cos o tym czy tylko sprzedawca mnie straszy zebym w koncu sie zdecydowała?:) Chodzi mi głównie o okna Oknoplastu, bo od nich mam ta informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 27.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 czy każdą sztuke dachówki powinno sie mocować spinkami (przeciw burzowymi) ?czy może tylko wystarczy skrajne ? jak to u was dekarze robili ?chciałbym sie dowiedzieć jak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 27.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A co przeważyło ten wybór? Cena w oparciu o opinie "Marzina" i "1950" - jeśli chodzi o jakość. pozdr ja będę patrzył jeszcze na dostępność serwisu pieca w Polsce obecnie pod tym względem junkers i vissmann ponoć najlepiej wypadają de detrich gorzej (wg informacji zebranych od instalatorów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzoo 28.08.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 czy każdą sztuke dachówki powinno sie mocować spinkami (przeciw burzowymi) ? czy może tylko wystarczy skrajne ? jak to u was dekarze robili ? chciałbym sie dowiedzieć jak powinno być Zależy jaka dachówka. U nas sprzedawca przy podwójnej S zalecał wszystkie skrajne oraz co 5 na płaszczyźnie z przesunięciem w rzędach o 1. óooooóooooóooooó oóooooóooooóoooo ooóooooóooooóooo oooóooooóooooóoo coś w tym guście. Oczywiście dekarze wydziwiali, ale nasz opiekun budowy (teść) co chwila się ich pytał gdzie ten młotek leży, co im spadł... bo pukania nie słychać ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 28.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 sprzedawca przy podwójnej S zalecał wszystkie skrajne oraz co 5 na płaszczyźnie z przesunięciem w rzędach o 1. óooooóooooóooooó oóooooóooooóoooo ooóooooóooooóooo oooóooooóooooóoo dzięki za cenne wskazówki, też zmusze ich aby choć tak zrobili bo wszystkich nie chca, a poza tym faktycznie podpytałem jest z tym potem kłopot (przy wymianie np pękniętej), a po drugie nie jest konieczne (poza skrajnymi) a swoją drogą dlaczego by nie w pionie spinać ? (są spinki które po dwie dachówki pionowo sąsiadujące łaczą) tj óooooóooooóooooó óooooóooooóooooó óooooóooooóooooó óooooóooooóooooó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 29.08.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Odsprzedam stal po korzystnej cenie - pręty: fi 6 gładkie, fi 10 żebrowane, fi 12 żebrowane. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 608 67 09 47. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.08.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dołączam się do brygady zaczynającej w 2008 roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 30.08.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 A co przeważyło ten wybór? Cena w oparciu o opinie "Marzina" i "1950" - jeśli chodzi o jakość. pozdr ja też taki mam jest ok ! nawet cieplo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 31.08.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A co przeważyło ten wybór? Cena w oparciu o opinie "Marzina" i "1950" - jeśli chodzi o jakość. pozdr ja też taki mam jest ok ! nawet cieplo mam Hej Misiak, serwisant był ok? Piec chce kupić w necie, a przydałby się sprawdzony serwisant do odpalenia. Możesz podać namiar, jeśli byłeś zadowolony? Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts