mazar 01.09.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 hej,czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie więźbę - dobrą i w rozsądnej cenie - można chwycić z góry dzięki za infopozdromaras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 01.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Dołaczam do grupy '2008 Budujemy w Czerwonaku, Dom w Lewkoniach II z masa przeróbek Planowany start - 1.10, bedziemy prowadzic dokumentacje zdjeciowa Kierownik : wspominany juz tu Zbyszko Konieczny Wykonawca do dachu - wspominany juz tu Damian Jaroć. Mam nadzieje, ze damy rade Pozdrawiam wszystkich fanów Boba Budowniczego ! Mati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania i Michał 01.09.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Oddam barak ZA DARMO. Nie wygląda rewelacyjnie ale nie przecieka i może służyć jeszcze na kilku budowach. Barak znajduje się w Rokietnicy pod Poznaniem. kontakt 660 54 93 28 http://www.empikfoto.pl/index.php?m=foto_hot&foto_id=19670117&filename=pb301328.jpg_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 01.09.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Hej Misiak, serwisant był ok? Piec chce kupić w necie, a przydałby się sprawdzony serwisant do odpalenia. Możesz podać namiar, jeśli byłeś zadowolony? Dzięki z góry. serwisant był ok uruchomienie poszło sprawnie (nie wiem bo to mój 1 piec gazowy ) tel 516196555 intech mi zaltawiał gostek z Rogoźna wlkp pan Sławek który ma sklep instalacyjny potarguj sie z nim to zejdzie z ceny ja byłem z ceny zadowolony tel. 698611610 sanet powołaj sie na Patelskiego z Rokietnicy że mi takiego załatwiał na koniec roku i niech tobie też dobrą cene zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 02.09.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Kierownik : wspominany juz tu Zbyszko Konieczny witam wszytkich! czy mozna prosić namiary na tego gościa? bedę potrzebował bardzo dobrego kierownika, gdyż budowę chyba będę mysiał prowadzić korespondencyjnie Pozdrawiam wszytkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 02.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Kierownik : wspominany juz tu Zbyszko Konieczny witam wszytkich! czy mozna prosić namiary na tego gościa? bedę potrzebował bardzo dobrego kierownika, gdyż budowę chyba będę mysiał prowadzić korespondencyjnie Pozdrawiam wszytkich budujących My tez go wzielismy ale dopiero zaczynamy za 2 tyg. kontakt bardzo mily i widac ze sie facet zna na rzeczy tel.604 175 485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 03.09.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Mam do wydania gline z wykopu. Jest pomieszana z humusem i nadaje się na podniesienie terenu.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 03.09.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 My tez go wzielismy ale dopiero zaczynamy za 2 tyg. kontakt bardzo mily i widac ze sie facet zna na rzeczy tel.604 175 485 Dzięki za namiary. Na pewno skorzystam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 03.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dołaczam do grupy '2008 Budujemy w Czerwonaku, Dom w Lewkoniach II z masa przeróbek Planowany start - 1.10, bedziemy prowadzic dokumentacje zdjeciowa Kierownik : wspominany juz tu Zbyszko Konieczny Wykonawca do dachu - wspominany juz tu Damian Jaroć. Mam nadzieje, ze damy rade Pozdrawiam wszystkich fanów Boba Budowniczego ! Mati. Czy mozna prosic o namiary na speca od dachu w/wym. Pana Damiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 03.09.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Mam pytanie o wycene hydrauliki szeroko pojetej:) Podłogówka ok 60m2 + cała hydraulika+ piec elektryczny + robocizna = 35000-45000zł.....duzo? mało? w sam raz? Jak teraz cenowo wyglada robocizna hydraulika a jak materiały? To nasza pierwsza wycena i nie mam z czym porównac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 03.09.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 zależy ile kosztuje piec...podłogówka mat+rob chodzi po ok 200zł/m2 co daje jakieś 12tys, wod-kan powinno z materiałem zamknąć się w 10tyś, do pieca potrzebne jakies pierdołki pewnie-liczmy baniak na wode etc ~6tyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 03.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Pytanie z zupełie innej beczki.Mozecie poelcic jakies szkółki roslin ozdobnych na Pd od Poznania - z miare z tanimi roslinami?Mysle o cisach, tujach szmaragdach i ostrokrzewie.pozdrawiamPawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 03.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Mozecie poelcic jakies szkółki roslin ozdobnych na Pd od Poznania - z miare z tanimi roslinami? Mysle o cisach, tujach szmaragdach i ostrokrzewie. zdecydowanie szkólłka kórnicka w kórniku punkt sprzedazy jest tuż koło rynku (jadąc od zamku z kierunku bnina, na rynku skecasz w prawo i zaraz potem znów w prawo mijając kosciół po lewej stronie po ok 200 metrach po prawej jest szkółka) co prawda nie wiem czy te rosliny akurat mają cenowo i jakosciowo jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 04.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Pytanie z zupełie innej beczki. Mozecie poelcic jakies szkółki roslin ozdobnych na Pd od Poznania - z miare z tanimi roslinami? Mysle o cisach, tujach szmaragdach i ostrokrzewie. pozdrawiam Pawlok Na ul. Rzeczpospolitej Mosińskiej w Mosinie oczywiście (przed przejazdem i orlenem) jest punkt producencki, byłeś tam może? Za każdym razem jak przejeżdżam myślę, że musze sie w końcu zatrzymać i jadę dalej, w ogród zacznę bawić się wiosną. Szkółka kórnicka jest ok, mam świetną jarzębinę kanadyjską od nich. A rododendrony pięknie rosły dopóki nie pomyliłam środków i popsikałam jakimś "zabojcą " roślin zamiast wspomagaczem i wszystko szlag trafił. Tylko jarzębina przetrwała - szkoda ze nie dam rady jej zabrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 04.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Na ul. Rzeczpospolitej Mosińskiej w Mosinie oczywiście (przed przejazdem i orlenem) jest punkt producencki, byłeś tam może? Za każdym razem jak przejeżdżam myślę, że musze sie w końcu zatrzymać i jadę dalej, w ogród zacznę bawić się wiosną. Byłem ,w zeszlym roku tam sie zaopatrywalem - hmm uczucia mieszane co do jakosci roslinek i cen.. W Luboniu tez punkty dosyc drogie. Musze sie przejechac do Trzykolnych Młynów i na trasie Mosina - Steszew widziałem ostatnio rekalme - tuje.. pozdro Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 04.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 cenowo i jakosciowo jest ok A jakąs przykładową cene można poznać? Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 04.09.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A jakąs przykładową cene można poznać? Pawlok pytaj bezpośrednio http://www.szkolkikornickie.pl jeśli nie ma na stronie to na pewno jest kontakt do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 07.09.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cześć czy ktoś ma na zbyciu (już lub jeszcze) skrzynkę do pradu? Dostaliśmy w końcu warunki na prąd uffff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 07.09.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Mam na zbyciu stemple. Ok 80 szt. 2.9 - 3.00 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagu 07.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dołaczam do grupy '2008 Budujemy w Czerwonaku, Dom w Lewkoniach II z masa przeróbek Planowany start - 1.10, bedziemy prowadzic dokumentacje zdjeciowa Kierownik : wspominany juz tu Zbyszko Konieczny Wykonawca do dachu - wspominany juz tu Damian Jaroć. Mam nadzieje, ze damy rade Pozdrawiam wszystkich fanów Boba Budowniczego ! Mati. Czy mozna prosic o namiary na speca od dachu w/wym. Pana Damiana? Pan Damian jest godnym polecenia murarzem ale teraz buduje u mnie w Kicinie Przyznaliśmy mu już jeden "Krzyż Zasługi" za wyłapanie błędnego wytyczenia domu przez geodetę. Szczegóły w dzienniku budowy, który właśnie zaczynam pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts