mikolayi 01.10.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 zabiłeś mi klina - zajrzę po powrocie do domu do papierów, bo o podniesieniu mówiliśmy już na etapie adaptacji projektu, ale wszelką papierologią zajmował sie mój mąż, a przy tej całej budowlanej wariacji pamieć mi już szwankuje O dodatkową zgodę na adaptację - podniesienie ściany kolankowej poprosiliśmy DOMUSA kupując u nich gotowy projekt. Dostaliśmy ją na piśmie bez problemu. Pozdrawiam mąż dzięki mężu za ratunek, tak to jest jak inwestor po kraju się rozbija.... PS Szukam namiarów na ekipy od tynków CEMENTOWO - WAPIENNYCH, macie jakieś sprawdzone? a czy ta zgoda została dołączona do projektu i złożona wraz z nim z wnioskiem o pozwolenie na budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 01.10.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 01.10.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 skoro starostwo to łyknęło to ok swoją drogą chcieliscie zaoszczędzić na adaptacji czy to był pomysl pracowni projektowej żeby wydać taki papierek ? Czy było po prostu juz za późno zeby wkreślać to w projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 01.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 płacąc prawie 3 tys za adaptacje, chyba za bardzo na niej nie oszczędzaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 01.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 to dziwię się ze to podniesienie ścianki nie zostało naniesione w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 01.10.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 NIEAKTUALNE Witam, mam do oddania kilka ton "odpadów" granitu. Odpadów, ponieważ jest to produkt nienormowany powstały przy produkcji standaryzowanej kostki, ale jakościowo to ciągle granit. Wady:- trudniej się układa niż zwykłą kostkę- oby ją ode mnie zabrać trzeba sobie poradzić bez koparki, ponieważ nie mogę jej wpuścić ponad szambem, chyba, że sięgnie przez płot- wiekości kawałków granitu są różne od 5 cm do 15 Zalety:- cena... powiedzmy 4pak cocacoli- ładnie wyglada po ułożeniu, właściwie nie różni się od standarowej kostki granitowej Załączam zdjęcia, aby było wiadomo co oddaję oraz co można z tego zrobić (moja własna amatorska opaska i podjazd wykonane przeze mnie osobiście) Kontakt: [email protected] http://images50.fotosik.pl/6/31050906110dee7cm.jpghttp://images34.fotosik.pl/353/d59cfff3f1a9d21em.jpghttp://images44.fotosik.pl/6/8fde70b16d4fa641m.jpghttp://images33.fotosik.pl/358/e00021f881ad8b6am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 02.10.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Więżba na dachu:) Kolejny etap pracy za nami:) Koszt za 206m2 dachu : wiezba-6100, robocizna 5560 + materiały 617 Polecam ekipe Pana Michała sa swietni i ekspresowi:) Jakby co namiary wysle na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 02.10.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Gratulacje Iwett, u nas dzis kończą. Wczoraj zatknęliśmy wiechę. W sumie zastanawialiśmy sie w którym momencie to się robi (dachowcy zdążyli zbiec z placu boju ale wiekszość dachu jest już omembranowana ), ale potem stwierdziłam ze lepiej wcześniej niż za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 02.10.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No widzisz a moja wiecha kosztowała mnie stówke:) Cisle przywiezli i zawiesili wiec cos sie nalezało....coz zrobic trzeba płacic co by dach na głowe nie spadł:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 02.10.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Na wiechę nazbierałam ostatnie polne kwiaty (podobno powinny być z własnej ziemi - wczoraj sie dowiedziałam) a trunki dojechały dzisiaj . Tradycji stało sie zadość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagu 05.10.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Szanowni, poszukuję jakieś rzetelnej analizy powyższego tematu.Byłbym wdzięczny za jakies ciekawe linki lub własne doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 06.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Szanowni, poszukuję jakieś rzetelnej analizy powyższego tematu. Byłbym wdzięczny za jakies ciekawe linki lub własne doświadczenia Jagu użyj opcji szukaj a zawali cie postami. Od argumentów będzie głowa bolec etc. Osobiście mam kominek z płaszczem wybór taki bo podobno anemostaty budzą , a z drugiej strony mielismy akurat znajomego fachowca który bardzo ładnie połączył piec na gaz plus Makroterm. Czytaj i ucz się, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 07.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Mam do odsprzedania drewniane „WC budowlane”, po jednej budowie, kupione nowe wiosną tego roku. Można je bez problemu przetransportować przyczepką. Odbiór - okolice Kórnika. Cena do uzgodnienia. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 608 67 09 47. http://images33.fotosik.pl/156/55ca8cf3c81e7e15m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 07.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Doradzcie prosze jaka cegłe dac na komin do dachu miedzianego (Rupp ceramika)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 08.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Doradzcie prosze jaka cegłe dac na komin do dachu miedzianego (Rupp ceramika)?? my wybraliśmy do tej dachówki Pomeranię Wienerbergera + jasno szara fuga pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 08.10.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Odsprzedam 4mm papę podkładową Icopal - tanio! zostało mi ładnych kilka rolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 08.10.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Pilnie szukam okien do poddaszy Velux!!!! Gdzie jechac w Poznaniu lub okolicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 08.10.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Pilnie szukam okien do poddaszy Velux!!!! Gdzie jechac w Poznaniu lub okolicy??? Jeżeli nie dzwoniłaś tam jeszcze to: Kolmax w Swarzędzu i Patex na Złotowskiej - mieli dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.10.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Szukam garażu, najlepiej blaszananego, nowego, albo używanego. Szukam również betoniarki. Kurcze w ogłoszeniach nic nie ma, w okolicach Poznania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 08.10.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Pilnie szukam okien do poddaszy Velux!!!! Gdzie jechac w Poznaniu lub okolicy??? Jeżeli nie dzwoniłaś tam jeszcze to: Kolmax w Swarzędzu i Patex na Złotowskiej - mieli dobre ceny Dzieki wielkie! Zadzwonie na Złotowską bo w Kolmaxie raczej juz mi nie dadza upustu bo mialam wziac od nich towar a wybrałam inna firme:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts