Aleksandra W. 25.09.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Emalio! już wiem, że będę Twoim częstym gościem, stworzyłaś przepiękne wnętrza. Łazienka "z lustrem" jest cudna. Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 26.09.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Piękna łazienka, czy możesz powiedzieć jaki to brodzik? Szukam podobnego, czy mogłabyś powiedzieć w jaki sposób się takie montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 26.09.2008 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Brodzik był kupowany łącznie z kabiną. To Huppe. Niestety nie mam bladego pojęcia, jak był montowany. Widziałam go w kartonie a potem jak juz był zamontowany. Z tego co pamiętam była dołączona instrukcja montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 26.09.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Brodzik był kupowany łącznie z kabiną. To Huppe. Niestety nie mam bladego pojęcia, jak był montowany. Widziałam go w kartonie a potem jak juz był zamontowany. Z tego co pamiętam była dołączona instrukcja montażu. Dzięki za szybką odpowiedź, czy ktoś już chwalił grzejnik w łazience? Myślałam o takim do salonu, jednak zdecydowaliśmy się na podłogówkę i kaloryfer nie jest już potrzebny. Z drugiej strony jest on tak ładny, że może tylko wisieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 27.09.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 U nas tez podłogówka. To jedyny grzejnik w całym domu, ale nie mogłam się oprzeć: niech wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olivka33 30.09.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Podziwiam Twój dom i wszystko mi sie podoba. To jest dom o jkaim marze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 02.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Gratuluję. Domek naprawdę piekny. Podziwiam Cię za zmysł i umiejetność dogrania nawet tych najmniejszych szczegółów wystroju wnętrz : ramki, obrazki, frezki. Wszystko tak doskonale współgra. Oglądając Twój domek czuję się jak hrabina która wpadła na kawę podanej w pięknej najlepszej jakości porcelanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 09.10.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam Powiem tylko jedno - twój dom pretenduje dla mnie do najładniejszego na tym forum. Oby tak dalej, wpasowałaś się w mój gust pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapito 09.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witaj, ślicznie wykończony dom. Takie klimaty bardzo mi się podobają. Będę tu często zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 12.10.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 cudne wszystko czy moge prosic zdjecie kuchni z drugiej strony z widokiem na lodówke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 13.10.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 witam, piekny dom i wnetrza powiem tak kazdy kto nie ma pieniedzy mowi ze gdyby je mial to by zrobil piekne rzeczy to nie prawda- u ciebie widac jakosc i kazda wydana zlotowke i nie razi to a to wielka sztuka i wnetrza sa ponadczasowe opra sie roznym trendom.ps. cena dachowki mnie sprowadzila to pionu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 17.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Emalia1!Witaj!Przepieknie,cudownie, wspaniale urzadziłaś Wasz dom!Prosimy o wiecej zdjeć!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 20.10.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Emalio, jaką szerokość ma ściana w kuchni z piekarnikiem? Twoja kuchnia podoba mi się tak bardzo, że teraz kombinuję jak do mojej coś takiego wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 20.10.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Bardzo Was przepraszam, że nie odpisuje na pytania ale mam nawał pracy. Postaram się w najbliższych dniach wszystko obfotografować i pomierzyć. Pojawiły sie u nas pierwsze lampy, trochę mebli, ale ciągle masa roboty przed nami. Każdą wolna chwile spędzamy w ogrodzie. Posadziliśmy żywopłot z róż od frontu, na resztę zabrakło zacięcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 20.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 pieknie.czekamy na kolejne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 22.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Emalio,Bardzo podoba mi sie twoj dom, urzadzony ze smakiem i gustem! Zaciekawil mnie bardzo twoj kominek, mozesz zdradzic jakiej jest firmy i jaka ma moc?Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilajar 01.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 tak dla przypomnienia, ze na fotki czekamy z niecierpliwoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 03.11.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Pięknie, pięknie... Ja również z niecierpliwością czekam na następne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam, detale piękne ... kuchnie to trochę nie moja bajka ale reszta śliczne. Bardzo kobiece i przemyślane (ciekawe jestem czy twój mąż nie protestował? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 05.11.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Odpowiadam na pytania: Kominek to Sergio Leoni, model Marlene. Ma moc 13 kw. W pół godziny w salonie robi się 27C. Do tej pory rozpalam go codziennie wieczorem i ogrzewanie w ogóle się nie włącza. Spalam codziennie jakieś dwa - trzy bukowe klocki, czasem trochę brzozy dla zapachu. Ścianka nad piekarnikiem w kuchni ma 160cm. Chwalę się żywopłotem, którego nie widać i nową lampą do holu. Lampa bez wodotrysków, ale zaskoczyły mnie efekty świetlne. Druga taka sama wisi w tzw"kościółku", czyli pod sklepieniem w holu na piętrze. Niestety jeszcze nie podłączona. http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/56735/705/4250.jpg http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/56735/705/4251.jpg http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/56735/705/4252.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts