Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój żółty SZMARAGD

Recommended Posts

dzięki Emalio za odpowiedź w sprawie ślicznych płytek, u mnie jednak chyba będą kwadraty.. jeszcze nie wiem. Stoję teraz przed wyborem zlewozmywaka i zastanawiam się, czy w praktyce jednokomorowy bez ociekacza się sprawdza czy jednak czegoś Ci brakuje??? bo to, że zlew wygląda CZADERSKO :roll: , to nie muszę pisać..

cały domek jest po prostu piękny! gratuluję i pozdrawiam

• Odpowiedzi 191
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witam wszystkich! Trafiłam na to forum w poszukiwaniu klinkierowych elewacji ....i to co zobaczyłam przerosło moje najśmielsze oczekiwania!!!

Cała elewacja zewnętrzna wraz ze wszystkimi dodatkami REWELACJA!!

Emalio gratuluje zmysłu artystycznego, dobrałaś wszystko z takim pietyzmem, że niejeden projektant ci pozazdrości!

My budujemy domek wg projektu Makary z Archetonu...w sumie bardzo podobny, i też bedzie elewacja klinkierowa....upatrzyliśmy klinkier z Kraśnika z cegielni Hoffmanowski w kolorze piaskowym

Emalio powiedz prosze jaki kolor jest twojej cegły i skąd?

• 2 weeks później...

Witaj Emalio,

zabieram się za wykańczanie swojego domku, w związku z czym dość intensywnie wędruję po FM i właśnie odwiedziłam Twój wspaniały dom.

Gratuluję! baaardzo mi się podoba, tak po cichutku sobie myślę, że chciałabym, by udało mi się stworzyć takie ładne i klimatyczne wnętrza jak u Ciebie.

Pozdrawiam

• 3 months później...
  • 3 months później...