Aleksandra W. 19.02.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 dzięki Emalio za odpowiedź w sprawie ślicznych płytek, u mnie jednak chyba będą kwadraty.. jeszcze nie wiem. Stoję teraz przed wyborem zlewozmywaka i zastanawiam się, czy w praktyce jednokomorowy bez ociekacza się sprawdza czy jednak czegoś Ci brakuje??? bo to, że zlew wygląda CZADERSKO , to nie muszę pisać.. cały domek jest po prostu piękny! gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 19.02.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Niczego mi nie brakuje, bo w poprzedniej kuchni tez miałam zlew jednokomorowy Oczywiście, kiedy czasem trzeba coś ręcznie umyć, to nie ma gdzie tego odstawić, więc albo wysuwam jedną półkę ze zmywarki, albo rozkładam ręcznik koło zlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry!!! Z okazji tłustego czwartku przyniosłam odrobinę słodkości Smacznego! http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/310000000332ce36/1/233/EpaeWCwc1j_igv2ws8kc94oli8ryd-Cu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 19.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 nie miałam zmywarki wcześniej i nawet do głowy mi nie przyszło, że można wysunąć półkę ze zmywarki! a tak sobie myślałam, że nie wyobrażam sobie, żeby jakieś ociekacze na naczynia stały na wierzchu..Strasznie kuszący jest ten zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi klinkier 03.03.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Przepiękny dom szczególnie ta elewcja super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata i Marcin 21.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam wszystkich! Trafiłam na to forum w poszukiwaniu klinkierowych elewacji ....i to co zobaczyłam przerosło moje najśmielsze oczekiwania!!!Cała elewacja zewnętrzna wraz ze wszystkimi dodatkami REWELACJA!!Emalio gratuluje zmysłu artystycznego, dobrałaś wszystko z takim pietyzmem, że niejeden projektant ci pozazdrości!My budujemy domek wg projektu Makary z Archetonu...w sumie bardzo podobny, i też bedzie elewacja klinkierowa....upatrzyliśmy klinkier z Kraśnika z cegielni Hoffmanowski w kolorze piaskowymEmalio powiedz prosze jaki kolor jest twojej cegły i skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 21.04.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Cegła to CRH Klinkier, kolor FBL, ciemniejsze cegły to Rustiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 06.05.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witaj Emalio, zabieram się za wykańczanie swojego domku, w związku z czym dość intensywnie wędruję po FM i właśnie odwiedziłam Twój wspaniały dom.Gratuluję! baaardzo mi się podoba, tak po cichutku sobie myślę, że chciałabym, by udało mi się stworzyć takie ładne i klimatyczne wnętrza jak u Ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata i Marcin 11.05.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Emalio, powiedz proszę jaką spoinę stosowaliście do cegły klinkierowej - kolor, i rodzaj, no i czy ona jest na równi z cegłą czy "wewnętrzna" bo nie mogę się dopatrzeć na zdjęciach (za małe zbliżenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edaja 26.08.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witaj Emalio, ja tez mam pytanie odnośnie cegły klinkierowej, jak się ona nazywa ta na elewacji i to na fundamentach bo jakoś nie moge się doczytać, wiem że jest z CRH.Z góry dziekuję za odpowiedź, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!! http://lh6.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/SzTzuwjyd7I/AAAAAAAAA9g/lm9UnbI-jcs/s912/DSCN0540.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 26.12.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 http://img215.imageshack.us/img215/6462/dsc04531q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts