Ana27 11.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Przepiekne wnetrza......poprostu zapiera dech Gratuluje pomysłowości Mam pytanie odnosnie schodow i parkietu debowego Czy schody i parkiet sa wykonczone tym samym olejem/lakierem aby uzyskac jednakowy odcien? I jesli tak to czym sa wykonczone? Olej?, lakier chemicZny czy wodny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 11.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nie zaglądałam przez chwilkę a t takie zmiany!!! Schody piękne, kolorki świetnie dobrane, kafle super... Pozazdrościć I te jasne meble w kuchni... Chciałam w swojej mieć białe fronty, ale boję się że przy małych dzieciach będę non stop ze ścierką latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 12.08.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Parkiet był juz lakierowany (?) Nie mam pojęcia czym. Zwyczajnie wzięłam wzornik od producenta schodów i dobrałam kolor paneli podłogowych. Nawet jesli jest jakas drobna róznica to nie jest rażąca. Białe szafki miałam juz w poprzednim mieszkaniu i tez mam małego brudasa , ale jakos specjalnie nie zauwazyłam, żeby było z tym więcej roboty. Jeśli będzie: trudno. Napaliłam sie tak na ta kuchnię, że mogę wycierać Kolor ścian w kuchni będzie zmieniony, bo płytki scienne przyszły w innym odcieniu, niz te z wzornika. Kolorki zupełnie do siebie nie pasują Jak tylko podłącze się do sieci, wrzucę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 12.08.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maja Panstwo drogi gust...ale za to piekny dom Schody powalaja...kuchnia zachwyca....zycze milego domowania (zeby nie napisac mieszkania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 26.08.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dziekuję. Dzis zepsuł mi sie samochód i poraz pierwszy poczułam, że mieszkam za miastem :/.Ale mam juz chociaż internet. W całym domu ani jednej lampy, w łazience tapeta nie położona do końca, ale powolutku zaczynam myślec o dodatkach. http://images38.fotosik.pl/5/7b763743f6ef2fb1.jpghttp://images42.fotosik.pl/5/10e3f84c4fc6929a.jpghttp://images37.fotosik.pl/5/46b6a7750eed1315.jpg[i/mg]http://images25.fotosik.pl/268/e9de7339e15c9243.jpghttp://images39.fotosik.pl/5/e1ec1c690d3dfb8d.jpghttp://images37.fotosik.pl/5/622e0394f56fadde.jpghttp://images23.fotosik.pl/268/e2559dd7b7c6da41.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 26.08.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Wnetrza swietne. Dbałość o szczegóły - rewelacja. I niepowtarzalny klimat domu.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 26.08.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 jestem pod wrazeniem wnetrz.gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 26.08.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Emalia, bardzo ładny dom. A ostatnie zdjęcie z kominkiem w roli głównej - wyjątkowo przypadło mi do gustu. To lubię Gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 26.08.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Obejrzałam i stwierdzam, ze wszystko jest piekne..gratuluje wspaniałego gustu i smaku...kuchnia cudo, schody cudo, lazienka z wanna i bateria cudo...kominek..boski..no wszystko extra...nawet gdybym chciała sie do czegos złosliwie przyczepic to nie mam do czego, serio..po prostu nie mam co skrytykowac.....Sama to zaprojektowałas czy korzystałas z uslug projektanta wnetrz??pozdrawiam i czekam na kolejne fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 26.08.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 absolutnie wszystko mi sie podoba... bardzo gustownie i stylowo. Schody od Marchewki....hmmm ... juz sobie wyobrazam ile musiały kosztować Ogladam Twoje wnetrza i musze przyznac, ze pasowałby Ci moj kominek a mnie Twoj kolor tej zieleni w kuchni i jadalni, mozesz zdradzic co to za farba, numer itd. bylabym zobowiazana... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.08.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Emalia1, pięknie u Ciebie! możesz powiedzieć skąd masz jadalniany stół z krzesłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.08.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Super, oryginalnie i ze smakiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 27.08.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dziękuję za wszystkie pochwały i już odpowiadam na pytania. Stół i krzesła to Fabryka Wnętrz. Kolor na ścianie w kuchni to Benjamin Moor. Niestety numeru nie pamietam, ale postaram się znaleźć puszkę. Wnętrza własnego pomysłu, długo walczyłam z meżem, wykonawcami o każdy detal. Jak widzicie nie pokazuję wszystkich wnętrz, bo zwyczajnie na pozostałe koncepcja jeszcze się nie wyklarowała a i finanse się kończą. Przy okazji jeszcze jeden detal z ogrodu. Długa walka z murarzem, żeby mu wytłumaczyc, że murek ma byc nierówny. Teraz pozostaje czekać, aż bujnie zarośnie.http://images38.fotosik.pl/5/55c7dccded45945emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 27.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Wnętrza zapierają dech w piersiach - co prawda całkowicie nie w naszym stylu ale jak nikt potrafisz dobrać wszystko do siebie by stworzyć takie cudo - jest piękniej niż w gazetach Mam jeszcze jedno pytanie - na parterze planujemy te same kafelki podłogowe V&B lub Vivesa (jeśli będzie problem z V&B.) Czy możesz mi powiedzieć jakiego koloru fugi używałaś i jaka to fuga (epoksydowa, zwykła) ? Będę wdzięczna za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 28.08.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 dziękuję. Fuga zwykła w kolorze antracytowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 28.08.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Emalia1, z przyjemnością lubię tu zaglądać .... Wszystko w Twoim domu do siebie pasuje... Wygląda na to, że urzadzanie wnętrz sprawia Ci frajdę. Może powinnaś, zaczać pomagać innym innym w urządzaniu domów... Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.08.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Powiem tak Jestem nową użytkowniczką forum, niewiele jeszcze widziałam ale to co pokazałaś, to jest istne cudo. Nie mam daru układania wnętrz, dlatego Twój dom i co w nim zrobiłaś zachwyca mnie bardzo. Jest piękny w kazdym szczególe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 28.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam serdecznie, piękne wnętrza tam u was powstają! Mam pytanie dotyczące lustra w łazience, intensywnie szukałam czegoś podobnego do swojej łazienki, ale widziałam tylko zlote , póki co zakupiłam ikeowe z myślą zrobienia z niego takiego cuda jak twoje . Podzielisz się informacją skąd jest twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Cudnie jest u Ciebie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 28.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Te zdjęcia po prostu zapierają dech. Masz bardzo dobre oko do wystroju wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts