Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój żółty SZMARAGD

Recommended Posts

• Odpowiedzi 191
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Emalia1, gratuluję pięknego ciepłego wnętrza. Kuchnia...brak mi słów, cudna. Napisz proszę, jaki jest koszt takiej kuchni, może być na prv. Od czasu jak ją zobaczyłam, nie chcę żadnej innej. Rozmieszczenie kuchni mam bardzo podobne, więc jeśli pozwolisz, będę wzorowała się na twojej.

Pięknie

• 3 weeks później...
Witaj Emalio! Twoj domek przyuważyłam pewnie juz z rok temu - juz wtedy uważalam ze bedzie to dom nietuzinkowy , a potem zajęłam sie szybkim wykanczaniem własnego domostwa i zniknęłam z forum muratora na trochę. Postanowiłam zajrzec kilka dni temu aby zerknąć co sie pozmienialo i natrafilam na Twój żółty szmaragd i zaparło mi dech w piersiach. Dąłączam wiec do zachwytów i pochwał: kuchnia i schody totalna rewelacja. Zresztą cały dom utrzymany jest w klimacie, który sama uwielbiam. Oglądając Twoje zdjęcia postanowilam sie zmobilizowac i wrzucic kilka fotek wlasnego domuna muratora. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i GRATULUJĘ.

Emalio daj znac jeszcze prosze na priv czy email jaka byla cena Twoich schodów. My juz mieszkamy, ale ponieważ zostalismy wyrolowani przez pierwszego wykonawcę to mamy ciągle schody prowizoryczne...i chcemy wreszcie z kims podpisac umowę - a tez marzą mi się gięte schody. Wczoraj byl tu fachowiec ale wydaje mi sie ze troche za duzo sobie za te schody życzy (ok. 20000zl bez kutej balustrady)....a moze nie mam racji. Daj znac proszę czy to duzo czy w sam raz za takie schody. Dziękuje i jeszcze raz pozdrawiam. Aaa moj email [email protected]

Chyba grzechu nie popełnię, jeśli podam cenę za schody na forum, ale dostaję masę maili z takim pytaniem. Schody kosztowały 48tys razem z metaloplastyką. Ceny grzejnika nie pamiętam, najprościej wysłać prośbę o cennik.

Kafle w łazience kupowaliśmy w Radomiu w Camero, to Versace, ale nie pamiętam szczegółów. Poza tym kupiliśmy je w bardzo atrakcyjnej cenie, bo to była końcówka kolekcji. Obawiam się, że są już nie do kupienia, ale bez problemu Asiu dobierzesz coś w Camero. Mają olbrzymi wybór.

Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia.

Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. ...

http://s60.radikal.ru/i169/0812/51/2d3bd3ec0365.jpg

P.S. Nawet jesli ta choinka nie jest najpiekniejsza, ale w tym roku to nasza wlasna, z naszego wymarzonego domu, taka cudnie pachnaca lasem...