tacim 28.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No dokładnie tak chyba od frontu trzeba dać deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 28.07.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 u mnie deska też firmy Plastivan i nie ma żadnych zmian nawet na południowej elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 28.07.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 u mnie deska też firmy Plastivan i nie ma żadnych zmian nawet na południowej elewacji. Wydaje mi sie, ze to proces wieloletni, tak na chlopski rozum i dopiero po min. 7 latach ewentualnie widoczny (mam nadzieje, ze nigdy nie zmieni Ci sie kolor), To takie rozwazania teoretyczne a czas pokaze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 28.07.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 u mnie deska też firmy Plastivan i nie ma żadnych zmian nawet na południowej elewacji. Wydaje mi sie, ze to proces wieloletni, tak na chlopski rozum i dopiero po min. 7 latach ewentualnie widoczny (mam nadzieje, ze nigdy nie zmieni Ci sie kolor), To takie rozwazania teoretyczne a czas pokaze... Też mam nadzieję że nie wyblaknie, a swoją drogą to okna też pod wpływem warunków atmosferycznych stracą kolory, albo drzwi wejściowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 29.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 u mnie deska też firmy Plastivan i nie ma żadnych zmian nawet na południowej elewacji. Wydaje mi sie, ze to proces wieloletni, tak na chlopski rozum i dopiero po min. 7 latach ewentualnie widoczny (mam nadzieje, ze nigdy nie zmieni Ci sie kolor), To takie rozwazania teoretyczne a czas pokaze... Też mam nadzieję że nie wyblaknie, a swoją drogą to okna też pod wpływem warunków atmosferycznych stracą kolory, albo drzwi wejściowe? Plasivana nie widzialem, ale mam Royala, ogladalem Gamrata i innych producentow i nigdy dotyczczas nie spotkalem podbitki z okleina jaka jest na oknach. Drzwi mam z jakegos bajeranckiego tworzywa, sa bejcowane i po 4 latach musialem je olejowac, bo w miejscu gdzie bylo naintensywniejsze naslonecznienie zaczynal zmieniac sie odcien. Nie bede upieral sie co do slusznosci wlasnej wypowiedzi, takie informacje otrzymalem od przedstawiciela handlowego i powtarzam, moze to komus pomoze, a moze nie, ale warto wiedziec (caly czas podkreslam, ze nie dotyczy to koloru bialego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 10.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Podbijam temat, ponieważ bardzo mnie interesuje ta podbitka. Jak wygląda i sprawuje się? Proszę o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 11.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jak dotąd bez zmian Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts