romwis 04.12.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 hes - a jak by to wyglądało dla pieca?pzdr.-romwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 04.12.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Pieca kaflowego ? Ha... Może szyb zasypowy lekko ukośny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romwis 04.12.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Tak kaflowego albo szamotowego czymś obłożonego.No a jak by ten skos i kanały wymurować?Ale przez szybę też chciałbym oglądać te żywioły. Da się?pzdr.-romwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 05.12.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Da się, ale lepiej nie z kanałem skośnym, tylko poziomym. Mam na to pomysł ze zwiększeniem powierzchni odbijającej promieniowanie cieplne.Szyba właściwie niekonieczna, ale można zastosować. Nie podam niestety gotowych rozwiązań. Życzę powodzenia przy pracachręcznych (i umysłowych). HS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amil1983 16.04.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 cudo!! mam pytania :dostane jakieś namiary na kupno drzwiczek,bo są fantastyczne.jaki był całkowity koszt budowy pieca i jak się on sprawuje w codziennej eksploatacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts