Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inni, ale tacy sami ...

BKT

Recommended Posts

Syn jest rozgadanym do bólu (znaczy jak nie mówi,to go boli :wink: ), sprawnym ruchowo, nad wiek rozwiniętym intelektualnie, siedmiolatkiem.

Dziś wiem więcej, niż siedem lat temu, w wiele bzdur bym nie uwierzyła, kilka rzeczy mogłam zrobić lepiej, ale zawsze bedę wdzięczna tym wszystkim życzliwym i kompetentnym ludziom,którzy prowadzili nas za rękę.

Ma to po mamusi :wink:

A dziś myślę, że każda z nas nie uwierzyła by w to co kiedyś mówili nam lekarze i profesorowie.

To co robimy, zawsze moglibyśmy zrobić lepiej.

a co konkretnie :lol: :lol: :lol:

Za dużo gada :lol: :lol: :lol:

odezwała się ta małomówna :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 110
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Syn jest rozgadanym do bólu (znaczy jak nie mówi,to go boli :wink: ), sprawnym ruchowo, nad wiek rozwiniętym intelektualnie, siedmiolatkiem.

Dziś wiem więcej, niż siedem lat temu, w wiele bzdur bym nie uwierzyła, kilka rzeczy mogłam zrobić lepiej, ale zawsze bedę wdzięczna tym wszystkim życzliwym i kompetentnym ludziom,którzy prowadzili nas za rękę.

Ma to po mamusi :wink:

A dziś myślę, że każda z nas nie uwierzyła by w to co kiedyś mówili nam lekarze i profesorowie.

To co robimy, zawsze moglibyśmy zrobić lepiej.

a co konkretnie :lol: :lol: :lol:

Za dużo gada :lol: :lol: :lol:

odezwała się ta małomówna :lol: :lol: :lol:

No przecież ja prawie milczę :oops: I tak niewiele mówię :oops: :oops: :oops: :wink:

Sadze, ze może cos być w tym leczeniu.

Niestety naszych dzieci nikt nie zbada dokładnie, a ja nie mam takiej wiedzy na ten temat, nawet nie wiem co badać…

Może część zachowań wynika także z braku jakiś enzymów, minerałów, witamin... a oni wciąż tylko "ogólne badania krwi i moczu" .., nawet o to trzeba sie samemu upominać...

Tylko ja mam to samo co markoto. Mleko i płatki, serki, jogurty, to wielka część naszego jadłospisu. :roll: Jeśli to wywalę, to zostaną mi tylko obiadki i zupki warzywne.

Fajnie by było jakby ktoś opracował taki jadłospis, ale napisał tez jak coś przygotować aby było smaczne dla dziecka ale zachowało także jak najwięcej ze swoich właściwości zdrowotnych.

Ja kucharka wielką nie jestem, gotuje takie „normalne” dania. Ale czy większość witamin nie wyparuje, to ja nie wiem. :roll: