malka 14.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Syn jest rozgadanym do bólu (znaczy jak nie mówi,to go boli ), sprawnym ruchowo, nad wiek rozwiniętym intelektualnie, siedmiolatkiem. Dziś wiem więcej, niż siedem lat temu, w wiele bzdur bym nie uwierzyła, kilka rzeczy mogłam zrobić lepiej, ale zawsze bedę wdzięczna tym wszystkim życzliwym i kompetentnym ludziom,którzy prowadzili nas za rękę. Ma to po mamusi :wink: A dziś myślę, że każda z nas nie uwierzyła by w to co kiedyś mówili nam lekarze i profesorowie. To co robimy, zawsze moglibyśmy zrobić lepiej. a co konkretnie Za dużo gada odezwała się ta małomówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.01.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 I jeszcze .o przycznach........http://www.dzieci.bci.pl/strony/autism/o_potrzebie_leczenia.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Syn jest rozgadanym do bólu (znaczy jak nie mówi,to go boli ), sprawnym ruchowo, nad wiek rozwiniętym intelektualnie, siedmiolatkiem. Dziś wiem więcej, niż siedem lat temu, w wiele bzdur bym nie uwierzyła, kilka rzeczy mogłam zrobić lepiej, ale zawsze bedę wdzięczna tym wszystkim życzliwym i kompetentnym ludziom,którzy prowadzili nas za rękę. Ma to po mamusi :wink: A dziś myślę, że każda z nas nie uwierzyła by w to co kiedyś mówili nam lekarze i profesorowie. To co robimy, zawsze moglibyśmy zrobić lepiej. a co konkretnie Za dużo gada odezwała się ta małomówna No przecież ja prawie milczę I tak niewiele mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Leczenie metodą DAN - ktoś stosuje , co WY na to ? http://www.nowanadzieja.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=62&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jestem przerazona patrzac jak mozna faszerowac dziecko choc pewnie sa efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 16.01.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Efekty są w postaci wyleczeń ... - tych uzupełniaczy mnóstwo...i 0 rzeczy naturalnych - wszystko przetworzone ....a nasze zamienniki ? coś by się znalazło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jedno wiem to nie dla mojego dziecka zwlasczza dieta bezmleczna, bezglutenowa jesli on je tylko mleko z chrupkami i chleb z maslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 16.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 To 2 górne produkty jak znalazł...zwłaszcza ,że nie powodują żadnych alergicznych reakcji...osobiście polecam kinder biovital płyn.http://www.kinderbiovital.pl/products.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Sadze, ze może cos być w tym leczeniu. Niestety naszych dzieci nikt nie zbada dokładnie, a ja nie mam takiej wiedzy na ten temat, nawet nie wiem co badać… Może część zachowań wynika także z braku jakiś enzymów, minerałów, witamin... a oni wciąż tylko "ogólne badania krwi i moczu" .., nawet o to trzeba sie samemu upominać... Tylko ja mam to samo co markoto. Mleko i płatki, serki, jogurty, to wielka część naszego jadłospisu. Jeśli to wywalę, to zostaną mi tylko obiadki i zupki warzywne. Fajnie by było jakby ktoś opracował taki jadłospis, ale napisał tez jak coś przygotować aby było smaczne dla dziecka ale zachowało także jak najwięcej ze swoich właściwości zdrowotnych. Ja kucharka wielką nie jestem, gotuje takie „normalne” dania. Ale czy większość witamin nie wyparuje, to ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 16.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nie martw się - tak ma większość ...bardzo wybiórcza i ograniczona dieta ...i teraz pomysły jak ją rozszerzać ... Coś później podam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 17.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Taki produkt z którego można czarować......http://www.vitanea.pl/product/details/dziecko/odzywki-preparaty-bezmleczne-mleko-modyfikowane/sinlac-nestle-650g.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts