I.W. 03.11.2007 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Bo mi tak . To znaczy czasy szkoły średniej. Z perspektywy czasu patrząc to był najfajniejszy okres mojego życia, fajniejszy niz studia. Mieliśmy bardzo fajna paczkę i niby nie było wtym nic niezwykłego a jednak... Te sny są baardzo sugestywnei jak się budzę to bardzo mi żal że to tylko sen. Większość tych ludzi mieszka w promieniu kilku kilometrów ode mnie ale nikt z nikim sie nie spotyka mamy rodziny i tyle. Oddałbym większość co mam z domem włącznie żeby cofnąć czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 moja klasa maturalna to cudowni ludzie , to moi przyjaciele , to moja rodzina , ostatnie spotkanie .. pazdziernik 2007 (Dzień Edukacji Narodowej) , nastepne ....wiosna 2008 wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.11.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 pewnie, ze mi się sni I tez czasy liceum. A najcześciej matura, do której jestem kompletnie nieprzygotowana. Siedze przy stoliku i z przerażeniem patrzę, ze wszyscy coś piszą ..a ja patrzę na zadania i nic Pytam kolezankę, a ona mi mówi, ze przeciez te zadania są dziecinnie łatwe.. Poce się, chce mi się płakać..wszyscy oddają soje prace a ja dalej nie mam nic.. W końcu zostaje sama na sali i cała komisja patrzy na mnie ze współczucien...zerkam na zagarek...i... i....się budze z ulgą, ze to tylko sen ufffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.11.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 A ja nie zapomnę jak przyśniło mi sie wojsko. Było realnie do bólu - niby byłem w odwiedzinach u starych kumpli , zaspałem trochę u nich , a w poniedziałek przychodzi dowódca i mówi że muszę jeszcze zostać pół roku, bo oni pomylili się i nie ma dokumentach że już poszłem do domu.......i obudziłem się spocony , siedziałem z 5 minut dochodząc do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 03.11.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Polecam strone http://www.nasza-klasa.pl znalazlam tam duzo znajomych z lat szkolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Tak, sni mie sie. Koszmarne to jest, ze ja tam ciagle taka piekna i mloda jestem, a potem trzeba sie obudzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 03.11.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 ...ej mi też co jakiś czas powraca sen o szkole ...że ciągle się ucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 ...ej mi też co jakiś czas powraca sen o szkole ...że ciągle się ucze To nie sen, to prawda jest!!! Wszyscy tak mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.11.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 od wielu lat śnią mi się dwa sny, które się powtarzają....zawsze takie same pierwszy: klasówka z matematyki w liceum, nic nie umiem, pusta kartka, pustka w głowie i paniczny strach, że nic nie napiszę drugi: jestem na ostatnim roku studiów, jest już po sesji, pakuję swoje rzeczy w akademiku i wiem, że już nigdy tu nie wrócę. Koniec studiów, życia akademickiego...i straszny żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panikierowniczka 03.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Mi się śni, że zarządzeniem ministra oświaty matura mojego rocznika została unieważniona i automatycznie wszystkie póżniejsze dyplomy też. Muszę wię więc zdać maturę jeszcze raz ale tym razem po francusku.Śni mi się to średnio 2 razy w roku. Przed ślubem ciągle śniło mi się, że za chwilę mam iść do ołtarza a mam tłuste włosy i jestem nie ogolona pod pachami KOSZMAR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.11.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 szkoła mi się śni, niestety, zawsze negatywnie /a złą uczennicą nie byłam/ i w tych snach często tłumaczę, że ja już jestem mężatką, mam dzieci, i nie muszę już żadnych sprawdzianów pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.11.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 szkoła mi się śni, niestety, zawsze negatywnie /a złą uczennicą nie byłam/ i w tych snach często tłumaczę, że ja już jestem mężatką, mam dzieci, i nie muszę już żadnych sprawdzianów pisać... Czyli nic nie umiesz, bo jak to inaczej tłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 04.11.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ja jutro będę miał sen na jawie Wiele lat po ukończeniu szkoły a i tak muszę jechac do warszawki na egzamin ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 szkoła mi się śni, niestety, zawsze negatywnie /a złą uczennicą nie byłam/ i w tych snach często tłumaczę, że ja już jestem mężatką, mam dzieci, i nie muszę już żadnych sprawdzianów pisać... Czyli nic nie umiesz, bo jak to inaczej tłumaczyć? mysle , ze zamknelas pewien etap w swoim zyciu i nie masz ochoty stawiac czola nastepnym wyzwaniom , ale zycie samo przygotuje ci kolejny sprawdzian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 28.11.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Polecam strone http://www.nasza-klasa.pl znalazlam tam duzo znajomych z lat szkolnych. i dzięki temu właśnie nawiązałam kontakt z przyjaciólką ze szkolnej ławy ... niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.11.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Odkąd zalogowałam się na stronce nasza-klasa liceum sniło mi sie pare razy Dziewczyny (których tak na marginesie nie widziałam od matury) powklejały stare zdjecia szkolne i tak mi sie wszystko przypomniało Stronka super - i coraz wiecej osób zalogowanych takze duze prawdopodobieństwo odswiezenia starych znajomosci - nasza klasa z liceum już sie umowiła na spotkanie w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.11.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Na naszej-klasie zalogowalo sie trzy czwarte ludzi z naszego LO. 8 grudnia mamy spotkanie klasowe - przyjda prawie wszyscy!!!A sny? Jak zwykle matematyka. Ze znowu nic nie umiem, mam pisac sprawdzian. KOSZMARRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysiah 29.11.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Sni mi się szkoła oczywiście. Zawsze sytuacje koszmarne, najczęściej język rosyjski. W klasie maturalnej nie byłam pytana przez cały semestr i na każdą lekcję przygotowywałam się, a profesorka nic.Teraz mi się to śni i zawsze krzyczę przez sen aż mąż mnie budzi i jest wściekły.Przed spotkaniem z okazji 25lecia matury mówi :a prof od rosyjskiego będzie? załatw już tę sprawę raz na zawsze.Profesorki nie było, ale opwiedziałam o tym polonistce wychowawcy i przyznała mi rację,że to musi być koszmar przygotowywać się na każdą lekcję przez pół roku, ale jak ona jeszcze uczyła to nie zdawała sobie sprawy ,że mogą być takie sytuacje i nie zwracała na to uwagi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 02.12.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 mnie czsami sni sie jedna nauczycielka od angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 04.12.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts