Mufka 04.12.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No mi od kilku dni non stop sni sie szkola, a to przez ta strone nasza-klasa.pl ) ktos mial swietny pomysl, odnowilam mase znajomosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 05.12.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 To tak jak u mnie! Przez ten portal którejś nocy śniła mi się podstawówka. Nie był to sen zbyt męczący bo to przyjemne wspomnienia. Rano jak się obudziłem to potrafiłem odtworzyć z pamięci prawie całą listę obecności, a wierzcie mi upłynęło naprawdę sporo lat [jednak mister Altzheimer mnie jeszcze nie dopadł!]. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 05.12.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ja niestety pokazałam ten portal mężowi. I teraz tylko postuje, nie przeszkadza mu nawet wolne ładowanie się stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 05.12.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Jestem 10 lat po studiach, lecz tak srednio co 2 miesiace sni mi sie szkola srednia. Jest lekcja nauczyciel woła mnie do tablicy a ja nie mam zrobionego zadania domowego ..... brrrrrrrr Koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 11.12.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 dzisiaj śnił mi się sprawdzian z matematyki!!!!!!!!!!!!!!!!!! koleżanka nie pozwalała spisać zadania... to było na prawdę straszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 13.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 A ja myslalam że tylko ja tak mam.Im wiecej ludzi spotykam w naszej-klasie tym wiecej wspomnien powraca z pieknych,beztroskich licealnych lat.......jakby tak znowu miec te 16 lat....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.12.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 dzisiaj śnił mi się sprawdzian z matematyki!!!!!!!!!!!!!!!!!! koleżanka nie pozwalała spisać zadania... to było na prawdę straszne! uffff...a juz się bałam że masz koszmary związane z lekcjami w-fu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 19.12.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dzisiaj śnił mi się sprawdzian z matematyki!!!!!!!!!!!!!!!!!! koleżanka nie pozwalała spisać zadania... to było na prawdę straszne! uffff...a juz się bałam że masz koszmary związane z lekcjami w-fu swojego czasu, też były... gdy miałam przedłużające się zwolnienie lekarskie! ale nic nie pobije matematyki, którą prowadziła "pani z torebką na ramieniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 22.12.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Jeśli już mi sie śni to są to jakieś koszmary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.12.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Nie śni mi się szkoła. Z podstawówki to jeszcze potrafie wymienić kilka nazwisk ale z liceum to juz znacznie gorzej Mało pamietam czasy liceum Jakby przerwa w moim życiu Studia i podstawówkę lepiej pamietam Ale zeby w snie mnie to nawiedzało to nie az tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 23.12.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 od kiedy skńczyłem pobieranie nauk to mi sie nigdy szkoła nie śniła. ale za to robota .... prawie codzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 23.12.2007 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 od kiedy skńczyłem pobieranie nauk to mi sie nigdy szkoła nie śniła. ale za to robota .... prawie codzienne. W pozytywnym znaczeniu? Są to miłe sny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 24.12.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 od kiedy skńczyłem pobieranie nauk to mi sie nigdy szkoła nie śniła. ale za to robota .... prawie codzienne. W pozytywnym znaczeniu? Są to miłe sny? a skąd! kłade się spać mysle o robocie, w snach robota, budze się znowu mysle o robocie.... jak ja bym chciał by choć raz przyśniła mi się szkoła. ale nie klasówki, przepytanki przy tablicy ale takie luzackie wspomnienia z imprez czy młodzieńczych szaleństw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 24.12.2007 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 jak ja bym chciał by choć raz przyśniła mi się szkoła. ale nie klasówki, przepytanki przy tablicy ale takie luzackie wspomnienia z imprez czy młodzieńczych szaleństw. A mi sie właśnie to śni. Budzę się a tu trzeba iść do tej nudnej nie dającej satysfakcji roboty. To dopiero przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 01.09.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Jezu, dzisiaj mi się śniła...tzn. liceum mi się śniło i lekcja chemii ... . Ale jak sobie uświadomiłam , ze to tylko sen i NIE MUSZĘ już tam iść... to była prawdziwa ulga. Dzisiaj , to ja nawet moge powiedzieć, ze kocham swoja robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 01.09.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 pani z matematyki to postrach nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nienawidziałam szkoły- tych bezdennie ograniczających, nieczego nie wnoszących zasad. Zawsze czułam się jak w klatce. Jesli mi się śni to ylko jako koszmar. Ludzie - wspówięźniowie - to zupełnie inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.09.2009 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 A ja nie zapomnę jak przyśniło mi sie wojsko. Było realnie do bólu - niby byłem w odwiedzinach u starych kumpli , zaspałem trochę u nich , a w poniedziałek przychodzi dowódca i mówi że muszę jeszcze zostać pół roku, bo oni pomylili się i nie ma dokumentach że już poszłem do domu.......i obudziłem się spocony , siedziałem z 5 minut dochodząc do siebie Eeeee no co Ty. Pół roku dłużej na wczasach i się obudziłeś spocony . Dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 02.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Też mi się śni. Ale tylko podstawówka, po której mam traumę, więc budzę się z ogromną ulgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyonizy1 10.09.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Och, niedawno przeniosłem się we śnie dwadziescia pare lat nazad, do liceum a tam jutro jakiś sprawdzian, egzamin z matematyki. Uświadamiam sobie , że ani razu nie byłem na matematyce. Gonię do kuzyna;(skad sie wziął w mojej klasie?) pytać co będzie, a ten, wyciąga jakies wielkie ryzy papieru całe zapisane wzorami i mówi, ze to łatwe , bułka z masłem, o tu na przykład jest matematyczne opisanie ruchu gasiennic czołgu dokonujacego zwrot o 180 stopni, prościzna... Obudziłem się na te klasówkę ale dopiero po chwili dotarlo, ze to byl tylko senny koszmar Matma na dżefko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts