Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy śni się wam szkoła?

I.W.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To tak jak u mnie! Przez ten portal którejś nocy śniła mi się podstawówka. Nie był to sen zbyt męczący bo to przyjemne wspomnienia. Rano jak się obudziłem to potrafiłem odtworzyć z pamięci prawie całą listę obecności, a wierzcie mi upłynęło naprawdę sporo lat :lol: [jednak mister Altzheimer mnie jeszcze nie dopadł!].

K.

dzisiaj śnił mi się sprawdzian z matematyki!!!!!!!!!!!!!!!!!! koleżanka nie pozwalała spisać zadania... to było na prawdę straszne! :lol:

uffff...a juz się bałam że masz koszmary związane z lekcjami w-fu 8) :lol: :wink:

swojego czasu, też były... gdy miałam przedłużające się zwolnienie lekarskie! :roll:

ale nic nie pobije matematyki, którą prowadziła "pani z torebką na ramieniu" :lol:

Nie śni mi się szkoła. Z podstawówki to jeszcze potrafie wymienić kilka nazwisk ale z liceum to juz znacznie gorzej :oops: Mało pamietam czasy liceum :o Jakby przerwa w moim życiu :lol: :lol: :lol: Studia i podstawówkę lepiej pamietam :wink: :lol: Ale zeby w snie mnie to nawiedzało to nie az tak :lol:

od kiedy skńczyłem pobieranie nauk to mi sie nigdy szkoła nie śniła. ale za to robota .... prawie codzienne. :-?

W pozytywnym znaczeniu? Są to miłe sny?

a skąd!

kłade się spać mysle o robocie, w snach robota, budze się znowu mysle o robocie.... :-? jak ja bym chciał by choć raz przyśniła mi się szkoła. ale nie klasówki, przepytanki przy tablicy ale takie luzackie wspomnienia z imprez czy młodzieńczych szaleństw. 8)

jak ja bym chciał by choć raz przyśniła mi się szkoła. ale nie klasówki, przepytanki przy tablicy ale takie luzackie wspomnienia z imprez czy młodzieńczych szaleństw. 8)

A mi sie właśnie to śni. Budzę się a tu trzeba iść do tej nudnej nie dającej satysfakcji roboty. To dopiero przykre. :-?

• 1 year później...
A ja nie zapomnę jak przyśniło mi sie wojsko. Było realnie do bólu - niby byłem w odwiedzinach u starych kumpli , zaspałem trochę u nich , a w poniedziałek przychodzi dowódca i mówi że muszę jeszcze zostać pół roku, bo oni pomylili się i nie ma dokumentach że już poszłem do domu.......i obudziłem się spocony , siedziałem z 5 minut dochodząc do siebie :D

Eeeee no co Ty. Pół roku dłużej na wczasach i się obudziłeś spocony . Dlaczego ?

• 2 weeks później...

Och, niedawno przeniosłem się we śnie dwadziescia pare lat nazad, do liceum a tam jutro jakiś sprawdzian, egzamin z matematyki. Uświadamiam sobie , że ani razu nie byłem na matematyce. Gonię do kuzyna;(skad sie wziął w mojej klasie?) pytać co będzie, a ten, wyciąga jakies wielkie ryzy papieru całe zapisane wzorami i mówi, ze to łatwe , bułka z masłem, o tu na przykład jest matematyczne opisanie ruchu gasiennic czołgu dokonujacego zwrot o 180 stopni, prościzna...

Obudziłem się na te klasówkę ale dopiero po chwili dotarlo, ze to byl tylko senny koszmar

Matma na dżefko!