dariusss 15.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 witam i pozdrawiam panów znajacych sie na rzeczy czy moglibyscie napisac o tym porzadnym kominku jakiej firmy warto kupic co byscie polecili ja chce zabrac sie za to w wakacje mam w chudziaku dopływ powietrz poprowadzony z zewnatrz i chce puscic grawitacyjnie cieplo do trzech pokoi jaki zestaw polecli byscie materialy jakich firm z gory dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Obudowa: widziałem, że wenatrz było wszysto wymurowane z bloczków. A z czego było to murowane? Z czego można wogóle wykonywać murowane obudowy kominków? Suporex wystarczy czy może jakaś cegła - trochę jej zostało z obróbki komina, więc myślę, czyby jej nie wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej1308 16.01.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witaj.Jesli chcesz (zrobic)centralne DGP to tylko z kominkiem firmy TARNAVA bo sa to najlepsze chyba obecnie na rynku.Ajesli chodzi o rozprowadzenie to odrazu ci powiem ze grawitacyjne w 100% niezda egzaminu bo cieplo bedzie sie zbierac w komorze i przez to komora sie zbytnio nagrzewa.Dokladajac kilkaset zloty masz turbine i gwarancje jako ze bedzie to dzialac jak nalezy.Jesli chcesz cos wiecejwiedziec to napisz na [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 17.01.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witaj.Jesli chcesz (zrobic)centralne DGP to tylko z kominkiem firmy TARNAVA bo sa to najlepsze chyba obecnie na rynku ... .Jesli chcesz cos wiecejwiedziec to napisz na [email protected] Pozdrawiam.Jasne - tylko tarnava się liczy. Już to widzę. A od czego jest forum żeby sobie tutaj porozmawiać a nie prywatnie majlowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts