pado 03.11.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Jak oceniacie dokumentację projektową tych 2 pracowni dodatkowo pracowni Lipińscy. Czy rysunki są przejrzyste i w jakiej są skali. Czy są błędy merytoryczne np. zła szerokość otworów na drzwi.?Co sądzicie o tych pracowniach i ich projektach. Jak dużo osób buduje domki z tych pracowni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 08.11.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Jak oceniacie dokumentację projektową tych 2 pracowni dodatkowo pracowni Lipińscy. Czy rysunki są przejrzyste i w jakiej są skali. Czy są błędy merytoryczne np. zła szerokość otworów na drzwi.? Co sądzicie o tych pracowniach i ich projektach. Jak dużo osób buduje domki z tych pracowni ? Ja mam ze Studioatrium, budowa zakończona .z projektem nie było problemów tym bardziej dla mnie, ponieważ rysunku technicznego nie chwaląc się jestem dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts