scottbudowlaniec 03.11.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Jestem Anglik ktore ma firma budowlany w Holandia ale chce pracowac w terenie polsce. Najbardziej interesuje mi strefa od Wroclaw do Przymysla.Ale musze do wiedziec sie ceny robotniczy dla rozne sektory co moge calculowac koszty w swoje ofercie. Mam dobra ekipe fachowcow i bardzo bezpieczne methode praca i wszystkie narzedzia do wykonania roboty i bardzo duze doswiadczenia nabyte za granica wsparte doswiadczeniami na rynku budowlanym w polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry-Mc 03.11.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Fajna prowokacja:) przyjeżdżaj do Londynu mniejsze wymagania i więcej zarobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 06.11.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 fajnie nie znasz gramatyki ale ortografie to juz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 07.11.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Żadna prowokacja,u nas ceny już lepsze jak londyńskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts