dzardzar 03.11.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witam,może ktoś mi podpowie jak samodzielnie zrobić schody kręcone, co będzie potrzebne oraz gdzie najtaniej zakupić materiały...a może ktoś zamieści fotkę ze swoim dziełem byłbym wdzięczny:) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrol 03.11.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 przeklniesz dzień w którym wpadłeś na pomysł takich schodów. Skrajnie niewygodne, niepraktyczne i niebezpieczne. Chyba że tylko dla ozdoby ?Miałem stalowe obudowane drewnianymi trepami. Cieszyłem się nimi dwa razy : raz jak zrobiłem , drugi jak wyrzuciłem na śmietnik. Schody maja byc szerokie i proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 03.11.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 xxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 04.11.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 przeklniesz dzień w którym wpadłeś na pomysł takich schodów. Skrajnie niewygodne, niepraktyczne i niebezpieczne. Chyba że tylko dla ozdoby ? Miałem stalowe obudowane drewnianymi trepami. Cieszyłem się nimi dwa razy : raz jak zrobiłem , drugi jak wyrzuciłem na śmietnik. Schody maja byc szerokie i proste. Powiedziales wszystko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.11.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ja zrobie kręcone , "bo tak i już" myśle ze to jest dobry wątek by przedstawiać "fotki" różnych rozwiązań. Każde schody są "schodami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 04.11.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 generalnie schody sa poto zeby wejsc i zejsc ,z kreconych mozna sie poprostu sp.......ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.11.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 generalnie schody sa poto zeby wejsc i zejsc ,z kreconych mozna sie poprostu sp.......ć Następnym razem idź przy ścianie po "zewnętrznej". Kręcone nie znaczy naokolo "kija". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts