irysy 03.11.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Zapraszamy do umieszczania komentarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.11.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wg. jakiego projektu budujecie domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.11.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Dodatkowo zapraszam do Nowej grupy budującej Poznań,Wielkopolska 2008 - będzie nas więcej . Jest już nas kilka osób a chcemy aby było nas więcej ! Zapraszam i Pozdrawiam : Pado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sandglass1719501448 16.11.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Powodzenia w budowie, oby dom rósł szybko i bez problemów.Pozdrawiam prawie sąsiadów, którzy tak jak my zdecydowali się na ten fajny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 16.12.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witamczy ten domek to zgrabny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irysy 16.12.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.01.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Nie... To żeś stary rozpisał Fajnie, jakbyś wrzucił w dzienniku jakieś rzuty pomieszczeń. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.03.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg losów tego domu. Sam niebawem zaczne budowę domu wedle tego projektu. Pozdrawiam i życzę dużo powodzenia Bartłomiej Haber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 25.04.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 a ja nie widzę żadnych zdjęć strzesznie szkoda, bo jesteśmy na podobnym etapie - czekamy na więźbę powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irysy 25.04.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Jeżeli nie możesz otworzyć zdjęć to znaczy , że masz jakieś kłopoty z softem na swoim kompie. Spróbuj na innym. Jeżeli byłabyś zainteresowana jakimiś konkretnymi zdjęciami to mogę Ci je przesłać mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plootto 06.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 to będziemy "sąsiadami". My też z Poznania, ale budujemy się w okolicach Wierzyc. Kiedy zamierzacie się przeprowadzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irysy 07.05.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to wrzesień- październik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 18.06.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam. Mam pytanie - z czego robiliście podpory daszku przy wejściu do budynku? Ja zastanawiam sie nad klinkierem, a w projekcie mamy belki drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irysy 18.06.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Z tego co widać na zdjęciu robiliśmy je z tego samego materiału co ściany. Jeżeli chodzi o wykonczenie tego elementu to na razie nie mamy żadnego pomysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 01.08.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 hej! mozna wiedzieć ile płaciliście za 1 m tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irysy 01.08.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Robocizna 14 PLN za m2. Pracują tylko na powierzonym materiale. Zajęło im to 5 dni roboczych. Resztę przeczytałaś zapewne w dzienniku budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robbin_2006 20.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Przeczytałem na forum, że zdecydowaliście się Państwo na ekogroszek plus solary. Też o tym myślę. Proszę o radę, na co zwrócić uwagę. Instalator wciska mi piec Per-Eko, ale niewiele o nim w sieci mogę przeczytać. Nie wiem też, jak to będzie działać z kotłem i ile rzeczywiście będzie ciepłej wodu użytkowej. Ja jestem chłopak z bloku, mycia w zimnej wodzie sobie nie wyobrażam. Czekania, aż się zagrzeje woda po kąpieli żony również... Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 15.10.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 cyt:"Przy okazji robienia więźby wyszły na jaw błedy w projekcie. Niektóre detale udało sie poprawić inne niestety nie. Miejmy nadzieję, że nie spadnie nam to na głowę. " Czy możesz dokładniej określić, jakie to błędy?Może na głównym forum, żeby wszystkim sprawę nakreślić.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 30.12.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 przeczytałem sobie cały dziennik, bardzo udany domek i wiedze że również tempo prac niczego sobie, wszystko w należytym porządku.Oby tak dalej !Najlepszego w nowym roku.Pozdrawiam, Foka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gocha2611 17.01.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 IRYSY-śledzimy Wasz dziennik od początku, jesteście niesamowici,można patrząc na Was ładować akumulatory.Domek piękny, wnętrze staje się coraz ciekawsze.życzymy dużo ciepła i miłości w nowym gniazdku.pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts