pati25 22.01.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 irysy piękny dom Gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia2008 10.02.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Iryski gratulacje!!!!! Domek super, wewnątrz i na zewnątrz. Bardzo mi sie podoba, sami zresztą taki budujemy, ale wersję z garażem 2-stanowiskowym i wykuszem . Dekarz właśnie kończy układanie dachówki, mocowanie okien dachowych rynien itp. Bardzo fajne kolorki zastosowaliście w kuchni i łazience. Możecie odpowiedzieć, czy wejście do schowka pod schodami macie tak jak w projekcie, czy trochę je cofnęliście. U nas jeszcze nie ma tej ścianki, więc nie mogę sobie jakoś tego porównać. Życzę miłego mieszkania, Monika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odważny 14.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 bardzo ładny domek.proszę o opinię jak się sprawują regulusy i jak są u was podłączone. Pytam bo mam zamiar takie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gocha2611 23.02.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Irysy, wasz dziennik budowy znam chyba na pamięć,od początku budowy kibicowałam Wam z całego serca.My jesteśmy na etapie stan surowy zamknięty.Mam nadzieję, że mieszkanie w tym domku sprawia Wam tyle radości co Wasz entuzjazm w trakcie budowy(pomimo trudności).Trzymajcie się ciepło i dzięki za wszystkie wskazówki .Zaglądajcie na to forum bez Was jakoś smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 21.11.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam! bardzo bym chciała zobaczyć wasz wykończony domek:) może jakieś zdjęcia? pozdrawiam asia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloska 21.12.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Witam Irysy. Ogród do pozazdroszczenia. Widać że czas i praca przyniosły owoce. A teraz do rzeczy. Kiedyś tam prosiłam o dodatkowe zdjęcia Waszej kuchni, bardziej na stronę spiżarki bo macie z tego co pamiętam po przeciwnej stronie, ja też tak zrobiłam. Napiszcie proszę jak to się sprawdza. I byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcie z salonu na strone kuchni. Chodzi mi o ścianę, ciekawa jestem jak oddzieliliście kuchnię od salonu. Ja długo nad tym myślałam, wreszcie postawiliśmy ściankę bo nie lubię otwartych kuchni. Oczywiście będzie bez drzwi. Z góry dzięki.[email protected] Edytowane 28 Grudnia 2012 przez kloska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gocha2611 09.01.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 IryskiFajnie,że sie odezwaliście.Ogród przepiękny.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts