Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irysy budują dom- komentarze...

irysy

Recommended Posts

• 3 weeks później...

Iryski gratulacje!!!!!

Domek super, wewnątrz i na zewnątrz. Bardzo mi sie podoba, sami zresztą taki budujemy, ale wersję z garażem 2-stanowiskowym i wykuszem :-). Dekarz właśnie kończy układanie dachówki, mocowanie okien dachowych rynien itp. Bardzo fajne kolorki zastosowaliście w kuchni i łazience.

Możecie odpowiedzieć, czy wejście do schowka pod schodami macie tak jak w projekcie, czy trochę je cofnęliście. U nas jeszcze nie ma tej ścianki, więc nie mogę sobie jakoś tego porównać.

Życzę miłego mieszkania, Monika.

• 1 year później...

Irysy, wasz dziennik budowy znam chyba na pamięć,od początku budowy kibicowałam Wam z całego serca.My jesteśmy na etapie stan surowy zamknięty.

Mam nadzieję, że mieszkanie w tym domku sprawia Wam tyle radości co Wasz entuzjazm w trakcie budowy(pomimo trudności).Trzymajcie się ciepło i dzięki za wszystkie wskazówki .Zaglądajcie na to forum bez Was jakoś smutno

• 8 months później...
  • 2 years później...

Witam Irysy. Ogród do pozazdroszczenia. Widać że czas i praca przyniosły owoce.

A teraz do rzeczy. Kiedyś tam prosiłam o dodatkowe zdjęcia Waszej kuchni, bardziej na stronę spiżarki bo macie z tego co pamiętam po przeciwnej stronie, ja też tak zrobiłam. Napiszcie proszę jak to się sprawdza. I byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcie z salonu na strone kuchni. Chodzi mi o ścianę, ciekawa jestem jak oddzieliliście kuchnię od salonu. Ja długo nad tym myślałam, wreszcie postawiliśmy ściankę bo nie lubię otwartych kuchni. Oczywiście będzie bez drzwi. Z góry dzięki.

[email protected]

Edytowane przez kloska

• 3 weeks później...