kwiatkor 08.08.2003 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 to mój pierwszy login z uczelnianej sieci. Pierwsze litery to początek nazwiska. Ostatnia - to pierwsza litera imienia - powinno być, ale M było już zajęte i przydzielili mi R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Mój to niemiecka wersja mojego imienia - Agnieszka (zboczenie zawodowe przyznaję, poza tym kilku znajomych z czasów studenckich tak mnie jeszcze nazywa) i pierwsza litera nazwiska (bo jedna Agnes już jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juma 08.08.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 moj pochodzi z nastoletnich lat a co znaczy beda wiedziec wszyscy dresiarze,lysi,zlodzieje i inni im podobni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bolek 09.08.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Ja tez niby prozaicznie, tylko ja imienia nie mam prozaicznego... Ile razy juz musialem sie nowopoznanym znajomym legitymowac, ze ja naprawdze jestem Bolek (Bolesław) i tez nie trzeba bylo cyferek dodawac, bo nie nazywam sie ani Piotrek czy Michał ani Ania pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 moj pochodzi z nastoletnich lat a co znaczy beda wiedziec wszyscy dresiarze,lysi,zlodzieje i inni im podobni. Nie jestem dresiarą, łysa ani złodziejką a wiem co to znaczy (od niedawna przyznaję ), gdy kumpel spytał czy chcę kupić jumany magnetowid i na moją reakcję ":o ", wyjaśnił mi. Nie kupiłam.... Taka jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 09.08.2003 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 _ZBYCH_ - bo ZBYCH było już zajęte Pierwszy raz skorzystałem z dobrodziejstwa internetu kilka lat temu, u mojego znajomego. Było to u niego w domu. Próbowałem założyć konto pocztowe, ale wybierane nicki były zajęte. Kolega ma na imię Zbigniew, więc spróbowałem zbychdom i tak powstało konto pocztowe. Później często korzystałem z tego konta na różnych grupach dyskusyjnych podpisując się pod postami swoim imieniem. Pytano mnie, dlaczego w nazwie konta mam zbych, a podpisuję się inaczej, więc zacząłem się podpisywać ZBYCH i tak już pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 10.08.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 jak łatwo się domyślić to moje imię {chociaż nie do końca prawdziwe - tak naprawdę to natalia, ale nawet rodzice do mnie mówią natasza (oni to w zasadzie wymyślil) - zawsze się zastanawiałam dlaczego nie dali mi tego imienia od razu - może nie było zbyt popularne w poprzednim systemie } a dodatkowe n- to pierwsza litera nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 10.08.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 A ja już kiedyś odpowiadałam na to pytanie Też nie mogłam wystąpić pod swoim stałym nickiem. Z imieniem byłoby jeszcze trudniej bo Gośków jak mrówków Zrobilam sobie więc zlepek 2 ładnych ale dosyć skomplikowanych imion Melania i Antonina i w ten sposób wyszedł mi dosyć popularny lek na sen. Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybka 20.08.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Rybka - nie nie to nie jest mój znak zodiaku - po pierwsze tak mówi do mnie mój mąż a po drugie to po każdym deszczu mam przed swoją działką jezioro (ostatnio w garażu znalazłam dwie malutkie pszestraszone żabki). Czuję się tam jak ryba w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 20.08.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 w zasadzie powinno byc marmota ( marmota marmota to ten zwierzak co siedzi i zawija w sreberka) ale wyszło myrmota tak juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 20.08.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Mój to ksywka jeszcze z czasów szkoły średniej + mały dodatek. Czy Was nie razi temat tego wątku ?Do Redakcji albo Obsługi Technicznej - rozumiem, że Mirek 2 jako Gość nie może już zmienić tematu tego wątku, ale Obsługa techniczna może zrobić to z pewnością. Prośba : usuńcie błędy z tematu tego wątku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.08.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Podpisuję się pod prośbą. Strasznie rażą te "psełdonimy" tym bardziej, że są w temacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 21.08.2003 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Mój mało poręczny pesudonim to mój nick z pracy. Ponieważ często się muszę logować stał się moim koputerowym imieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 22.08.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Trzy imona domowników & nazwisko J+U+R+G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.08.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 A bo ja taka gadzina sobie jestem. A na imię mam Kszyśó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 23.08.2003 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 u mnie sie to wzielo z nazwiska .....ciut dodane literki .....ponoc wolali tak na mnie w piaskownicy... ale nie pamietam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 25.08.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Mój pseudonim pochodzi ze Star Wars.Jestem wielkim fanem gwiezdnej sagi, tak wieć Darth Maul został zaczerpnięty własnie z Gwiezdnych Wojen a konkretnie z I częsci.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 25.08.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Mój pseudonim pochodzi ze Star Wars.Jestem wielkim fanem gwiezdnej sagi, tak wieć Darth Maul został zaczerpnięty własnie z Gwiezdnych Wojen a konkretnie z I częsci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 01.09.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Mam takie charakterystyczne imie, że nicka nie potrzeba! W Łodzi jestem pewnym ewenementem, ale podobno na Śląsku to imie jest często spotykane.Kiedy pracowałam jako pilot wycieczek goście ze Śląska zawsze pytali:pani od nas?Tym bardziej, że panienskie nazwisko też podobno jest bardzo popularne, śląsko-morawskie, ciekawe bo rodzina, z tego co wiem, to od wielu lat Łodzianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 01.09.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Mój nick pochodzi jeszcze z czasów liceum (kiedy to było ? ) od modyfikacji nazwiska. Teraz już mam inne, ale nadal czuję sentyment do strego pseudo (nie mylić z "pyzą", którą też na stronach pisuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts