alice 17.02.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Od imienia córki. Alicja już było zajęte a ALICE też ładnie brzmi i coraz częściej używamy. Kasia A to ja - ta druga/brzydsza połowa Korzystamy z jednego nicka, ale żeby nie było problemów z rozróżnieniem kto pisał post, zawsze staramy się podpisać. W moim przypadku to T/W. T- od Tadek (bo tak mam w na pierwsze imię), a W- od Wojtek (bo tak na mnie woła najbliższa rodzina). Pzdr T/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kołatka 17.02.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Kolatka bo jestem na etapie kołatania do drzwi: geodetów, geologów, architektów, urzędów itdPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 20.02.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Czesciowo od imienia (ManieQ), a czesciowo od nazwy firmy komputerowej, juz nie istniejacej (CompaQ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tekboy 20.02.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Rodowód mojego pseudonimu jest troszkę skomplikowany. Pracuję z nacją która wymawia moje imię "Bojtek".Filipińczycy, bo to z nimi b. często pracuję, literę "W" wymawiaja jak "B". Ale to by bylo za proste. Bozia obdarzyła mnie słusznym wzrostem ( ponad 190). Dla Filipińczyków jestem jak Guliwer - u nich średnia wzrostu to ok.160. Kiedyś siedzieliśmy sobie , "tokowaliśmy" i któryś z nich wpadł, że jakby poprzestawiać sylaby mojego imienia, oczywiście w ichnej wymowie, to wyszedłby "tekboy" co w takalogu (po filipińsku ) oznacza "mały chłopiec". No i tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 23.02.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 W moim przypadku, nadanie ksywki przebiegło dwutorowo-zbieżnie. Kleo: Po pierwsze- jako zona Cezarra Po drugie z racji licznych przekleństw cisnących mi się na usta, od kiedy rozpoczeliśmy budowę a raczej na razie formalności!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Osobiście na życie nie mam żadnego "pseudo". Celowałam we wszystkie ( tak mi się przynajmniej wydawało)kombinacje mojego imienia (Joanna)- pudło- wszystkie Aśki, Asiki, Joanny, Joanki itd..... zajęte. Ponieważ chciałam szybko się zarejestrować i zaistnieć na Forum jako "ktoś" a nie "gość", zalogowałam się jako "cudka". Tak mówiłam na swój pierwszy samochód ( kochałam go pierwszą motoryzacyjną miłością i kiedy zmieniał właściciela - wstyd się przyznać- płakałam jak małe dziecko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 23.02.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 W przeciwieństwie do taty Łeb mam kudłaty Uszami pracuję Dobranocki montuję Po pracy siadam rymy sobie składam A taki gagatek to właśnie MIŚ USZATEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.02.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Misiu Uszatku !!!!!!! Gdzieś Ty był jak Ciebie nie było a tym bardziej dlaczego nie było Cię na pierwszym zlocie ?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 23.02.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Luśka, Luśka, ach, Luśka,a cóż to za gnie-ewna buźka? Luśka Luśka, ach Luśka,dopiero wyła-ażę z łóżka! Na zlocie nie byłeeem....bo wtedy gdzieś śniłeeem... mio, mio, mio amore! [...]Choć zima wciąż ściska,Daj Lusiu mi pyska! mio, mio, mio amore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.02.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 mój pseudnim to taki skrócik mojego nazwiska - tak się przyjęło wśród znajomych i zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.02.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Słuchajcie, wiosna idzie skoro się Miś Uszatek reanimował!!!! Hura!!! Sezon budowlany coraz blizej i radosne grilowania lub "cóś w podobie" też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 23.02.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 W moim przypadku kombinacja liter z imienia i nazwiska.Kiedyś chciałem zmienic na Jazon, ale się Argonauci nie zgodzili... pozdrowionka z urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 23.02.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 ... od nazwiska, jeszcze z czasów podstawówki... prawie wszyscy w mojej rodzinie nazywani są Staśkami... czy to żeńska, czy męska część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 24.02.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 bo wygladam jak bunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 25.02.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 , bo anglojęzyczni ludkowie tak wymawiali moje imię !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.02.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 A ja jestem Whisper... ale to skrót od Whisperjet. To jedno z przezwisk mojego ulubionego samolotu. Kiedyś pokusiłem się o zrobienie strony na jego temat ( http://whisperjet.republika.pl - nawet mnie tam obejrzeć można ), no i od adresu mailowego zostałem Whisper-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
próchno 25.02.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Ineresuję się teraz (między innymi) przemijaniem. I myślę, że dla drewna to nnjbardziej naturalna forma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 27.02.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Oczywiście skrót od imienia. Zdziwiłem się, że jest wolny. Piotr'em byłbym jakimś tam ********9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 27.02.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Od pseudo mojego męża, tylko on przez "u" Stuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.02.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 PATY od imienia Patrycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts