polikarpia 19.11.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Szukałam imienia jak najmniej popularnego (moje było oczywiście zajęte). Padło na Polikarpa (mam kolegę o tym imieniu) i stad polikarpia (ku rozpaczy mojej córki ). Nick nie jest ładny...wiem, ale dobrze mi z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Bo herbowe jest. http://genealog.home.pl/cgibin/shop?info=4KRO0403&sid=54b05c43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Mnie tak w domu wołają. Wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omi 20.11.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 a na mnie tak wołali odkąd wyrosłam z pieluch ..... ale podobno (zapytałam o to starszego brata) to jakaś postać z shoguna .... i to był jakis koleś, który to sepuku sobie zapodał ja nie zamierzam .... przeciez dom trza zbudować acha i jestem tzw płcią piekną pozdrawiam,ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.11.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 A mój nick pochodzi z czasów liceum i potem niezależnie to samo spotkało mnie na studiach. Powstało od nazwiska : Badeńska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 01.12.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 a ja mam kilka nickow: invx, eReS, oraz grzybek ten ostatni to mnie ostatnio zaczyna wnerwiac, bo znajomi do mnie zawsze "grzybek" jak bym imienia nie mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 02.12.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Przez całe dzieciństwo byłam Brombą. Bromba była zajęta, więc dodałam "a" - od Anna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 13.12.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Jak już pisałem na tym pierwszym wątku - mój nick jest ostatnią moją studencką ksywką, a wziął się oczywiście z lenistwa kolegów, to znaczy ze skracania mojego czterosylabowego nazwiska w kazdej kolejnej szkółce o jedną sylabę aż został Trach (były i jeszcze dalej idące propozycje aż do "Ach" i "A" włącznie, ale nie zostały przeze mnie autoryzowane ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 13.12.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 W wydaniu mojego małego syna (teraz ma już 8 lat) niciacia to była choinka - nie wiem skąd to wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarck 26.12.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Od imienia oczywiście Szukałem uniwersalnego nicka, którego nie musiałbym zmieniać na różnych portalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TópTuś 03.01.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 A moje pseudo przylgnęło do mnie kilka lat temu Nie wiem dlaczego, ale jest milusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.01.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 A mój przywiozłam z saksów do Anglii 16 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.01.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 U nas nicka wymyslila moja 2 polowa, tzn pierwsza polowa Moj maz to poprostu Wojtek . Teraz troche zaluje ze uleglam jego namowie, bo prawde piszac to ja czesciej zagladam na forum , wiec pozostaje mi tylko byc 2 polowa Wojty'ego (dobra zonka pozostajaca w cieniu swojego meza...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.01.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Ja tez mam pseudo z Anglii z dawnych saksów - było tam 3 polskich Marków więc trzeba było nas jakoś rozróźnić, a że akurat ja byłem największym fanem ALFa padło że będzie Willie (just in case: Willie Tanner ojciec rodziny w której szalał przyjezdny kosmita....) i tak już od tych nastu lat jakoś używam przy okazjach różnych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 25.01.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Próbowałam imienia - zajęte, próbowałam przezwisk szkolnych - zajęte.A akacja fajne jest, bo z wakacjami sie kojarzy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoombie 21.02.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Przez całe dzieciństwo byłam Brombą. Bromba była zajęta, więc dodałam "a" - od Anna. A moja zona ma Glusia od Glusia filmowca . A ja jak dlugo ogladam projekty w internecie (jestesmy z zona na etapie wybory projektu) to rano wygladam jak zoombie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoombie 21.02.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Przez całe dzieciństwo byłam Brombą. Bromba była zajęta, więc dodałam "a" - od Anna. A moja zona ma Glusia od Glusia filmowca . A ja jak dlugo ogladam projekty w internecie (jestesmy z zona na etapie wybory projektu) to rano wygladam jak zoombie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 03.03.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Zawsze jak tworzyłem nowe zbiory to nadawałem im nazwę pp pierwsza litera mojego imienia. Wszyscy wiedzieli, że jak było pp to ja w tym palce maczałem. Kiedyś chciałem się gdzieś zarejestrować i automat nie przyjął pp. To dodałem moje inicjały i wyszło ppp.j. Przyjęło i tak już zostało. Wszędzie staram się to używać by się nie myliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Góreczka 17.03.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Góreczka... bo mieszkam w górach i domek też buduję na górce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.03.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Na mnie "aha"mowili juz od podstawowki.To chyba od mojego imienia Joanna. 26 to moj wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts