kasik_30 04.11.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Czekamy na uwagi, podpowiedzi i pomysły dot. BARWNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly123 06.11.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Też buduję barwnego, a więc gratulacje w wyborze projektu. Życzę szybkiego załatwiania formalności.Pozdrawiam,Sly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yago997 13.11.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam mój wybór równiez padł na Barwnego , zmiany przwewiduję podobne, przede wszystkim likwiduję ganek wejściowy na rzecz kuchni, poza tym próbuje coś wymyslić, aby wykorzystać pom. gosp. za schodami -chcę aby było dostepne z domu a nie z tarasu, z doświadczenia wiem iz takie pomieszczenie jest niezbedne w domu. Mój Barwny ma powstać pod Poznaniem intensywnie szukam w okolicy już wybudowanego Barwnego !! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik_30 13.11.2007 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dwa piękne barwne domki budują się w Rokietnicy pod Poznaniem, a gospodarz jednego z nich jest nad wyraz gościnny i pokazał nam cały dom... Godne polecenia zachowanie...pozdrawiamy serdecznie przy okazji gdzie dokładnie będziesz budować swojego barwniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaS 13.11.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Ja z mężem tez planujemy budowe w okolicach Poznania. Może równiez na wiosnę. Trzymam kcuki za planowe rozpoczęcie prac. Mam pytanko: Ile architekt bierze za adaptacje i czy Wasz jest godny polecenia? I nie związane z temnatem: jak się wstawia zdjecia? Pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik_30 15.11.2007 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam, jestesmy po wizycie u rachitekta i adaptacja projektu kosztuje 1500 zł za zmiany myslę, że ok 3000. Ale mamy ich sporo. Pani architekt jednak jest godna polecenia, sama proponowała ciekawe rozwiązania, na które nie zwrócilismuy uwagi i wydaje się mieć pojęcie nie tylko o przesuwaniu scian ale i o instalacjach wszelkiego typu. Mogę z czystym sumieniem polecić. A gdzie dokładnie powstanie Wasz dom AgnieszkaS? pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 07.12.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Opowiedzcie o wszystkich zmianach i ustosunkowaniu się do nich architekta, a także o pomysłach na ich zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mewuss 10.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 nasz Barwny 132a L także oczekuje na pozwolenie na budowę Będziemy budować w Bolechowie pod Poznaniem pozdrawiam wszystkich barwnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 10.03.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 nasz Barwny 132a L także oczekuje na pozwolenie na budowę Będziemy budować w Bolechowie pod Poznaniem pozdrawiam wszystkich barwnychZapraszam do Grona Barwniaków: http://forum.muratordom.pl/barwny-c132-z-muratora-nowosc-opinie,t70287-2340.htm?sid=5b77ba30d52ce91426312779cbe49354 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 27.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ależ ten Poznań zabarwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 27.08.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No zaczyna się dziać Oby było jak najwięcej info :!: Jeśli masz ochotę i jeśli moglibyście podawać zestawienie materiałów i ceny to zapraszam na poniższe forum. Trochę ostatnio obumarło, ale można je reanimować. Jeśli chcesz miejsce na swoje specjalne notatki i zapiski, zrobię Ci tam małe pod forum - daj znać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts