Gość 10.03.2002 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2002 Witam, Tomala (Kraków). W ostatnim Muratorze przeczytałem o forum, zajrzałem i znalazłem nawet grupe krakowską Jestem na etapie bardzo wstępnym: po decyzji o budowie, ale jeszcze przed kupnem działki. Będę budował w dwie rodziny (z kumplem). Oglądam działki od Woli Zachariachowskiej do Ujazdu - nie za blisko, bo nie chcę wydać na działkę 100kPLN/głowę, ale mniej, mniej ... Jeżeli ktoś z Was ma jakieś info o działce na dwa domy, min. 9a/dom ok. 50-60kPLN/głowę, proszę o info. Pozdrawiam Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 22.03.2002 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 --------------------------------------------------------------------------------Działka jest w okolicach Częstochowy, ma 2000m.kw.jest częściowo ogrodzona, jest równa jak stół, ma przepiękne widoki na las oddalony w linii prostej o ok.1km. Działka leży w terenie uzbrojonym, jest przy drodze w centrum wsi Choroń / wieś jest cicha i spokojna / koło Poraja. Uważam, że ma piękne i dogodne położenie i dla osób lubiących spokój i dla ludzi, którzy muszą gdzieś mieszkać. Do działki można dojechać z dwóch stron, tym samym można ją podzielic na dwie części. Cena za 1m.kw. 16zł do uzgodnienia. Osoby zainteresowane proszę o kontakt: tel. /032/ 260-20-94 0502 843 879Polecam. --------------------------------------------------------------------------------Podziwiam Twoją decyzję o budowie. Własny dom to jest "to"!!! Ja również rozpoczynam budowę wymarzonego domu ale w okolicach Częstochowy. Mam również inną działkę do sprzedania ale w Poraju koło Częstochowy. Działka jest w lesie, ma 5000m kw. i nadaje się do budowy dwóch domów. Jeżeli jesteś zainteresowany to dzwoń pod powyższy numer telefonu. Pozdrowienia i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomala 26.03.2002 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Dzięki za info.W międzyczasie znalazłem działkę, Brzozówka 10km od Krakowa. Teraz walczę z WZiZT. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Ja też z Krakowa, jak złapać tą grupęPozdroPrzemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 29.04.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Przemo wrzuć ten link : http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=316558#316558 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts