Karas123 14.05.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam, mam mały dylemat ;/Przy budowie kominka, bo obok niego ma być ekran do projektora zostawiłem 260cm luzu aby spokojnie zmieścił się ekran 240cm. Problem się pojawił kiedy kiedy przypomniałem sobie o głośnikach ;/ Chcąc postawić kolumny podstawkowe muszę dać mniejszy ekran, a to już będzie 200cm, chyba że postawić kolumny za ekranem. Tylko czy dźwięk nie będzie tłumiony, a powietrze nie będzie ruszać ekranem?Odległość z jakiej będzie się oglądać to ok 4,5m http://www.e-wlan.pl/dom/11.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.05.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Są specjalne ekrany które przepuszczają dźwięk właśnie do takich zastosowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 30.10.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 czy ma ktoś problem z tonami niskimi mi nachodzą się strasznie pom 50 m2 wys 2 m podłoga wykladzina dywanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts