nastka79 05.11.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No może gdybym zobaczyła, to bym się przekonała, ale czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal, a wydawać chociażby nawet 500 zeta w czasie budowy domu lub tuż po, to dramat nie do przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 05.11.2007 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 w czasie budowy musisz tylko przewidziec gdzie będzie ekran i tam doprowadzic ew. zasilanie tak samo projektor -dvd- tuner zasilanie oraz przewód sygnałowy DVI, HDMI, LUB INNY Cenna przewodu HDMI od 50 zł za m po 400zł zależy od klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 05.11.2007 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a prezentacja każdy dobry sklep z Kinem DomowymJA NIESTETY TAKA ZOBACZYłEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.11.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Hihi, to może lepiej się nie będę pchać na taką prezentację . Tak poza tym, to już nie mogę się doczekać tego kina domowego w nowym domku, bo obecnie mamy w pokoju taką plątaninę kabli między telewizorem, projektorem, komputerem i 6 głośnikami, że mi się sprzątać odechciewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 05.11.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 szkoda tylko że popcorn w domu smakuje inaczej ale za to piwo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 05.11.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 05.11.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ma ktoś może zdj swojego kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.11.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A swoją drogą, to był dla nas wielki szok, jak pierwszy raz obejrzeliśmy film na projektorze (była to "Straż dzienna"). Super efekt, którego nawet się nie spodziewaliśmy. A projektor kupiliśmy, ponieważ mój mąż lubi różne zabawki i zawsze coś sobie wymyśli , jak się okazuje nieraz trafnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 05.11.2007 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 u mnie tez żonka marudziła ale po prezentacji w domku przeprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.11.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja po ostatniej konsumpcji popcornu w kinie (jakieś 4 lata temu), zaprzestałam spożywania wogóle, ponieważ rewolucje żołądkowe trzymały mnie 10 godzin w toalecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 05.11.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 jak się robi taki odnośnik jak twójhttp://forum.muratordom.pl/nastrojowy-w-oborach-k-torunia,t114498.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.11.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 W sumie to nie wiem - mąż mi robił, ale jest to dokładnie opisane w dziale Dzienniki Budowy - dzień po dniu. Na początku są bodajże 3 wątki - jak założyć dziennik, jak wklejać zdjęcia i właśnie o tym jak zrobić link w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 05.11.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 05.11.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ekran to może być wogóle bez napędu. Wyciągany ręcznie. Szczególnie, jeżeli ogląda się do kilku filmów tygodniowo. Cena takiego już tak nie boli a obłoczki nie będą w kolorze jasny beż.Przewody tylko do rzutnika - zasilanie i ze dwa sygnałowe. Ja dałem HDMI (przyszłościowo) i dobrą sieciówkę, po której można puszczać sygnały analogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 05.11.2007 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 z ekranem to jest tak że: dobry zgodny z HD z czarną ramka i odpowiednich parametrach i wielkości to niestety ma taka cenę że silnik to tylko częśc ceny Więc lepiej o tym pomyślec teraz przecież nie trzeba od razu silniczka, choc mam osobiście i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 05.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ramka przydaje się, bo ekran się po jakimś czasie deformuje (wyginają się boki) i albo ogląda się obraz zniekształcony albo lekko zmniejszony i wtedy biały margines jest lekko denerwujący. Co to jest natomiast zgodność ekranu z HD? Czy na nieopatrzonym takim logo będzie mniejsza rozdzielczość? Podejrzewam chwyt marketingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 05.11.2007 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 zapraszam do salonu kina domowe na prezentacje ekranu zgodnego z standardem HD i zwykłego polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 05.11.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 zapraszam do umieszczania zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 09.11.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Telewizor 29 cali a ekran ok.1m na 1.80m.(tv kiedyś to był duży rozmiar,natomiast ekran jeden z mniejszych 16/9 ) http://i10.photobucket.com/albums/a139/Commor/4.jpg więcej na forum http://hdtvpolska.com/index.php?showtopic=3509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 09.11.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A napiszcie dobrzy ludzie ile kosztuje taki projektor i jakie polecacie?Jestem w tym temacie totalnym laikiem, ale zdjęcie powyżej robi wrażenie. W mieszkaniu mamy stary, ledwo zipiący TV 24", więc do domku trzeba(?) o czymś pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts