Krasnal 05.08.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Poszukuję niedrogiej ekipy jak wyżej na wrzesień. Łącznie z wywozem gruzu. Dom kostka z lat 70 tych z cegly. Moze ktoś z was tez wie cos na temat kosztów wywozu gruzu.PozdrawiamKrasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ermarcin 06.08.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 nie wiem jak duzy jest ten dom, czy jest tylko gruz, czy takze deski, zelastwo i nie wiem jeszcze co rozbiorka mojego domku (cegla + deski) o powierzchni okolo 100m2 kosztowala w granicach 4tys. ( z wywozem gruzu). zamawialem kontenery w mpo po 250pln. jakby cos to moge dac namiar na ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasnal 06.08.2003 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Dom ma chyba ok. 200 m kw., po 100 na kazdym poziomie i składa sie z różnego żelastwa, nie tylko z cegieł. Bedę wdzięczna za namiary na ekipę. Jak dotąd słyszę o kwotach w okolicach 20 tys. złotych, podobno ze względu na konieczność użycia maszyn oraz wysokie opłaty za wywóz gruzu. Czy MPO potem wywozi gruz załadowany do kontenerów?Dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ermarcin 06.08.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 b]do rozbiorki trzeba tyle samo cierpliwosci w poszukiwaniu ekipy, jak do budowy. ceny sa tak rozne, ze glowa boli. cena mpo jest lacznie z wywozem. maja dwa rodzaje kontenerow: na gruz, na reszte smecia mozna poszukac taniej, ale wtedy najczesciej wszystko laduje w lesie gdyby potrzebny byl namiar na rozbiorkowiczow, to prosze o podanie na priva jakiegos kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as13op.pl 04.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Polecam się z demontażem i wywózką - andrzej z warszawy - tel 693 324 348 -proszę o tel celem umówienia się - mam konkurencyjne ceny wraz z wywózką . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wtryski 2011 06.09.2011 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Witam.mozemy sie podjac tej rozbiorki.prosze o kontakt telefoniczny.tel 513568657 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts