violar 16.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam!Będziemy budować domek Sopran i mam pytanie do wszystkich czy ktoś z Was budował domek Sopran bo przejeżdżając niedawno widziałam chyba taki w Skierniewicach...Bardzo chciałabym zobaczyć taki domek w środku...Proszę o odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grego71 11.05.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam, mam zamiar rozpocząć budowę domku w Skierniewicach (parterowy, projekt Z10 ze Studia Z500); szukam jakieś dobrej ;sprawdzonej ekipy budowlanej; ktoś ma może jakieś namiary na takową ? a także na tanie materiały budowlane. ściany (dwuwarstwowe) mają być z pustaka Plecewice-ktoś wie gdzie można kupić najtaniej; słyszałem ,że ta cegielnia robi średniej jakości materiał ale cenowo jest nieźle. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Wszystkich i czekam na Wasze wpisy/podpowiedzi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lalu 02.09.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Pewnie już dużo za późno, ale my pustaki kupowaliśmy w ekocentr na Skłodowskiej.Poza tym chciałam się również przywitać. Razem z mężem budujemy "dom w bergamotkach" z Archonu w Skierniewicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts