waldibmw 05.11.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Zaczolem dosyc pozno bo na 2 roku studiow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 05.11.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ...ja na 1 roku studiów - ach te joint-y. Koleżanka mnie ujarała - to były czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 mialem prawie szesc lat , palilem z pierwszoklasistami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.11.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 mialem prawie szesc lat , palilem z pierwszoklasistami niezle a ile miales jak pierwszy raz rzucales ? wladibmw - masz niewyczerpana skarbnice tematow pt ."moj pierwszy raz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 mialem prawie szesc lat , palilem z pierwszoklasistami niezle a ile miales jak pierwszy raz rzucales ? niepale 3 i pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 05.11.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ...ja na 1 roku studiów - ach te joint-y. Koleżanka mnie ujarała - to były czasy. Wczesnie zaczoles ,ja maryche z 12 lat temu jak jezdzilem z Harleyowcami ,a zaczolem od Carmenow.Pomietacie Carmeny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.11.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 mialem prawie szesc lat , palilem z pierwszoklasistami niezle a ile miales jak pierwszy raz rzucales ? niepale 3 i pol roku a paliles bez przerwy od pierwszaka ? szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 wladibmw - masz niewyczerpana skarbnice tematow pt ."moj pierwszy raz" z niecierpliwoscią czekamy na następny topik : -mój pierwszy raz ...na Paradzie Równości albo jak pierwszy raz- szukałem dwójki do kajaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.11.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 U mnie pierwsza fajka na 1 roku studiow pale do tej pory ale jeszcze troszke i trza bedzie skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 wladibmw - masz niewyczerpana skarbnice tematow pt ."moj pierwszy raz" z niecierpliwoscią czekamy na następny topik : -mój pierwszy raz ...na Paradzie Równości albo jak pierwszy raz- szukałem dwójki do kajaka ? To po Jędrku Zaorskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 mialem prawie szesc lat , palilem z pierwszoklasistami niezle a ile miales jak pierwszy raz rzucales ? niepale 3 i pol roku a paliles bez przerwy od pierwszaka ? szacun no tak , tylko nie wiesz , w ktorej klasie jestem teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 wartownik , byles lepszy ode mnie ja zaczelam w ll klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 wartownik , byles lepszy ode mnie ja zaczelam w ll klasie ale jazda w drugiej to juz bylem recydywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 wartownik , byles lepszy ode mnie ja zaczelam w ll klasie ale jazda w drugiej to juz bylem recydywa chyba jednak mnie nie przegonisz. ja byłem recydywa przed komunią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.11.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 wartownik , byles lepszy ode mnie ja zaczelam w ll klasie ale jazda w drugiej to juz bylem recydywa chyba jednak mnie nie przegonisz. ja byłem recydywa przed komunią. w moim przypadku trzecia klasa , duzo , duzo pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 06.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Chyba w 5 klasie na wycieczce szkolnej,dzisiaj już nie pale:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.11.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 mój pierwszy papieros był ( jest) jednocześnie moim ostatnim... stwierdziłem że to absolutnie nie dla mnie... i tak jest do dziś dniaaha.. to było w IV klasie podstawówki.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.11.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 maksiu ty to masz szczęście za pierwszym razem rzuciłeś palenie gratulacje Pierwszego zapaliłem w 4 klasie i tak zostało przez ok.35 lat z małymi przerwami typu 8mcy lub 6mcy. Puk. Puk. 1mc nie palę ,może się uda Jak minie dwa lata to powiem dopiero ,że NIE PALĘ UFF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 06.11.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 moj pierwszy papieros na tym swiecie byl w wieku noworodka. majac 4 latka "palilem" prawie dwie paczki dziennie. Robilem to w kazdej chwili, kolorujac obrazki, bawiac sie zolnierzykami, robiac wycinanki i oczywiscie podczas snu. Pozniej byla przerwa i po szluga siegnelem w szkole sredniej - tylko raz. PS. pierwszy rzuci palenie tata, pozniej mama i tym samym ja. Pozdrawiam niepalacych, palcz z drugiej reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 14.11.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Aż wstyd sie przyznać paliłam nałogowo od 12 roku Dzisiaj mam 37 za sobą trzy nieudane próby rzucenia tego "nałogu" Od czterech tygodni nie palę mam taką nadzieję , że już nigdy nie zapalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts