waldibmw 15.11.2007 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Aż wstyd sie przyznać paliłam nałogowo od 12 roku Dzisiaj mam 37 za sobą trzy nieudane próby rzucenia tego "nałogu" Od czterech tygodni nie palę mam taką nadzieję , że już nigdy nie zapalę Nigdy to niebedziesz bzykal jak przezstaniesz !!! Natomias z papierosami jest inaczej.Zycze wytrwalosci i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 15.11.2007 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 O, to dokładnie pamiętam.8 klasa podstawówki.Z kolegą kupiliśmy po paczce Derby,poszliśmy na ogródki i wypaliliśmy po kolei wszystko.Trochę się w głowie kręciło i uznałem że to nie dla mnie.Kolega został nałogowym palaczem a ja nie palę i się z tego bardzo cieszę.A paliliście "hawaje"? to się wydłubywało z gałęzi krzaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts