malinka135 05.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Szukam solidnej firmy lub fachowców do postawienia domku w stanie surowym od początku przyszłego roku. Domek mały i prosta konstrukcja bez udziwnień z dachem 2-spadowym : piętrówka (choć jeszcze chodzi mi po głowie parterowy). Kogo możecie polecić i kogo darzycie zaufaniem ?Budowa ok. 10 km za Poznaniem - dojazd bezproblemowy.Działka prosta bez spadków .Proszę o pomoc w znalezieniu fachowców ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik 24.11.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Witam.Firma budowlano - remontowa z Poznania poleca swoje usługi.tel. 502-505-117 e-mail [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrbud20076 01.12.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 MR-BUD 691-656-691 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Riv 02.12.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Robiłem niedawno dokładne rozeznanie w tym temacie.Podana poniżej lista dotyczy tylko firm z krwi i kości nie interesowały mnie lotne brygady.1) Investdom - cena przyzwoita, dużo budują, bo dużo pisze się o nich na forum i to wcale nie najgorzej co dziwne bo przeważnie jak firmy są opisywane tylko wtedy, gdy coś spartaczą,2) Mytkowski - firma o znanej marce tylko ceny z kosmosu.3) DMT ze Skórzewa też pisze się o niej na necie ale opinie sa podzielone, co jeszcze nic nie oznacza (patrz pkt 1)4) Eurodom na obornickiej - firma dość znana, głównie z projektowanie tanich projektów indywidualnych, ale też z wykonawstwa. Co do wykonawstwa nie spotkałem opinii, ale projekty ponoć beznadziejne - (patrz dziennik Pyrgona - Pyrgon i Żona Pyrgona budują w Golęczewie)5) Probud Mączyński - przesłali mi wycenę i nie wiedziałem co z nią zrobić, trzymam w szufladzie na dnie, bo boję się że, gdy dotknę to znowy ciśnienie mi skoczy. Jak mój maluch trochę podrośnie poproszę, go żeby wrzucił do pieca.6) jest jeszcze wiele innych firm o przeróżnej reputacji. Z tych pięciu firm dwie ostatnie raczej odpadają, a druga cokolwiek droga.Wszystkie namiary znajdziesz w necie.pozdrawiamRiv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 13.12.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 4) Eurodom na obornickiej - firma dość znana, głównie z projektowanie tanich projektów indywidualnych, ale też z wykonawstwa. Co do wykonawstwa nie spotkałem opinii, ale projekty ponoć beznadziejne - (patrz dziennik Pyrgona - Pyrgon i Żona Pyrgona budują w Golęczewie) Eurodomu wystrzegałbym się jak ognia. Jak sobie nie radzą z projektowaniem i robią to dwa razy dłużej niż trzeba, to tym bardziej z budową. Projekt umowy na budowę który dostałem z Eurodomu nie zobowiązywał wykonawcy właściwie do dotrzymywania jakichkolwiek terminów. Kiedy zapytałem Pana O. o kary umowne, zaczął się śmiać. To było ostatnie nasze spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 22.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Mój znajomy kupił właśnie projekt Eurodomu. Ciekawe co z tego wyniknie, na razie klął tylko geodeta, że nie ma osi, inna sprawa, że dopiero robią wykopy pod ławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts