marta-mam niebieski dach 26.02.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Myślę że właśnie to ta pani imię i litera nazwiska się zgadza , nie wiem tylko "co to" Dimico ? znalazłam namiary na psim forum szukając hasła :szkolenie psów Osztyn, szczerze mówiąc wielkiego wyboru to u nas nie ma , opinie o tej pani były bardzo pozytywne, a i temat z 2003r, więc już doświadczenie i takie tam... o koszty nie spytałam , zobaczymy jutro , a czas dla psów i tak muszę mieć wolę jednak je przeszkolić niż co jakiś czas szukać ich po wsi i się zamartwiać. U nas jeszcze ogrodzenie nie gotowe więc cały czas czuwamy nad nimi. Może lepiej teraz, niż kiedy już na dobre zaczną się prace ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dimico Agility - klub agility w Olsztynie. Ta pani prowadzi też pokazy agility na wystwach w Ol. i Dobrym Mieście, bierze udział w zawodach. Fajna dziewczyna (osobiście jej nie znam). Sąsiad do niej jeździ ze swoimi labkami, bardzo chwali (koło hotelu Park zajęcia). W Ol. jest parę osób szkolących, moja starsza chodziła gdzie indziej, ale teraz pojechałabym tylko tam. Podziel się wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 26.02.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Myślę że to ta Pani, mówiła że będzie jechała z HP, dzięki za info o Niej, nie myślałam że jest tak znana , ale wiele pozytywnych opinii czytałam o jej szkoleniach , wrażenia będą na bieżąco jak starczy mi czasu i sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 28.02.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jesteśmy po pierwszym spotkaniu wrażenia b. sympatyczne , parę rad na dobry początek , ograniczenie michy dla Sonii (już się roztyła ) i takie tam ... pierwsze spotkanie szkoleniowe w sobotę, do tego czasu musimy kupić linkę dla Sonii, zabawki do szkolenia i duuuużo przysmaków , trochę mam tremę ... na razie będziemy pracować indywidualnie, bo nie ma mowy aby Sonia wsiadła do samochodu , a jeśli uda się ją przekonać do samochodu spróbujemy w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 28.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Moja Nadi (mówie o tej mojej starszej suczce) też nie chciała jeździć samochodem, bo miała chorobę lokomocyjną. Na szkoleniu szybko nam poszła nauka wsiadania, więc może Sonia też jakoś się przekona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts