BOHO 09.11.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Boho - sorry ale juz nie mogę wytrzymać powiem to a i może dostanę bana - Ty poprostu jestes PIERDOLNIĘTY i to bardzo zdrowo. Koniec Sebo8877 może to te codzienne kurczaki wywołują taką agresję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 hahha, sebo wszyscy to widzą że to idiota ot! kultura.... PS. a może to wynik braku zdolności do podejmowania ważnych życiowych decyzji i konieczność "konsultowania", czytaj - zrzucania na innych odpowiedzialności w razie niepowodzenia, każdej dupereli....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 09.11.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 hahha, sebo wszyscy to widzą że to idiota ot! kultura.... ojjj, przepraszam, idiota to dla ciebie komplement, znam kilku całkiem w porządku, ty jesteś zwykły cham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ciekaw jestem, co na to regulamin Forum..... a może niektórzy, będąc na Forum już CAŁE 3 miesiące i kilka dni, jeszcze tego regulaminu nie przeczytali ? a może powinni? PS. kilka słów prawdy i TAAAKIE EMOCJE ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 09.11.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHO Jesteś bezczelnym typem i internetowym trollem, który nie rozumie prostych komunikatów. Próbujesz nieudolnie udowodnić ludziom że się nie da żyć w ten sposób tymczasem żyje tak kilka mln osób. Próbujesz udowodnić swoją rację nie mając pojęcia że tak się czasem żyje i wcale nie jest to niemożliwe.Jasne że można zjeść 0,5 kg stek, ale można też inaczej - co osoby próbują ci udowodnić. Co jest złego w jedzeniu kaszy, ryżu, makaronów, jajek, warzyw, serów i przetworów mlecznych? To najlepsze i najbardziej pożywne jedzenie i bo najmniej przetworzone. Jeżeli dodamy do tego odrobinę fantazji to mamy niemalże kuchnię śródziemnomorską która jak wiadomo jest jedną z najzdrowszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHO Jesteś bezczelnym typem i internetowym trollem, który nie rozumie prostych komunikatów. Próbujesz nieudolnie udowodnić ludziom że się nie da żyć w ten sposób tymczasem żyje tak kilka mln osób. Próbujesz udowodnić swoją rację nie mając pojęcia że tak się czasem żyje i wcale nie jest to niemożliwe. Jasne że można zjeść 0,5 kg stek, ale można też inaczej - co osoby próbują ci udowodnić. Co jest złego w jedzeniu kaszy, ryżu, makaronów, jajek, warzyw, serów i przetworów mlecznych? To najlepsze i najbardziej pożywne jedzenie i bo najmniej przetworzone. Jeżeli dodamy do tego odrobinę fantazji to mamy niemalże kuchnię śródziemnomorską która jak wiadomo jest jedną z najzdrowszych. słuchaj.... poczytaj sobie może wątek od początku, a nie wpadasz na 7. stronie i "walisz głupa"..... tylko ze zrozumieniem czytaj.... i uważnie.... PS. "nie mając pojęcia że tak się czasem żyje" - to są propozycje kulinarne na 15 - 20 lat a nie "czasem".... PS. nie jem steków po 500 g, ogólnie jem raczej mało i małe porcje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 09.11.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHO nie walę głupa tylko po prostu cię już poznałem wcześniej przy okazji niech każdy przeczyta jaki jesteś mocny zawodnik http://forum.muratordom.pl/kto-zrobi-mi-analize-gruntu,t109992.htm tylko dlaczego ta dyskusja tak przypomina przytoczoną przeze mnie? Może dlatego , że jesteś ... jaki jesteś. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorocia8 09.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHONie mam pojęcia co próbujesz udowodnić? Są ludzie którzy tak jedzą bo ich nie stać, żyją i są zdrowi. Nie zmienisz tego więc nie wiem o co Ci chodzi. Podczas wojny np. jedzenia też raczej nie było, potem komuna, kartki, a nasi dziadkowie jakoś się żywili, mieli siłę pracować na wsi i dożyli sędziwego wieku 90 lat (znam wielu lub znałam). Więc naprawdę daruj sobie te komentarze i udowadnianie że to niezdrowe i złe. I nie - nie chodzi tu o takie życie przez 20 lat. Wątek się rozpętał od oszczędzania przy pensji 2500zł na 2 osoby. Wtedy ktoś powiedział, że też tak kiedyś miał, odkładał i żywił się za 300zł/miesiąc. Na co poleciało już Twoje udowadnianie że się nie da, albo że to chore. Głową muru nie przebijesz, nie zmienisz rzeczywistości. Pora już skończyć tą dyskusję, lub założyć dla niej oddzielny wątek pt."jak jeść tanio i zdrowo", albo "Co jeść by nie umrzeć i mieć siły i ile to będzie kosztować". Przypominam, że autor tego wątka prosił o pomoc w ocenie jego sytuacji finansowej i możliwości budowy domu, a nie o jadłospis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 09.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHO i jeszcze jedno , zanim mnie szef w ramach oszczędności zje Można jeść za 10 zł dziennie nawet gdy stać na więcej, można czerpać przyjemność z przygotowywania takich vposiłków i tak ! można zjeść je ze smakiem w gronie bliskich i przyjaciół . Można - bo się potrafi to zrobić, tak samo jak potrafi się zrobić wiele rzeczy na budowie i z pomoica przyjaciół I jak już zbuduję swój dom - tak dom, i nie za 300 czy 400 tys - zaproszę do niego swoich przyjaciół , którzy zamiast twoich wykwintnych posiłków, na pewno wybiorą racuchy na mleku od sąsiada i swojskie wino - co ty będziesz wtedy jadł i z kim ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHO nie walę głupa tylko po prostu cię już poznałem wcześniej przy okazji niech każdy przeczyta jaki jesteś mocny zawodnik http://forum.muratordom.pl/kto-zrobi-mi-analize-gruntu,t109992.htm tylko dlaczego ta dyskusja tak przypomina przytoczoną przeze mnie? Może dlatego , że jesteś ... jaki jesteś. Trudno. trochę żałosne to wystąpienie....... na zasadze "a wie pani, co ta sąsiadka z pierwszego piętra robi wieczorami w parku ?"..... może jeszcze do rodziców zadzwoń na skargę.... lub do proboszcza.... ile Ty masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHO i jeszcze jedno , zanim mnie szef w ramach oszczędności zje Można jeść za 10 zł dziennie nawet gdy stać na więcej, można czerpać przyjemność z przygotowywania takich vposiłków i tak ! można zjeść je ze smakiem w gronie bliskich i przyjaciół . Można - bo się potrafi to zrobić, tak samo jak potrafi się zrobić wiele rzeczy na budowie i z pomoica przyjaciół I jak już zbuduję swój dom - tak dom, i nie za 300 czy 400 tys - zaproszę do niego swoich przyjaciół , którzy zamiast twoich wykwintnych posiłków, na pewno wybiorą racuchy na mleku od sąsiada i swojskie wino - co ty będziesz wtedy jadł i z kim ??? przeczytałaś Regulamin? no gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 09.11.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 To może ja nawrócę dyskusję na właściwe tory.Przyjmujemy wyżywienie 300 zł/osobę/miesiąc.mamy więc 2500,- zł - 2x 300,- zł = 1900,-Jakie inne koszty życia poniesie autor i czy starczy mu na kredyt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 09.11.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ja prier.... ale jesteś niesamowity - serio. Po prostu okaz jakich mało. Zetknięcie z tobą jest emocjonujące, że po prostu, aż silniej uderzam palcami w klawiaturę. Masz rzadką cechę, która zmusza cię do udowodnienia swojej racji niezależnie od tezy której bronisz. Oczywiście to że w każdej dyskusji wychodzisz na idiotę nie ma znaczenia bo i tak jesteś przekonany o swojej doskonałości i nieomylności. Ta dyskusja jest zupełnie jak ta przytoczona przeze mnie o gadaniu gruntu. Dostałeś dobrą odpowiedz niemalże na tacy, ale próbowałeś z ludzi zrobić idiotów - po czym okazało się że i tak musisz skorzystać z udzielonej wcześniej rady. Oczywiście nawet nie powiedziałeś przepraszam. Dlatego napisałem że jesteś trollem i dla takich ludzi dobrym miejscem jest forum onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 09.11.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Sasha, tamten wątek nadaje się do "Nie do wiary" z automatycznym mianowaniem BOHO na trola nr 1. BOHO, inteligencją to ty nie grzeszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ja prier.... ale jesteś niesamowity - serio. Po prostu okaz jakich mało. Zetknięcie z tobą jest emocjonujące, że po prostu, aż silniej uderzam palcami w klawiaturę. Masz rzadką cechę, która zmusza cię do udowodnienia swojej racji niezależnie od tezy której bronisz. Oczywiście to że w każdej dyskusji wychodzisz na idiotę nie ma znaczenia bo i tak jesteś przekonany o swojej doskonałości i nieomylności. Ta dyskusja jest zupełnie jak ta przytoczona przeze mnie o gadaniu gruntu. Dostałeś dobrą odpowiedz niemalże na tacy, ale próbowałeś z ludzi zrobić idiotów - po czym okazało się że i tak musisz skorzystać z udzielonej wcześniej rady. Oczywiście nawet nie powiedziałeś przepraszam. Dlatego napisałem że jesteś trollem i dla takich ludzi dobrym miejscem jest forum onet.pl ile masz lat? lubisz sobie poplotkować? a moze nawet podglądać innych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Sasha, tamten wątek nadaje się do "Nie do wiary" z automatycznym mianowaniem BOHO na trola nr 1. BOHO, inteligencją to ty nie grzeszysz pewnie nie możesz przeżyć swojej niezdolności do samodzielnego podejmowania ważnych decyzji?.... dlatego próbujesz kąsać ? daruj sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 09.11.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 "Najskuteczniejszą obroną przed trollingiem jest całkowite zignorowanie wszelkich zaczepek trolla, w momencie gdy się zorientujemy, że mamy z nim do czynienia.(...) Zazwyczaj konsekwentne ignorowanie trolla skutkuje jego zniechęceniem i przeniesieniem się w inne miejsce lub całkowitym zaprzestaniem działalności. W praktyce jednak rzadko do tego dochodzi, ponieważ na forum bardzo często znajdą się jakieś osoby, która będą jednak z trollem dyskutowały i tym samym zachęcały do kontynuacji działalności. Cechy trolla - bezgraniczne podporządkowanie się jakiejś idei i bronienie jej do końca (często wbrew rzeczywistości), nieumiejętność przyznania się do błędu — typowy troll nie powie, że nie miał racji, a także wyjątkowo będzie tutaj milczał; najczęściej zacznie udowadniać, że od początku uważał inaczej, niż pisał, a tylko nie został zrozumiany, chętne używanie argumentów "ad personam" — atakujących osoby lub ich cechy szczególne, jak wiek/zainteresowania/etc., bez związku z tematem dyskusji, a często przy użyciu słów wytrychów, skrajna megalomania i pogardliwy stosunek do innych osób, wprowadzanie zamieszania w stosunku do własnej osoby, udawanie ofiary. częste zadawanie tych samych pytań, na które odpowiedź została już udzielona; celem trolla jest w tym przypadku zapętlenie dyskusji i wprowadzenie dodatkowego zamieszania, W slangu internetowym często mówi się, że trolla nie należy "karmić" - czyli że nie należy z nim w ogóle wchodzić w jakąkolwiek polemikę." Co też uczynię. bye bye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 09.11.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 właśnie kupiłem 17 deko Krakowskiej i średni chlebek....zapłaciłem trochę ponad 4 złote.... na śniadanie i kolację dla dwóch dorosłych osób starczy.... ale na obiad, tez dla dwóch osób powinno starczyć 5,50 zł! powiem wprost, że nie wyobrażam sobie obiadu dla 2 DOROSŁYCH OSÓB za 5,50 pln...... no albo ja jakiś dziwny jestem, albo mam rację, że się jednak nie da.... kolega z Radomia udowadniał, że można...... sam nie wiem.... Panie Carrington! Statystyczny Polak wydaje na żywność i podstawowe środki czystości 10 PLN dziennie - czyli są osoby którym wystarcza np 5 pln oraz takie dla których 20 pln to bedzie mało. Także bądź łaskaw dać sobie spokój z tym rozliczaniem kosztów wyżywienia. Przy okazji szydzenie z menu innych osób jest oznaką totalnego braku kultury. ...że tak powiem młodziezywo chyba z tymi 10 PLN to Cię trochę rzuciło. według Ciebie to za dużo, czy za mało ? bo już naprawde różne tu opinie krążą..... Szczerze mówiąc to ja nie mam zielonego pojęcia jak wyżywić się za 10 PLN dziennie bo za durne suche bułki płacę w markecie codziennie 2,80 PLN. Gdzie reszta. Jak ktoś chce za 2500 na dwie osoby się utrzymać i budować to Harry Potter - na budoe magiczą miotłę do latania chyba trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 09.11.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHO - takie małostkowe teksty nie robią na mnie wrażenia, a ty niestety potrafisz operować tylko na takim poziomie. Może przeniesiesz się na inne forum gdzie będziesz mógł udowodnić swoją wyższość, postawisz tam jakąś tezę którą będziesz potem z uporem bronił - po czym twoi adwersarze pewnie się rozpłaczą (jak na 8 latków przystało). PS ale dość tych osobistych wycieczek bo się spóźnię do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 właśnie kupiłem 17 deko Krakowskiej i średni chlebek....zapłaciłem trochę ponad 4 złote.... na śniadanie i kolację dla dwóch dorosłych osób starczy.... ale na obiad, tez dla dwóch osób powinno starczyć 5,50 zł! powiem wprost, że nie wyobrażam sobie obiadu dla 2 DOROSŁYCH OSÓB za 5,50 pln...... no albo ja jakiś dziwny jestem, albo mam rację, że się jednak nie da.... kolega z Radomia udowadniał, że można...... sam nie wiem.... Panie Carrington! Statystyczny Polak wydaje na żywność i podstawowe środki czystości 10 PLN dziennie - czyli są osoby którym wystarcza np 5 pln oraz takie dla których 20 pln to bedzie mało. Także bądź łaskaw dać sobie spokój z tym rozliczaniem kosztów wyżywienia. Przy okazji szydzenie z menu innych osób jest oznaką totalnego braku kultury. ...że tak powiem młodziezywo chyba z tymi 10 PLN to Cię trochę rzuciło. według Ciebie to za dużo, czy za mało ? bo już naprawde różne tu opinie krążą..... Szczerze mówiąc to ja nie mam zielonego pojęcia jak wyżywić się za 10 PLN dziennie bo za durne suche bułki płacę w markecie codziennie 2,80 PLN. Gdzie reszta. Jak ktoś chce za 2500 na dwie osoby się utrzymać i budować to Harry Potter - na budoe magiczą miotłę do latania chyba trzeba. i tym obrazowym akcentem proponuję zakończyć rozważania na temat budowy za 2500 na 2 osoby i 5 zł dziennie na jedzenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts