BOHO 09.11.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 laura27 nie wymagaj za wiele!! Odpowiedź na to pytanie oznaczałaby że BOHO będzie mówił na temat, a to byłoby niezgodne z jego naturą mocno powiedziane..... i na temat oczywiście...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorocia8 09.11.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHO - gratulacje! Naprawdę czytając tego ostatniego posta uśmiałam się okrutnie. Ehhh. Oby więcej takich "perełek" na forum, tyle że to bardziej do wątku DOWCIPY chyba. Inaczej jak zabawnym tego nazwać, bo pisać umiesz, czytasz też więc aż tak głupi być chyba nie możesz? I pomyśleć że to właśnie Ty oceniałeś wyżej kulturę innych!! Nie no doprawdy pocieszny jesteś Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ja Ci wierzę, że na wszystko starcza, tylko nie za 2100 zł/m-c kachna28, Ty po prostu nie wiesz, ile Twój mąż na boku dorabia Taki mąż to skarb. Chodzi Ci o tą wypowiedź. Swoją drogą jestem ciekawa skąd Ty tak doskonale wiesz co Cypek miał na myśli? Pytałeś go? Tak czy siak, osoba do której było to kierowane poczuła się urażona, zresztą moim zdaniem słusznie, bo żartem czy nie, ale i tak nie wierzył że wystarcza im 2100 zł/m-c. W związku z tym oraz całą wcześniejszą dyskusją rozpętaną głównie przez Ciebie, nie dziwię się kompletnie, że kachna28 straciła cierpliwość, co skrzętnie wykorzystałeś, jak na trolla przystało zarzucając jej brak kultury. Na co wtrąciłam się ja twierdząc, że większym brakiem kultury wykazał się tu Cypek niż kachna28 i nie czuję potrzeby pytania go co miał na myśli. Jeżeli ktoś zamierza wypowiadać się na forum, musi wziąć poprawkę na to, że jego wypowiedź, z racji tego że jest pisana a nie mówiona może być zrozumiana na różne sposoby, więc powinien się wypowiadać jednoznacznie. Poza tym to Tobie zarzucam złą ocenę kultury, a co za tym idzie jej brak u Ciebie, więc przestań się zasłaniać Cypkiem i jego wypowiedzią a skąd wiesz, że poczuła się urażona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHO - gratulacje! Naprawdę czytając tego ostatniego posta uśmiałam się okrutnie. Ehhh. Oby więcej takich "perełek" na forum, tyle że to bardziej do wątku DOWCIPY chyba. Inaczej jak zabawnym tego nazwać, bo pisać umiesz, czytasz też więc aż tak głupi być chyba nie możesz? I pomyśleć że to właśnie Ty oceniałeś wyżej kulturę innych!! Nie no doprawdy pocieszny jesteś Powodzenia! a dziękuję.... miało być własnie śmieszne......i trochę poczucia humoru w życiu nie zawadzi..... PS. ja też myślę, że AŻ TAK GŁUPIA to nie jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 09.11.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Tak myślałam że jesteś troll teoretyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 09.11.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A może to ty marzysz o tym brunecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Tak myślałam że jesteś troll teoretyk nic....czekaj dalej..... do odpowiedzialności za własne decyzje się dorasta...... powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorocia8 09.11.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Jeszcze więcej? nie no bez przesady, bo umrę ze śmiechu. Po czym poznałam że jest urażona? Po jej odpowiedzi. Masz wątpliwości? Idę na urodziny trochę się zabawić - Tobie też polecam, no chyba że nie masz z kim, co byłoby zrozumiałe wnioskując z Twoich wypowiedzi Także jak dla mnie koniec dyskusji. A tamta moja wypowiedź wyżej była pewnie bardziej na temat niż 90% Twoich, ale co tam. P.S. któryś z forumowiczów miał taki fajny cytat, to szło mniej więcej tak: "Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem". I tym optymistycznym akcentem kończę zanim wygra doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A może to ty marzysz o tym brunecie tak ! i o mieszkaniu w Olsztynie i o zakupach w tamtejszej Biedronce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 09.11.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHO - gratulacje! Naprawdę czytając tego ostatniego posta uśmiałam się okrutnie. Ehhh. Oby więcej takich "perełek" na forum, tyle że to bardziej do wątku DOWCIPY chyba. Inaczej jak zabawnym tego nazwać, bo pisać umiesz, czytasz też więc aż tak głupi być chyba nie możesz? I pomyśleć że to właśnie Ty oceniałeś wyżej kulturę innych!! Nie no doprawdy pocieszny jesteś Powodzenia! a dziękuję.... miało być własnie śmieszne......i trochę poczucia humoru w życiu nie zawadzi..... quote] Rozczaruję cię, nie było Dorocia miała co innego na myśli , aż tak jesteś mało rozgarnięty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Jeszcze więcej? nie no bez przesady, bo umrę ze śmiechu. Po czym poznałam że jest urażona? Po jej odpowiedzi. Masz wątpliwości? Idę na urodziny trochę się zabawić - Tobie też polecam, no chyba że nie masz z kim, co byłoby zrozumiałe wnioskując z Twoich wypowiedzi Także jak dla mnie koniec dyskusji. A tamta moja wypowiedź wyżej była pewnie bardziej na temat niż 90% Twoich, ale co tam. P.S. któryś z forumowiczów miał taki fajny cytat, to szło mniej więcej tak: "Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem". I tym optymistycznym akcentem kończę zanim wygra doświadczenie dobrze się czujesz ? po tekście z mężem kachna wypowiedział się dwa razy i ani razu nie odniosła się do tekstu z mężem....... masz kłopoty z czytaniem ? może jednak idź na te urodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 BOHO - gratulacje! Naprawdę czytając tego ostatniego posta uśmiałam się okrutnie. Ehhh. Oby więcej takich "perełek" na forum, tyle że to bardziej do wątku DOWCIPY chyba. Inaczej jak zabawnym tego nazwać, bo pisać umiesz, czytasz też więc aż tak głupi być chyba nie możesz? I pomyśleć że to właśnie Ty oceniałeś wyżej kulturę innych!! Nie no doprawdy pocieszny jesteś Powodzenia! a dziękuję.... miało być własnie śmieszne......i trochę poczucia humoru w życiu nie zawadzi..... quote] Rozczaruję cię, nie było Dorocia miała co innego na myśli , aż tak jesteś mało rozgarnięty??? znowu ta dziecinna agresja..... może czas dorosnąć..... PS. ja sobie idę a Ty możesz czekać na bruneta...... i ten projekt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 09.11.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Wiesz BOHO, na poczatku śmiać mi się z ciebie chciało, teraz ci wspólczuję, musi ci być cięzko w życiu papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Wiesz BOHO, na poczatku śmiać mi się z ciebie chciało, teraz ci wspólczuję, musi ci być cięzko w życiu papa pośmiejesz się jak dorośniesz do tego żeby samodzielnie wybrać projekt... papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.11.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Poza tym mąż dostanie podwyżkę i od stycznia prawdopodobnie dojdzie jakies 300zl. Od lata wynajmiemy nasze obecne mieszkanko -jakieś 350zl. To już jest 650zl -prawie rata I tym sposobem z 2500 zł zrobiło się nagle 3150 zł. Tak trzymać Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 09.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A może to ty marzysz o tym brunecie tak ! i o mieszkaniu w Olsztynie i o zakupach w tamtejszej Biedronce ! Jesteś prosty jak plan metra w Warszawie. hmmm ...aż mi sie udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 09.11.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Tiaaaa, a autor wątku przestał mieć pożytek z tej debaty tak od drugiej strony Jedyny z niej "pożytek" to że niektórzy zmienili opis pod nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 09.11.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 super! kilka bezcennych uwag.... a teraz może konkrety.... Wszyscy podają konkrety a ty ich nie widzisz. Widocznie niedojadasz i mózgownica tobie nie pracuje tak jak trzeba Sorry, koniec dyskusji z Tobą w tym wątku. Ciebie nikt nie przekona że czarne jest czarne a białe jest białe, czy jakoś tak Nie sil się na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 11.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 A może to ty marzysz o tym brunecie tak ! i o mieszkaniu w Olsztynie i o zakupach w tamtejszej Biedronce ! Jesteś prosty jak plan metra w Warszawie. hmmm ...aż mi sie udziela co, kompleksiki mamy ?...... bywa, nie przejmuj się...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 11.11.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 super! kilka bezcennych uwag.... a teraz może konkrety.... Wszyscy podają konkrety a ty ich nie widzisz. Widocznie niedojadasz i mózgownica tobie nie pracuje tak jak trzeba Sorry, koniec dyskusji z Tobą w tym wątku. Ciebie nikt nie przekona że czarne jest czarne a białe jest białe, czy jakoś tak Nie sil się na odpowiedź wybacz, ale to nie ja eksperymentowałem na sobie z dietą za 5 zł dziennie..... raczej u ciebie widziałbym tego skutki.... PS. a przestrzegałem - długo tak się nie da rady! i proszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts