Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy porywać się na budowę?

pete.c

Recommended Posts

• Odpowiedzi 611
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

BOHO - gratulacje! Naprawdę czytając tego ostatniego posta uśmiałam się okrutnie. Ehhh. Oby więcej takich "perełek" na forum, tyle że to bardziej do wątku DOWCIPY chyba. Inaczej jak zabawnym tego nazwać, bo pisać umiesz, czytasz też więc aż tak głupi być chyba nie możesz? I pomyśleć że to właśnie Ty oceniałeś wyżej kulturę innych!! Nie no doprawdy pocieszny jesteś :) Powodzenia!

Ja Ci wierzę, że na wszystko starcza, tylko nie za 2100 zł/m-c

kachna28, Ty po prostu nie wiesz, ile Twój mąż na boku dorabia :)

Taki mąż to skarb.

Chodzi Ci o tą wypowiedź. Swoją drogą jestem ciekawa skąd Ty tak doskonale wiesz co Cypek miał na myśli? Pytałeś go? Tak czy siak, osoba do której było to kierowane poczuła się urażona, zresztą moim zdaniem słusznie, bo żartem czy nie, ale i tak nie wierzył że wystarcza im 2100 zł/m-c. W związku z tym oraz całą wcześniejszą dyskusją rozpętaną głównie przez Ciebie, nie dziwię się kompletnie, że kachna28 straciła cierpliwość, co skrzętnie wykorzystałeś, jak na trolla przystało zarzucając jej brak kultury. Na co wtrąciłam się ja twierdząc, że większym brakiem kultury wykazał się tu Cypek niż kachna28 i nie czuję potrzeby pytania go co miał na myśli. Jeżeli ktoś zamierza wypowiadać się na forum, musi wziąć poprawkę na to, że jego wypowiedź, z racji tego że jest pisana a nie mówiona może być zrozumiana na różne sposoby, więc powinien się wypowiadać jednoznacznie. Poza tym to Tobie zarzucam złą ocenę kultury, a co za tym idzie jej brak u Ciebie, więc przestań się zasłaniać Cypkiem i jego wypowiedzią :)

a skąd wiesz, że poczuła się urażona ? :o

BOHO - gratulacje! Naprawdę czytając tego ostatniego posta uśmiałam się okrutnie. Ehhh. Oby więcej takich "perełek" na forum, tyle że to bardziej do wątku DOWCIPY chyba. Inaczej jak zabawnym tego nazwać, bo pisać umiesz, czytasz też więc aż tak głupi być chyba nie możesz? I pomyśleć że to właśnie Ty oceniałeś wyżej kulturę innych!! Nie no doprawdy pocieszny jesteś :) Powodzenia!

a dziękuję.... miało być własnie śmieszne......i trochę poczucia humoru w życiu nie zawadzi.....

PS. ja też myślę, że AŻ TAK GŁUPIA to nie jesteś....

Jeszcze więcej? nie no bez przesady, bo umrę ze śmiechu. Po czym poznałam że jest urażona? Po jej odpowiedzi. Masz wątpliwości?

Idę na urodziny trochę się zabawić - Tobie też polecam, no chyba że nie masz z kim, co byłoby zrozumiałe wnioskując z Twoich wypowiedzi :) Także jak dla mnie koniec dyskusji.

A tamta moja wypowiedź wyżej była pewnie bardziej na temat niż 90% Twoich, ale co tam.

P.S. któryś z forumowiczów miał taki fajny cytat, to szło mniej więcej tak:

"Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

I tym optymistycznym akcentem kończę zanim wygra doświadczenie ;)

a dziękuję.... miało być własnie śmieszne......i trochę poczucia humoru w życiu nie zawadzi.....

quote]

Rozczaruję cię, nie było :roll:

Dorocia miała co innego na myśli , aż tak jesteś mało rozgarnięty???

Jeszcze więcej? nie no bez przesady, bo umrę ze śmiechu. Po czym poznałam że jest urażona? Po jej odpowiedzi. Masz wątpliwości?

Idę na urodziny trochę się zabawić - Tobie też polecam, no chyba że nie masz z kim, co byłoby zrozumiałe wnioskując z Twoich wypowiedzi :) Także jak dla mnie koniec dyskusji.

A tamta moja wypowiedź wyżej była pewnie bardziej na temat niż 90% Twoich, ale co tam.

P.S. któryś z forumowiczów miał taki fajny cytat, to szło mniej więcej tak:

"Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

I tym optymistycznym akcentem kończę zanim wygra doświadczenie ;)

dobrze się czujesz ?

po tekście z mężem kachna wypowiedział się dwa razy i ani razu nie odniosła się do tekstu z mężem.......

masz kłopoty z czytaniem ? :o może jednak idź na te urodziny...

quote]

Rozczaruję cię, nie było :roll:

Dorocia miała co innego na myśli , aż tak jesteś mało rozgarnięty???

znowu ta dziecinna agresja..... może czas dorosnąć..... :wink:

PS. ja sobie idę a Ty możesz czekać na bruneta...... i ten projekt.... :lol:

Poza tym mąż dostanie podwyżkę i od stycznia prawdopodobnie dojdzie jakies 300zl. Od lata wynajmiemy nasze obecne mieszkanko -jakieś 350zl. To już jest 650zl -prawie rata :wink:

I tym sposobem z 2500 zł zrobiło się nagle 3150 zł. :p

Tak trzymać

Pozdrowienia

Gość M@riusz_Radom
super! kilka bezcennych uwag.... a teraz może konkrety....

Wszyscy podają konkrety a ty ich nie widzisz. Widocznie niedojadasz i mózgownica tobie nie pracuje tak jak trzeba :)

Sorry, koniec dyskusji z Tobą w tym wątku. Ciebie nikt nie przekona że czarne jest czarne a białe jest białe, czy jakoś tak ;)

Nie sil się na odpowiedź ;)

super! kilka bezcennych uwag.... a teraz może konkrety....

Wszyscy podają konkrety a ty ich nie widzisz. Widocznie niedojadasz i mózgownica tobie nie pracuje tak jak trzeba :)

Sorry, koniec dyskusji z Tobą w tym wątku. Ciebie nikt nie przekona że czarne jest czarne a białe jest białe, czy jakoś tak ;)

Nie sil się na odpowiedź ;)

wybacz, ale to nie ja eksperymentowałem na sobie z dietą za 5 zł dziennie..... raczej u ciebie widziałbym tego skutki.... :wink:

PS. a przestrzegałem - długo tak się nie da rady! i proszę.....