_ZBYCH_ 05.08.2003 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Próbuję zapisywać dowolną stronę z FORUM i na końcu zapisywania pojawia się okno "Nie można zapisać tej strony WEB". Dlaczego? Mam połączenie modemowe (jeszcze) i chciałbym zapisywać wątki, a później je czytać off line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 05.08.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Mnie też by interesowało, żeby można było mieć dostęp off-line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 05.08.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Ja po prostu kopiuję pełną zawartość wątku i wklejam go do Worda. Operacja trwa ok. 30 s. Można ją dodatkowo skrócić wklejając tekst jako niesformatowany, choć to obniża czytelność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.08.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 U mnie kopiuje sie normalnie na dyskietke, ktora potem przegladam sobie w domu (gdzie nie mam internetu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 05.08.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 A nie ma możliwości jakiejś automatycznej synchronizacji (tak jak to mają "niusy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 05.08.2003 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Ja po prostu kopiuję pełną zawartość wątku i wklejam go do Worda. Operacja trwa ok. 30 s. Można ją dodatkowo skrócić wklejając tekst jako niesformatowany, choć to obniża czytelność. Też już na to wpadłem, ale to strasznie upierdliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 05.08.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Aby zapisać stronę należy w menu wybrać opcję "PLIK". Następnie zapisz jako i wybrać w polu "Zapisz jako typ" rodzaj "Archiwum sieci WEB osobny plik". U mnie działa. Pozdrówka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 06.08.2003 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Aby zapisać stronę należy w menu wybrać opcję "PLIK". Następnie zapisz jako i wybrać w polu "Zapisz jako typ" rodzaj "Archiwum sieci WEB osobny plik". U mnie działa. Pozdrówka wszystkim Dzięki YEYO!!! Działa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts