Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Próbuję zapisywać dowolną stronę z FORUM i na końcu zapisywania pojawia się okno "Nie można zapisać tej strony WEB". :( Dlaczego?

Mam połączenie modemowe (jeszcze) i chciałbym zapisywać wątki, a później je czytać off line.

https://forum.murator.pl/topic/9048-dlaczego-nie-mo%C5%BCna-zapisa%C4%87-stron-forum-do-przegl%C4%85du-off-line/

Ja po prostu kopiuję pełną zawartość wątku i wklejam go do Worda. Operacja trwa ok. 30 s. Można ją dodatkowo skrócić wklejając tekst jako niesformatowany, choć to obniża czytelność.
Ja po prostu kopiuję pełną zawartość wątku i wklejam go do Worda. Operacja trwa ok. 30 s. Można ją dodatkowo skrócić wklejając tekst jako niesformatowany, choć to obniża czytelność.

Też już na to wpadłem, ale to strasznie upierdliwe.

Aby zapisać stronę należy w menu wybrać opcję "PLIK". Następnie zapisz jako i wybrać w polu "Zapisz jako typ" rodzaj "Archiwum sieci WEB osobny plik". U mnie działa.

Pozdrówka wszystkim

Aby zapisać stronę należy w menu wybrać opcję "PLIK". Następnie zapisz jako i wybrać w polu "Zapisz jako typ" rodzaj "Archiwum sieci WEB osobny plik". U mnie działa.

Pozdrówka wszystkim

Dzięki YEYO!!! Działa!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: