Monika Seba 05.11.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 proponuję kolejny wątek. temat trudny tak jak urzadzenie wiatrołapu i innych "łączników" pomieszczeń w domku. Zazwyczaj mało ustawne, z dużą ilością drzwi- pokażcie jak sobie poradziliscie ze swoimi wiatrołapami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.11.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 U mnie w holu to za dużo tych drzwi nie ma - jedne prowadzą do łazienki, a drugie są od szafy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 05.11.2007 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 to ci dobrze:) ja na 1 ścianie mam drzwi wejściowe do domu na 2- drzwi z garażu na 3 drzwi do salonu a na 4 zostawiłam miejsce na mleczną szybę która ma doświetlać wiatrołap od strony salonu- no i jak tu zmieścić szafkę na chociażby buty? Wiedziałam, że tak to bedzie ale myślałam że znalezienie inspiracji będzie łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.11.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Z jednej strony dobrze, bo zaoszczędziłam na drzwiach , ale z drugiej strony tak sobie, bo mój wiatrołap jest malutki i rozbieralnię musiałam przenieść do holu i tam zrobić szafę. Dobrze, że ten hol mam w miarę duży i się zmieściła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 06.11.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Może coś stąd Cię zainspiruje http://forum.muratordom.pl/wiatrolap-jak-urzadzic,t115500.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts