PawEla 07.11.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Rany! To ja ma luxus: z sąsiadem sie mieniamy materiałami: jak mi trza było worek cementu - brałem, jak jemu betoniarke - brał. Jak mi szalunków - brałem, jak jemu piasek - brał. Itd itp... Oczywiscie z poszanowaniem dla sprzetu jak dla swojego i "rozliczeniami" za materiał jak trzeba No i oczywiście sie wymieniliśmy kluczami do garazy budowlanych I mam nadzieje ze taki układ pozostanie na wiki wików...... Dobry sąsiad na wage złota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 07.11.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dobry sąsiad na wage złota! Oj szczera prawda. Lepszy jak alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 07.11.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Skoro sąsiad jeszcze tej ziemi nie rozgarnął i poziomu nie podniósł, to należałoby go poinformować, że to niezgodne z prawem, albo zapytać czy ma na to stosowne pozwolenie - bo jeśli nie, to jest to niezgodne z prawem.Lepiej bronić się zawczasu, bo po fakcie to można nogi uchodzić po urzędach i niewiele zyskać, oprócz wody w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 07.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Skoro sąsiad jeszcze tej ziemi nie rozgarnął i poziomu nie podniósł, to należałoby go poinformować, że to niezgodne z prawem, albo zapytać czy ma na to stosowne pozwolenie - bo jeśli nie, to jest to niezgodne z prawem. Lepiej bronić się zawczasu, bo po fakcie to można nogi uchodzić po urzędach i niewiele zyskać, oprócz wody w piwnicy. Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 11.11.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Zadzwoniłem do "Kmiotka" - innego określenia nie mogę znaleźć - i powiedziałem mu że wypadałoby żeby przyjechał i przeprosił moich dekarzy. Na obietnicach się skończyło. trzeba będzie chyba wykopać topor wojenny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mir98 27.09.2016 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Omg!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts